Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Сентябрь » 1
ViktorK Катування підлітка у Житомирському СІЗО

ViktorK


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Катування підлітка у Житомирському СІЗО

01.09.2015, 22:18:11 2451 3.4 4

Сюжет:

Житомирська область, Баранівський район. Родина Башинських розпалась, хоча офіційно  розлучення не оформлювалось. В даний час голова сім'ї воює в АТО. Його син, 14 — річний Артур, потрапив під вплив криміналітету і став учасником злочинного угруповання, яке обкрадало торговельні заклади в Житомирській області. Поки старші хлопці «чистили» магазини, Артур стояв на варті, щоб попередити спільників у випадку появи небажаних свідків.

У червні 2015 р. Артура було затримано і ізольовано у слідчому ізоляторі в Житомирі. Хлопець пішов на співробітництво із правоохоронними органами і надав детальну інформацію про учасників угруповання та про всі випадки крадіжок. Слідчі так ретельно взялися допитувати ще одного члена банди підлітка Віталія, що той, за версією міліціянтів, вкоротив собі віку — повісився.

Самого Артура теж намагались знищити. В одній камері з ним утримувались двоє злочинців, підозрюваних у навмисному вбивстві і підпалі. Ці нелюди всіляко знущались над хлопцем — чіпляли до нього дріт, який підключали до електромережі та згвалтували Артура неприродним способом, встромивши у його анальний отвір загострений кінець палки від швабри, пошкодили нутрощі та розірвали пряму кишку. І дріт, і палку садисти попередньо замовили і отримали ззовні від інших кримінальників. Хлопцеві стало зле, але він, незважаючи на кровотечу, про причину погіршення стану свого здоров'я нікому нічого не сказав. Лікар, який обстежував його в СІЗО, повівся некомпетентно і справжній діагноз не встановив. Стан Артура дедалі погіршувався і через три дні після отримання травми «швидка» привезла його до обласної дитячої лікарні з ознаками гострого перитоніту. Лікарі вирішили, що в нього апендицит, розрізали живіт, але, вгледівшивши неушкоджений апендикс, видаляти його не стали та наклали шви. Зробивши ще один розріз живота в області прямої кишки, хірурги побачили, що кишка розірвана та кровоточить, а кров змішується з калом. Життя Артура висіло на волосинці, почалось зараження крові. Операція пройшла вдало, але пошкоджену кишку хлопцеві замінили виведеним назовні калоприймачем. Невідомо, чи вдасться лікарям відновити кишківник і Артуру доведеться пережити ще, як мінімум, одну хірургічну операцію.

Про результати розслідування крадіжок і катування в СІЗО говорити зарано, але деякі факти, м'яко кажучи, насторожують. Наприклад, одна з місцевих газет («Бздехо») на чиєсь замовлення поширила завідомо неправдиву інформацію про те, що Артур нібито сам собі розірвав кишку, намагаючись заховати в анусі  ... мобільний телефон. А загадкову неприродну смерть іншого підлітка пояснили побутовою сваркою з родичами.

Про інші дивні речі, які відбуваються навколо цієї справи, розповідати ще не час.

Далі буде ...

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/katuvannya-pidlitka-u-zhitomirskomu-sizo.html

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
Scalpel
1 Scalpel (Scalpel)   • 00:39:20, 02.09.2015 [Материал]

какой долбоЙОб написал эту статью с элементами садизма?
Scalpel
2 Scalpel (Scalpel)   • 00:40:19, 02.09.2015 [Материал]

голову отрубить или отрезать
Scalpel
3 Scalpel (Scalpel)   • 00:40:57, 02.09.2015 [Материал]

дебил, блять(c)лавров
Scalpel
4 Scalpel (Scalpel)   • 08:10:44, 02.09.2015 [Материал]

с трех персонажей минусуешь, ну да и ладно


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо