Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Сентябрь » 16
Zorro Титаник Тудей

Zorro


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

Титаник Тудей

16.09.2015, 10:51:38 2278 4.0 1

Завтра має відбутися сесія міської ради, яка, в принципі, є цілком очікуваною. Причина з якої знову збирають депутатів – проголосувати за непротягнуті земельні питання, а також звільнення та призначення заступників.

Вже в десяте піднімається питання призначення Миколи Савенка заступником міського голови, і це викликає вже не посмішку, а істерику. Це довго ще триватиме?

Чи не стане на цій сесії крісло зама предметом торгів?  І чи відбудеться відставка Сухомлина та призначення Савенка, і вони обоє видихнуть з полегшенням, отримавши те, чого так давно бажали?
Тим часом війна між головними конкурентами на посаду мера набирає нових обертів, а брудні технології Любові Володимирівни ростуть щогодини. Цілком викуплена газета «Телетайп Тудей» щотижня закопує можливість Цимбалюк стати мером, хоча мета ставилася зовсім інша. Сумно.
 

Прикреплённые изображения:
Zorro Титаник Тудей
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Ёжка
1 Бабка (Ёжка)   • 13:18:02, 16.09.2015 [Материал]

Сумно, це коли використовують подвійні стандарти. Коли одному приписують брудні технології (по вашому це призначення Савенка заступником), а другий взагалі не вважає за потрібне приховувати свої захмарні амбіції, для задоволення яких не гребає йти по головах своїх колег. Інакше, як пояснити всі ці лозунги, які розвішані по місту, де пан Сухомлин прокладає собі дорогу в мери?

По-друге. Кожен керівник бажає бачити в своїй команді (де "команда" ключове слово, зверніть увагу) людей, які будуть працювати не лише від свого імені особисто, як це робить ваш замовник, а саме в КОМАНДІ. І це є нормально. Розумієте, про що йде мова? Тобто, це коли людина не вішає на себе медалі за рахунок праці всього колективу, а діє і відповідає перед суспільством , як КОМАНДА. Але, це слово, мабуть, не знайоме Сергію Івановичу, спостерігаючи, як він носиться по вертикалі міста не взмозі скласти собі ціну.
Це вам відповідь на вашу істерику.

До речі, істерика потребує публіки. А публіки у вас не багато. Тому вам краще заспокоїтися. Бо перепади настрою - то сумно, то істерика - це є тривожний знак.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо