Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Август » 17
Бантик Повелитель дорог

Бантик


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Повелитель дорог

17.08.2015, 14:45:11 2587 4.2 3

Интернет в субботу разорвала новость о том, что маршрутки по Киевской все-таки не ездят! Сколь грязи вылилось на власть, а в частности, на зам мэра Демчика! Но есть как негатив, так и позитив! Лично я задумался
Пост по-видимому сторонницы самого Демчика:

"Зміни. Часто це слово як радує так і хвилює нас одночасно. Пригадаємо, скільки емоцій приносить переставлений вдома диван, чи придбання нового предмету інтер’єру. Ми довго наважуємося на зміни, проте зробивши цей важливий крок довго звикаємо до нього, і лише потім насолоджуємось своєю роботою. Так, зміни це серйозний крок. А коли вони відбуваються не у вашій квартирі, а в цілому місті, переживання значно більші та емоції – грандіозніші. Скільки обіцянок ми чули за останні 5 років? Одні квіткарі на вул. Небесної чого варті.

Ось уже третій день ми спостерігаємо насправді кардинальну реформу у транспорті нашого міста. Чесно кажучи, мало хто вірив, що обіцянки заступника міського голови Євгенія Демчика щодо переходу маршруток на другорядні вулиці, будуть втілені в реальність. Тим паче, всі знають, що кураторами маршруток є впливові депутати. Було багато обговорень, суперечок, перешкоджань цьому, та й досі ведуться баталії і вставляються палки в колеса. Чомусь багато негативу йде також від членів виконкому, які декілька місяців тому самі прийняли це рішення.

Не будемо сперечатись, що не все ідеально. Так, з’явилися конкретні незручності, які здебільшого стосуються недостатнього інформування жителів міста. Проте, є і позитивні моменти: центральна вулиця Київська вперше за багато років чиста, нормально їздить екологічно чистий транспорт, який коштує 2 грн.
Зараз можна з впевненістю стверджувати, що фундамент в реорганізації міста покладено, і внесок у це зробив саме Євген Демчик. А що буде далі, чи підтримають житомиряни ініціативу заступника міського голови, і дійсно його цікавить саме благоустрій нашого міста, ми дізнаємось невдовзі."

Прикреплённые изображения:
Бантик Повелитель дорог
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 16:11:36, 17.08.2015 [Материал]

та достали уже с этим транспортом!!!
Лучше подскажите, как добраться с
Мариуполя в Широкино???
kolvich
2 Nikolay (kolvich)   • 18:25:50, 17.08.2015 [Материал]

Стреляют(((
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 19:21:56, 18.08.2015 [Материал]

Демчика на царство!!! )))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо