Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Batkivshchyna » 2015 » Сентябрь » 1
Batkivshchyna Новини з Бтьківщини

Batkivshchyna


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Новини з Бтьківщини

01.09.2015, 08:36:48 1963 3.0 2

Отже, можна сміливо сказати, що карти розкрито: Батьківщина таки визначилась із своїм кандидатом в мери. Як стало відомо, Олександр Чубатенко буде представляти партію на майбутніх виборах. Так, кандидатура вельми очікувана, проте, не може не викликати запитань. Широко відомо, що рейтинги Чубатенка не високі, тому мало зрозуміло, чому саме на ньому зупинилась Батьківщина Дивною, наприклад, залишається позиція Чубатенка стосовно створення технопарків, які так вже схожі на індустріальні парки, ініціатором створення яких був Сергій Сухомлин. Хоча, підтримка Сухомлина зі сторони Чубатенка дуже,навіть наруку Сергію Івановичу – слабкий конкурент на виборах це ж завжди щастя.
Очікуваним є також висунення Анжеліки Лабунської на посаду голови обласного об’єднання. Як же вона вестиме свою політику та кого візьме під своє крило, точніше, на кого стане грошей в Анжеліки – на сирітку Любов Цимбалюк, всюдисущого Володимира Кропивницького чи не визначившогося Михайла Пухтаєвича? Робимо ставку на Любов Цимбалюк, адже, саме вона має найбільше шансів на перемогу в цій заплутаній баталії.

Прикреплённые изображения:
Batkivshchyna Новини з Бтьківщини
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Scalpel
1 Scalpel (Scalpel)   • 02:20:45, 02.09.2015 [Материал]

что эт за адольф?
Scalpel
2 Scalpel (Scalpel)   • 02:21:22, 02.09.2015 [Материал]

вана


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо