Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Октябрь » 5
ViktorK Злодюги Укрінбанку. Відео, аудіо

ViktorK


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Злодюги Укрінбанку. Відео, аудіо

05.10.2015, 22:28:56 2647 3.7 4

Минув майже місяць, як Житомирське центральне відділення Укрінбанку почало блокувати кошти своїх клієнтів. Це стосується як готівкового руху, так і безготівкових операцій. Клієнти, а це юридичні особи і громадяни, марно обивають пороги фінансової установи, щоб здійснити переказ чи отримати гроші готівкою. Працівники банку посилаються на якісь незрозумілі труднощі у київському центральному офісі. Керівник Романюк Микола Федорович дурить вкладників обіцянками.  Банк не поспішає віддавати клієнтам гроші з поточних, зарплатних, депозитних рахунків.

(події задокументовано спеціально для правоохоронних органів, тому сюжет з усіма подробицями)

То куди ж раптово зникли гроші вкладників ? Люди розповідають різне. Подейкують, що нечисті на руку банкіри вкрали кошти шляхом кредитування завідомо провальних операцій та фіктивних проектів «своїх» людей. Інші кажуть, що грошима своїх клієнтів банк фінансує виборчу кампанію перефарбованих злочинців з Партії регіонів та КПУ — Опозиційного блоку і вигулькнувшої з небуття партії «Наш край» ( Нам криш ?), представники яких проводять «сходняки» саме у Житомирському центральному відділенні Укрінбанку.

Дійшло до нечуваних зловживань — зранку 1 жовтня клієнти довідались, що гроші з їх поточних рахунків ... зникли. Згодом з'ясувалось, що ввечері 30 вересня після закінчення робочого дня банківські працівники за вказівкою свого керівника Миколи Романюка фактично вкрали гроші своїх клієнтів, перерахували їх на невідомі нібито «депозитні рахунки» — принаймні, так фінансові аферисти понаписували у платіжних документах, посилаючись на фіктивні договори, яких ніхто не укладав.

Керівний банкір пояснив шокованим вкладникам, що гроші вкрали лише «на один день» і невдовзі повернуть. А офісні «операторки банківського доїння» спонукали клієнтів до підписання «вчорашнім числом» фіктивних одноденних депозитних договорів, шантажуючи їх тим, що лише тоді вони знову побачать свої гроші на поточних рахунках. І дійсно, першого жовтня під кінець дня кошти повернулись ні звідки на поточні рахунки клієнтів. Але отримати їх або кудись перерахувати досі неможливо.

На сьогоднішній день віртуальні цифри на банківських рахунках є, а от справжніх грошей клієнтам не віддають — схоже, що їх вкрали не на один день, а назавжди.

2 жовтня 2015 року представники однієї з християнських громад, а саме Церкви Бога живого, кошти якої Укрінбанк незаконно блокує, провели у Житомирі попереджувальну акцію протесту. Християни обіцяють, що у разі продовження банківського свавілля будуть розгорнуті резонансні протестні акції.

Довідково: прізвище керівника ЖЦВ ПАТ «Укрінбанк» Миколи Федоровича Романюка фігурує у виборчому списку кандидатів в депутати Житомирської міської ради — цей комуністичний пан балотується у виборчому окрузі № 40 від Опозиційного блоку.

P.S. хоча за таких обставин місце йому не у депутатському кріслі, а біля параші.

Побачимо, як зреагують на злочинні оборудки банкірів правоохоронні органи і чи зреагують взагалі...

 

Попереджувальна акція протесту біля Житомирського центрального відділення ПАТ «Укрінбанк». 02.10.2015р.

 

05.10.2015р. завдяки широкому розголосу «Укрінбанк»  задовольнив безготівковий переказ коштів християнської громади до Ощадбанку України. Тобто, Церква у буквальному розумінні вичавила свої гроші.

Але поневіряння інших клієнтів Укрінбанку продовжуються ...

УВАГА ! Ми надамо організаційну та медійну підтримку всім постраждалим від свавілля Укрінбанку. Звертатись за тел. 093-856-55-87

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/zlodyugi-ukrinbanku.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 10:22:05, 06.10.2015 [Материал]

Сочувствую.
Надо более тщательно подбирать банки.
nvvetal
3 Ololo (nvvetal)   • 12:40:23, 06.10.2015 [Материал]

Таких в Украине нет уже.
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:05:12, 06.10.2015 [Материал]

Есть
VDm
2 Dmitro (VDm)   • 11:20:33, 06.10.2015 [Материал]

Романюк уже мутил подобное, когда еще был банк "Мрия", откуда его и поперли за это.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо