Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MiroSlaVira » 2015 » Август » 19
MiroSlaVira Молитва за Україну

MiroSlaVira


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

Молитва за Україну

19.08.2015, 07:55:36 2485 2.8 4

Дажбоже* наш рідний!

Благослови це слово щире, і дай мені мудрість пояснити, а вам, славні українці, зрозуміти його. В хвилини сімейних свят і в дні історічних та знаменних подій народу нашого, ми що рази звертаємось до тебе з молитвою.

Звертаємось і за порадою, і за натхненням, і за правдою, і за впевненістю. Вислухай і цю молитву, вислухай щиру сповідь мою, єдиний і всемогутній Володарю Всесвіту. Довгі - предовгі століття український народ вів страшну і невтомну боротьбу за утвердження власної держави, за її незалежність і цілісність. У полум’я цієї боротьби було кинуто велетенські жертви. І багато, дуже багато гарячої крові ввібрала в себе українська земля.

Для здійснення заповітної мрії на вівтар перемоги народ поклав життя мільйонів і мільйонів кращих синів і доньок своїх. Але ні жорстокі тортури, ні соловецькі морози, ні безводні казахські степи не зламали волі велетнів духу, славетних борців за вільну Україну. Слава їм відомим і невідомим Героям! Їхні жертви не були марними. Ми пам’ятаємо їх і низько схиляємо голови перед їх мужністю. Пройшли сотні років боротьби … І Україна постала, постала як незалежна держава, постала як чарівний фенікс у безводній пустелі. Постала ще не на тверді ноги, з жахливими шрамами на обличчі, зі спотвореною мовою, з чужою духовністю та ще не зовсім українським світоглядом та мораллю.

Благослови, Господи, цю велику боротьбу, і всели в гарячі серця сьогоднішніх українців впевненість в кінцеву перемогу, розпочату багато століть назад нашими славними Предками, і яка ведеться і нині. І дай зрозуміти теперішнім українцям, усім нам, що кожне фізичне визволення треба починати від духовного визволення. Адже цього (особливо українська провідна інтелігенція), не розуміє цих священних законів життя тому, що вона на протязі століть зливалася з чужою духовністю, з чужими канонами, з чужими поняттями про Бога, про мораль і правду. І ще,

Дажбоже, дай нам мудрість усвідомити велику, хоч і прикру, істину, що такий довгий і багатостраждальний шлях до своєї незалежності був тому, що наш рід, наш народ український не мав власної держави, не мав власного війська. Народ загубив на шляхах історії рідну віру, рідну духовність, власне правдиве минуле. А загарбник, окупант, поневолювач, волоцюга ніде і ніколи не опікується , і не буде опікуватися добробутом поневоленого народу. Хто нас, українців, навчив зневір’я? Нас навчили зневір’я наші кляті вороги, яких ми і сьогодні чомусь обожнюємо, перед якими чомусь благоговіємо і ждемо від них похвал, ласкавих слів і винагород. …Дажбоже наш!

Ти щедротно обдарував нас, українців, Землею багатою. На ній ріки солодководі, на ній Сонце лагідне, на ній поля квітучі, на ній гаї співучі. І написав на Скрижалях своїх Божий Заповіт нам, онукам твоїм: берегти її, Землю-Матір, як зіницю ока. Не шкодуючи а ні крові, а ні життя. «Земле-Мати моя, з лона твого вийшли предки мої, вони збагатили світ любов’ю, правдою, мудрістю, милозвучною мовою і повернулися в лоно твоє, щоб дати місце потомкам своїм. Я є «Я» їхнього «Я», я говорю до тебе, Дажбоже, до світу, до людей від імені «Я» предків моїх. Я – гість Сонця, гість страждань і радощів : - О Земле України! Ти дорожча за всі скарби на землі, ти святіша за всі святощі на землі, ти рідніша за все рідне на землі…».

Сьогодні, у цей святий день української Незалежності я звертаюся до тебе, Дажбоже наш, з цією молитвою за Україну. Хай завжди розум і серце будуть в наших почуттях любові до землі рідної. Не покидай своєї присутності і не відводь погляд від України, від її, тобою освяченої, боротьби. І прийми у Світле Царство Духа Предків Рідних душі Героїв Небесної Сотні, душі священних воїнів – ратаїв, що загинули на Сході України в рівних і нерівних боях з диким, жадібним і підступним ворогом, і відійшли у володіння Вічності твоєї, боронячи рідну Землю-Матір, її національну Славу, національну Волю і національну Честь…

З Днем Незалежності, Україно! Слава Україні! Слава Дажбожій Україні!

*Дажбог – Бог Сонця в Пантеоні Богів стародавньої віри українців
Мирослав (Григорій Юшкевич) – сповідник Рідної Української Національної Віри, член обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів 17.08.2015 р.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 09:42:32, 19.08.2015 [Материал]

СЛАВА NАЦІЇ !!!
aurum
2 Антон (aurum)   • 12:28:33, 19.08.2015 [Материал]

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
6_Izumrudinka
3 Самородок Изумрудинка (6_Izumrudinka)   • 17:45:16, 19.08.2015 [Материал]

Слава ВЕЛИКОЙ РОССИИ!
3DSchuminator
4 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 12:55:53, 21.08.2015 [Материал]

подкрепляй свои посты своей уе%*ой фоткой жирной бабени:
http://emulation.at.ua/different/photo/62254_109551052439056_2193812_n.jpg
типичная ватница, сферическая и в вакууме. причем сферическая буквально))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо