Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Август » 18
Zorro МОЯ ПОПЫТКА №...

Zorro


Оценка: 4.0/5 Голосов: 10

МОЯ ПОПЫТКА №...

18.08.2015, 08:28:56 2464 4.0 1

Вже цього четверга місцеві жителі вкотре зможуть насолодитися неперевершеною грою акторів міської ради. Передбачити як будуть розгортатися події – нескладно.

Всі знають, що депутатський корпус давно розколовся. Але ситуація дещо змінилася. Окрім розколу, з’явилася тотальна недовіра один до одного, і вони, схожі на голодних вовчат, намагаються підтягнути своє питання. Тому, через втрачений кредит довіри, на сесії буде звичайне пакетне голосування.

Любов Володимирівна активно збирає голоси для проштовхування радника Савенка в крісло заступника мера. І вчорашня погоджувальна рада це лише підтвердила. Зараз карти лягли наступним чином: депутати Леонченко та Мойсєєв віддають свої голоси взамін на повернення маршруту № 58 на вул. Київську. Авжеж лише через те, що турбуються про жителів Мальованки, а не через те, що інакше прийдеться повернути гроші Шеріффу. Мадам Півоварова знову отримує в підпорядкування вивіз сміття у Житомирі. І, як бачите, вже отримала. Найцікавіше, як зазначила королева унітазів та відходів (як назвала її Іра Коцюба), що угод з жителями будинків вона не укладатиме, бо як і раніше, у них «усні домовленості». Окрім протягнення питання призначення Савенка, є ще 25 земельних питань, на які наголосила Любов Володимирівна та депутат Шкуропат. Так-от, їх мають розглянути першочергово. І це лише маленька частинка шкурників, що мають пройти на сесії, що відбудеться під гаслом «дерибань и властвуй».

Прикреплённые изображения:
Zorro МОЯ ПОПЫТКА №...
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 09:25:12, 18.08.2015 [Материал]

Эту жадную крысу в двери выбрасывают, а он настырное падла в форточку лезет!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо