Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Сентябрь » 23
Zorro Брудні 90-ті сьогодні

Zorro


Оценка: 4.6/5 Голосов: 9

Брудні 90-ті сьогодні

23.09.2015, 09:01:04 2128 4.6 2

Вкрай знахабнілі перевізники продовжують використовувати свої гидотні методи. Колись таким чином їм вдавалося керувати екс-мером Володимиром Дебоєм, зараз – так намагаються залякати начальника управління транспорту Тетяну Подорожню. Схема така: спочатку проходить конкурс з визначення перевізників у місті, потім усі невдоволені результатами починають скаржитися, а далі – найцікавіше. «Заряжені» працівники правоохоронних органів, протягом довгого часу, вимотують свою жертву допитами, погрожуючи необґрунтованими речами.

Видно, що перевізниця-регіоналка Іваницька, яка полюбляє фальсифікувати документи та замовила такий атракціон для Подорожньої, забула, що доба, коли такі речі на когось діяли, закінчилася. Завжди є переможці та переможені.
Найближчим часом вона пошкодує, що начхала на усі цінності, що несе нове суспільство. Бо зазвичай той, хто приходить з мечем, він нього і гине...

Прикреплённые изображения:
Zorro Брудні 90-ті сьогодні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 09:21:47, 23.09.2015 [Материал]

Неужели эту Иваницкую никто не может угомонить? Может Саакашвили про житомирских мусоров написать и заодно пригласить к нам губернатором?
GoldenFish
2 GoldenFish (GoldenFish)   • 10:45:20, 23.09.2015 [Материал]

Думаю, заступнику мера Демчику та його підопічній Подорожній необхідно звернутися з офіційним листом до членів «Самопомочі».
У Житомирському УМВД є цікавий персонаж Костя, що з’явився з периферії, але з часом частинки корупції потрапили у його мозок. Спочатку він займався нашим ЖЛГЗ, зараз же – допомагає перевізникам.
Впевнена, що досвідчені юристи «Самопомочі» допоможуть розібратися з цією проблемою. Зараз у транспортних питаннях вже видно хоча б якісь зрушення, тому нахаб перевізників треба ставити на місце. Якщо пощастить, на цю ситуацію увагу зверне Лена Галагуза і винесе репортаж на 112 канал. Тому їм буде непереливки. «Самопоміч» проти корупції і осторонь не стоятимуть.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо