Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Сентябрь » 14
Zorro Я не я, і хата не моя

Zorro


Оценка: 3.6/5 Голосов: 11

Я не я, і хата не моя

14.09.2015, 09:46:18 1962 3.6 2

В п’ятницю пройшов конкурс на визначення перевізників. Та враховуючи, що був День міста і пройшла купа різних заходів, ця подія залишилася непоміченою.

Нового нічого не відбувалося: сесійний зал, комісія, перевізники, активісти. Ткачук та Пучич як завжди пропонували пропозиції, і так завзято критикували все на світі, що самі не помітили, наскільки зі сторони це виглядало дивно. На огляд машин ці пани з’явитися не захотіли, а от розкидуватися необґрунтованими звинуваченнями – це так по-українськи.

Усі пам’ятають, скільки Ткачук піарився на проведенні конкурсу, що відбувався в червні. Тому шанс безкоштовно про себе заявити, Діма точно не впустить. Окрім того, так роблять усі члени партії БПП, яким Ткачук нещодавно став. Вітаю з таким чудовим придбанням, що стало для тебе подарунком долі. Скористайся правильно:)

Прикреплённые изображения:
Zorro Я не я, і хата не моя
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
crow
1 Koss (crow)   • 11:09:09, 14.09.2015 [Материал]

херня якась, чувак якщо ти пишеш вже якусь фігню то хоч пиши щось по ділу, до чого тут воздух порчений, нагадує дитячий тролін " ти воду з унітазу пьєш!?" -"ні, не пью" -"агггаааааа, роги заважають" щось типу такого... хто шо пропонував, в чому була суть, на чому прокололися, що пропонували інші....
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:09:08, 14.09.2015 [Материал]

задолбал со своей проплаченной болтовней.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо