Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Сентябрь » 16
Бантик А Шерифф и Баба Яга против!

Бантик


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

А Шерифф и Баба Яга против!

16.09.2015, 09:54:07 2284 4.3 2

Война с перевозчиками еще долго не закончится. Они всегда найдут способ уколоть наших чиновников:
Гіркими сльозами заливають міську раду перевізники, що програли конкурс тиждень тому. Замість того, щоб змиритися та привести до ладу свої маршрутки, а також впорядкувати документи, вони зайнялися звичайним кляузництвом – улюбленою писаниною листів «на верх».
Найперше, що викликає широку посмішку – це список адресатів, до яких звертається перевізниця Іваницька. Одне питання, чому одразу не звернулися до Гройсмана, Яценюка або одразу до Президента? Навіщо розпорошувати свої сили на писанину до в.о. міського голови та антимонопольного комітету?
По-друге, листи Шеріффа та Іваницької писалися або тандемом, або під диктовку якогось розумного третього. Навіть особливо не вчитуючись, можна помітити, що у власників маршруток думки повністю сходяться. Чи це такий сакральний зв'язок чи щось інше – потрібно запитати у цієї солодкої пари.
Образливо, що через ненажерливих перевізників, житомиряни втрачають можливість отримувати якісні послуги. Перекупивши частину депутатського корпусу, вони благополучно зірвали транспортну реформу по вул. Київській. Суми, які могло заробити ТТУ, зараз просто замовчуються.
Якщо перевізники оперують такими фактами, то чи не легше зробити просто офіційне звернення в прокуратуру, для перевірки правомірності проведення конкурсу з перевезень? Головне, щоб самі перевізники не побоялися відкрити для пильного ока прокуратури галузеві угоди та зарплати в конвертах, неодноразові порушення ПДР водіїв та були готові відповісти за наклеп на посадову особу, яка діяла в межах Закону України.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006963198830

Прикреплённые изображения:
Бантик А Шерифф и Баба Яга против!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 11:31:39, 16.09.2015 [Материал]

Ничего не изменится, пока не изменится наше сознание.весь транспорт в городе должет быть МУНИЦИПАЛЬНЫМ! ТОЧКА! А иваницких и прочих послать на...
LeXeR
2 Алексей (LeXeR)   • 17:31:19, 16.09.2015 [Материал]

А в этой "новости" отключены комментарии:
http://zhzh.info/news/2015-09-16-25088
Интересно, зачем это?
"Також цікавою є інформація стосовно фактичної відсутності у ТДВ «Автотранспортне підприємство 11827» автобусів, які мають курсувати по вищевказаним маршруту № 58"
А я вот сегодня видел на 58 маршруте весьма неплохой вместительный автобус. Типа запорожского или богдана. Не то что их сараи - руты.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо