Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2015 » Сентябрь » 16
an1234 Помста Лілії Куришко

an1234


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Помста Лілії Куришко

16.09.2015, 11:56:28 4434 4.3 1

Куришко «пішли», але вона все ще керує тіньовими потоками та готує план помсти Сухомлину, Зубку та Розенблату

Якщо на теренах Житомирської області хтось вдихнув з полегшенням що нарешті в області бізнес запрацює без податкового тиску «Медузи» в особі пані Куришко Л. А., то хотілось би таких застережи від передчасних висновків, адже не все так просто. Майже рік виконуючи обов’язки начальника ГУ ДФС в Житомирській області пані Куришко зуміла відростити надійні «щупальці», які і по сьогоднішній день продовжують виконувати «грязну» роботу і залишаються їй відданими до кінця. Це представники керівного складу ГУ ДФС в Житомирській області для яких гроші займають саме головне місце в житті. І одним із таких представників є Вандьо Ігора Ігоревича. Не дивлячись на молодий вік, він встиг набути великого досвіду практичної роботи в хабарництві, зловживанні службовим становищем, тиску на бізнес, тощо і при тому завжди «виходив чистим з води», а замість себе підставляв людей, які йому певним чином заважали і ставали для нього перешкодою на шляху до досягнення ним найголовнішої мети –ЗБАГАЧЕННЯ!!!
Цей молодий чоловік ще з юних років навчився самостійно заробляти гроші, коли привласнив частину довірених йому коштів із церковної каси. Проте найбільш повно його талант розкрився під керівництвом досвідченого спеціаліста в податковій галузі, добре знаного на Львівщині, Закарпатті, Волині та Рівненщині, - Башука В.П.
В якому б регіоні і на якій би посаді не працював Вандьо І.І. ним всюди, з геометричною прогресією було досягнуто великих успіхів в частині вилучення коштів у підприємців та підприємств Рівненщини, Волині, Закарпаття, м. Києва і зараз - Житомирщина. 
Достеменно знаючі головну ціль, героїчний шлях і досягнення Вандьо І. І. Куришко Л. А. не могла не скористатися його підтримкою. Крім того, вона знала, а Вандьо неодноразово хвалився, що він має гарні стосунки із Рубан Н. І. - директором департаменту податкового та митного аудиту ДФС України. Знала Куришко і про той факт, що Вандьо може за зовсім незначні кошти в розмірі 5-10 тисяч гривень організувати догану будь-якому начальнику податкової інспекції по Україні, а за 5-10 тисяч доларів навіть догану Голові ДПА в області. За час роботи в податкових органах не маючи власного бізнесу, придбав автомобіль Мерседес вартістю 300 тисяч доларів США, за посаду заступника в ГУ ДФС в Житомирській області заплатив своїй протеже 200 тисяч доларів США та обіцяв щомісячно возити 100 тисяч гривень. Ігор Вандьо не приховує мету свого приходу в Житомирську область - це заробити грошей шляхом «пресування» підприємств області. За час роботи на Житомирщині Вандьо купує старшому сину елітну квартиру в елітному районі Львова, робить дорогий ремонт та меблює дорогими меблями по спецзамовленню з Італії (вартість квартири в такому стані сягає не менше 500 тис. доларів США).
Отже, володіючи такою інформацією і маючи певні компромати відносно Вандьо, Куришко позбавляє Ігоря Ігоровича його довірених осіб і друзів (звільняє Кочин Т. М., дозволяє звільнити свого заступника Литвіненко І. Ю.) і в подальшому працює з ним в повному тандемі.

На сьогодні, згідно чинного законодавства йде формування плану-графіку підрозділами податкового аудиту області. І перед Вандьо була поставлена конкретна задача – надати удару кривдникам пані Куришко (Сухомліну, Зубку, Розенблату) через включення їхніх підприємств до національного плану-графіку і далі - «по повній програмі». І оскільки на сьогодні Куришко перебуває на лікарняному, Вандьо з певною періодичність в порушення чинного законодавства виносить за межи ГУ ДФС в Житомирській області інформацію (доперевірочний аналіз та проекти плану-графіку зазначених категорій підприємств), яка має гриф «ДСК» і обговорюють свої подальші дії з бувшою шефінею за межами фіскального органу. Обговорюють також і інформацію відносно того, кому із керівного складу області та районів потрібно створити проблеми, щоб не заважали втіленню їх задуму. Так, з моменту відсторонення Куришко від виконання обов’язків до внутрішньої безпеки ДФС України надійшло біля 10 скарг і анонімок на посадових осіб ГУ ДФС області та районних інспекцій, а згідно діючого законодавства при розгляді таких працівник може бути відсторонений від виконання службових обов’язків на період розгляду, що і потрібно пані Куришко та пану Вандьо.

Прикреплённые изображения:
an1234 Помста Лілії Куришко an1234 Помста Лілії Куришко
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Arina
1 Arina (Arina)   • 12:32:55, 16.09.2015 [Материал]

а это разве не его "взяли" в Киеве?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо