Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Alexey » 2015 » Ноябрь » 11
Alexey Ліфтові картки у Житомирі

Alexey


Оценка: 3.8/5 Голосов: 12

Ліфтові картки у Житомирі

11.11.2015, 15:27:40 4518 3.8 69

Відомо, що ліфтові картки запровадили ще в далекому 2002 р.

Про це трохи тут.

Апологети  карткової системи пишуть про те, що житомирянам подобається ходити у відділення банків, стояти черги (ви ж розумієте, що в робочий час), платити 34* грн. за заправку картки (термін дії якої рік!)), а через рік купляти нову за 44* (станом на 11 11 2015), потім стоячи перед ліфтом з посмішкою та сумками в руках, діставати з кишені гаманець, а з нього картку, та в зворотньому порядку ..., та інші "прєлєсті" системи.

Я розумію, що для людеподібних мавп треба взагалі поставити якусь "капчу", щоб довести, що він вміє себе поводити у таких громадських місцях як ліфт, але це частково вирішено домофонами.

Проте, на відміну прихильників системи, я не повірив апологетам, та далеко не йдучи провів маленьке соц. опитування у свому під'їзді..
результат тут і тут. 28 проти 2 ! думаю це - достатня підстава для скасування експеременту з картками.

Спроби відмінити вже були: матеріал по темі (і ще).

Давайте спробуємо ще раз? 

Для цього створено електронну петицію про скасування карткової системи (посилання).

Якщо набере 250 голосів депутати розглянуть, а оскільки більшість їх ще не зовсім корумповані, вважаю є шанс позитивного вирішення. 

Отже вйо до підпису! ;) 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 69
3DSchuminator
1 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 15:39:23, 11.11.2015 [Материал]

а как же главный принцип: заплатил - пользуешься. не хочешь пользоваться - не платишь? я, когда жил на 9-м этаже, даже с великом на плече пешком ходил, абсолютно не в напряг. почему я должен платить за лифт, который мне ничего, кроме лишнего шума, не дает?
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 16:51:04, 11.11.2015 [Материал]

А почему должна бабка 70+ лет сама платить за весь подъезд если там одни "спортсмены" как ты.
3DSchuminator
3 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 16:55:58, 11.11.2015 [Материал]

вот для этого и придумали карточки, что бы бабка платила только за саму себя
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 19:09:20, 11.11.2015 [Материал]

На 3. Мушу Вас розчарувати, але за ліфт Ви все таки платите. За електроенергію, яку він використовує. А за що ще платити? ліфт у власності мешканців будинку, між іншим.
3DSchuminator
11 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 21:43:21, 11.11.2015 [Материал]

лифт, кроме электричества, еще и обслуживания требует. износ, ремонт, уборка
Hoakina
19 Марина (Hoakina)   • 09:46:03, 12.11.2015 [Материал]

На 11. А у Вас що прибирають представники ліфтової служби? ото насмішили! Максимум, що вони роблять, це міняють карткоприймач і дрібний поточний ремонт. Капітальний чи близький до нього - за рахунок жителів будинку. Ізнос? будете купувати нові запчастини, скинувшись усім під*їздом. Вам товчуть, що справа навіть не в картках, а в тому, що це оплата практично неіснуючої послуги, разводняк з непрозорими тарифами. А за ліфт Ви все одно платите, бо електроенергія розоділяється на всіх, прибирання - ЖЕК, включено в тариф. В цій темі Ви дуже упереджений. А жаль.
3DSchuminator
21 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 10:04:50, 12.11.2015 [Материал]

у нас регулярно ремонтують ліфт. прошу помітити, я написав "ремонтують". якщо щось сталося з ним, то за годину все лагодять, навіть у вихідні і святкові дні. якщо у вас не так, то я в цьому не винен, розбирайтеся з цим. я за прозорість тарифів і чіткого переліку послуг, які повинна виконувати компанія, що стягую гроші за проізд по картках. але платити за сусідських бабусь я не збираюся. це шлях в нікуди. якщо вже так свербить в сраці ця тема, то треба не відміняти картки, а знаходити шляхи зробити так, щоб карткою було зручно користуватись, їх було зручно поповнювати/купувати, були прозорі тарифи та адекватне обслуговування. а ваші методи - це все одно, що добиватися зменшення тарифів, як про це горланять більшість популістів. але ж справа не в цьому. бабуся повинна платити за ліфт. і якщо вона хоче їздити в чистому і безпечному ліфті, то повинна платити за нього не так вже і мало. але вона повинна мати змогу за нього платити. Розумієте, проблема не в тарифах/картках/спорцменах з велосипедами. проблема в тому, що у людей нема змоги за них платити. але якщо просто зменшуватит тарифи, то більше грошей у людей не зьявиться. якщо у вас нема змоги платити за комуналку, бо затримують зарплатню вже третій місяць, яка і так мінімальна, то зменши тарифи в 10 раз, більше грошей у вас не з'явиться. так і з ліфтами. бабця у 198.5 років повинна платити за ліфт, але вона повинна мати змогу спокійно за нього платити, а не обирати між хлібом і ліфтом.
Hoakina
23 Марина (Hoakina)   • 11:48:24, 12.11.2015 [Материал]

На 21. Та як Ви не розумієте, що ми вже платимо за ліфт, коли оплачуємо комунальні? чого до Вас це не доходить, не можу зрозуміти? Ви можете носити свій велосипед хоч 10 раз на день, а електроенергія, прибирання і обслуговування вже забите в квартплату. Ліфт належить будинку. Це все одно, що продавати картки мешканцям квартири для користування туалетом. Хтось пісяє 10 раз, а хтось дома не пісяє, то нащо йому платити. Він картку може не брати. От Ваша логіка.
skyborn
62 no name (skyborn)   • 09:23:57, 16.11.2015 [Материал]

Зачем писать заведомую ложь? Откройте квитанцию по квартплате и найдите там оплату за обслуживание лифта - ее там нет. есть только за электроэнергию - это раз. Во вторых, отмена лифтовых карточек лишает меня права выбора: пользуюсь - плачу, не пользуюсь - не плачу. Пот вашей логике ( вернее ее отсутствии) в тарифы следует включить оплату за проезд в коммунальном транспорте, независимо пользуетесь вы им или ходите пешком. Понимаю, вы ратуя за отмену лифтовых карточек, вы отстаиваете свои личные интересы, я тоже, кстати. Поэтому мы никогда не придем к общему с вами знаменателю. Но давайте признаемся, что лишать человека права выбора - это не есть правильно, это не цивилизованно. На сегодняшний день есть механизм отказаться от лифтовых карточек, скажите, почему такие как вы им не пользуются? завтра отменят карточки и у меня уже не будет права отказаться от пользования лифтом, меня лишат этого права такие как вы.
sonnet
26 вадик (sonnet)   • 17:40:37, 12.11.2015 [Материал]

Про що мова?.
Якщо йдем в цивілізацію, то давайте жити по її законах.

Це велике приниження житомирян ввести карткову систему в угоду якомусь бізнес- проєкту, який і є "кровосіся",бо доведено , що плата за ліфт в тих тарифах, якими користується вся держава є значно нижчими, чим у нас.

І по друге.
3DSchuminator
Не ждав що так черство підійдете до цієї проблеми.
Я хотів би побачити, як ви " абсолютно не в напряг" пройдете 9 етажів,коли вам виповниться років 60-70 з велосипедом.
Мабуть і без нього у вас будуть великі проблеми нести свою старість на 9-й поверх.
Тож не будьте егоїстом і думайте про тих людей,до яких старість прийшла зненацька і які получають мізерні пенсії і яким ці карти просто нема за що купити!.
Знаю, що 2/3 цих людей сидить дома і не можуть вийти на свіже повітря тому, що економлять.

" бабуся повинна платити за ліфт. і якщо вона хоче їздити в чистому і безпечному ліфті, то повинна платити за нього не так вже і мало. але вона повинна мати змогу за нього платити. "

Так, буде платити і бабуся і дідусь і молодий і старий, бо прийде платіжка однакова.
І будуть всі платити щомісяця, але ціна сплати і якість обслуговування буде інша і значно менша, бо на даний час ми ждемо цього ремонтника, як сонце, бо ліфт регулярно ламається.

Бо вони з деталями не працюють і не ставлять, а тільки "регулюють" свій картоприймач,через який ліфт знов виходить з ладу.
3DSchuminator
30 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:19:59, 13.11.2015 [Материал]

такое чувство, что я в окружении идиотов...
да, я буду платить когда не смогу ходить пешком. причем уже сейчас я думаю над тем, где я буду брать на это деньги, не надеясь на пенсию.

"Так, буде платити і бабуся і дідусь і молодий і старий, бо прийде платіжка однакова."
я вижу, что ты такой же совок, как и большинство тут присутствующих. не обязан человек платить за услугу, которой он не пользуется. как до вас всех это не может дойти? почему тогда бабушка не платит часть денег за мой интернет? пофиг, что ей не надо, но платежка пусть приходит всем одинаковая, а то вдруг ее внукам понадобится когда-то. карточная система ДОЛЖНА БЫТЬ, просто не в том виде, в котором она существует сейчас. нужны прозрачные тарифы, включение стоимости электричества в поездку и более удобное использование. например, у всех жильцов дома есть карточки. качественные, а не то говно, что есть сейчас. персонализированные. заходишь в лифт, провел карточку, поехал. в конце месяца тебе приходит квитанция со списком поездок и суммой. все ездят сколько хотят, платят в конце месяца. как за свет, газ, воду и все остальное.

первостепенная задача государства должна состоять не в том, как сделать так, что бы твоя бабушка платила меньше за лифт и не экономила поездки сидя дома, вместо хождений в поликлинику 3 раза в день. а в том, что бы твоя бабушка имела деньги для оплаты таких услуг. стоимость которых тоже нужно поднимать. и тарифы на газ надо поднимать, и на свет, и на воду. потому что они у нас СЛИШКОМ НИЗКИЕ. внезапно, да? просто у людей должны быть деньги, позволяющие им платить по счетам, а не низкие тарифы, что есть популизм и дебилизм.

з.ы. И я знаю, что последнее предложение ты пропустишь и не заметишь, как и большинство узколобого народонаселения нашей страны и всего постсовка. нужно не МЕНЬШЕ ПЛАТИТЬ, а ИМЕТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ ПЛАТИТЬ БОЛЬШЕ. Дошло?
sonnet
34 вадик (sonnet)   • 09:07:46, 13.11.2015 [Материал]

"такое чувство, что я в окружении идиотов... "
Пока бачимо тільки одного упоротого.

"я вижу, что ты такой же совок, как и большинство тут присутствующих. не обязан человек платить за услугу, которой он не пользуется. как до вас всех это не может дойти?"

Зрозуміло.
Значить, якщо ти не ходиш якоюсь вулицею, чи не їздиш дорогою, то її ремонтувати не потрібно?
А якщо тебе нема дома, то потрібно відключити всіх від подачи води, світла, закрити ліфт?
А сходини прибирать тільки біля твоєї квартири?
А якщо до тебе не доходить вода, то і кришу не будеш ремонтувати?
Це позиція егоїста-одинака.

Ти хочеш винайти велосипед?
Нема проблем.Працюй і візьми патент на своє ноу-хау.
Може хто і дослухається до тебе.
А ці фантазії з карточкою залиш собі, бо ми ще не дожили до таких технологій.
А поки що ти виглядаєш, мягко кажучи не "убедительно"і єдиний, до якого ще не дійшло те, що в цьому житті поки що не все ідеально і є в любому процесі свої плюси і мінуси.
Вся цивілізація живе по тих законах, яких живе і в даному випадку ніхто і ніде не платить за ліфт.

"з.ы. И я знаю, что последнее предложение ты пропустишь и не заметишь, как и большинство узколобого народонаселения нашей страны и всего постсовка. нужно не МЕНЬШЕ ПЛАТИТЬ, а ИМЕТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ ПЛАТИТЬ БОЛЬШЕ. Дошло?"

Не пропустив, як бачиш.
Узьколобі?
Ти до цих пір не знаєш, що розумова здатність не залежить від ваги мозку?
Тоді ти, вибач не вузьколобий, а дебіл.

А ось з останнім твоїм твердженням згоден.
Дай бабці пенсію хочаб 1000 евро, тоді і фантазуй.
Але поки бабці платять пенсію чуть більше 1000 гривень, картки не потрібні, а діяння по їх впровадженню повинні бути предметом розгляду в силових структурах, як корупційна складова.
Alexey
8 Алексей (Alexey)   • 19:25:22, 11.11.2015 [Материал]

на комент № 3 :
Ні, це не так. У формулі розрахунку тарифів будуть завжди вносити корективи.
По перше рано чи пізно всі сильні та накачані будуть ходити пішки (для єкономії дєнєх), а для бабусь, що не піднімають 70* кг більше п'яти разів без перерви та задишки, тарифи збільшать пропорційно кількості тих, що відмовилися від ліфтів. От і виходить, що бабусі будуть платити за себе і за сільнихздоровєнних.
3DSchuminator
10 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 21:42:57, 11.11.2015 [Материал]

а почему тогда я, обеспечивая своими отчислениями в ПФ явно олее дного среднестатистического пенсионера пенсией еще и должен платить за то, что бы они пользовались лифтом. Все просто, как с мобильным телефоном. Оплатил - пользуешься. Или желаете, что бы стоимость, например, электричества тоже усредняли по всему дому и кажды платил равную часть не зависимо от потребления? я против. Наоборот лучше бы ввели счетчики электричества, газа и воды тоже на карточках. Не пополнил вовремя счет - кино кончилось
Alexey
13 Алексей (Alexey)   • 22:03:29, 11.11.2015 [Материал]

тому що людина - соціальна істота. І є певна плата за це наприклад - усередненість.
3DSchuminator
14 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 22:32:38, 11.11.2015 [Материал]

доусреднялись с 18-го года, хватит
Alexey
15 Алексей (Alexey)   • 01:51:28, 12.11.2015 [Материал]

У тому то і річ, що я теж не хочу платити за тих хто не їздить, або користується безлімітними (https://www.youtube.com/watch?v=q1sX8EhrLKo), або зайнятий у сфері випуску, продажу, обслуговуванні всієї системи з назвою "карткова", чи думаєш, що витрати на це не входять до тарифів поїздок ?? Тарифи до речі більші ніж їхати на таксі.
Усередненість всеодно залишається, ось тільки платять за неї ті, хто вимушений, бо важко їм пішки з велосипедом на 9-й.
Ми до речі за освітлення вулиць теж платимо, але я не знаю випадків, коли людина б заявляла, що вона лягає спати з курками, та не користується нічним освітленням міста а отже платити податки вона не буде. Чи може картки на фонарі начеплять? І не забувай, що штат працівників задіяних в картковому раю теж треба годувать. Та й сміття кожен нерівномірно "виробляє", можна й на вивіз сміття ввести тарифи по кілограмах чи по об'єму, чом ні? Я не хочу платити за тих хто смітить більше за мене.
3DSchuminator
17 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:32:56, 12.11.2015 [Материал]

про мусор - очень здравая идея, кстати. но не на текущем уровне прогресса. нужны дешевые мусорки со встроенными весами. подошел, карточку провел, мусорка открылась, выбросил 3 кг, списало со счета нужную сумму.

я вообще за то, что бы человек платил всегда и только за то, чем пользуется. если с уличным освещением такое пока провернуть нет технической возможности, то со многими другими вещами, как лифты например, есть. обслуживание не такое уж и дорогое. опять же, твою gsm сим карточку в мобильном тоже обслуживают, но ты же не переходишь от этого на рации frs диапазона то потому, что не хочешь платить персоналу киевстара или мтс, или тому нищебродскому, со смайликом.

на счет высоких тарифов поездок по карточкам - вот это да. молодец, что озвучил, отличная идея потребовать прозрачности в этой области. сколько, чего и на что идет. и почему в других городах дешевле. но отказываться от карточек и платить в складчину... это возвращение в мезозойскую эру какое-то
Hoakina
20 Марина (Hoakina)   • 09:53:02, 12.11.2015 [Материал]

На 17. Тобто весь світ живе в мезозойській ері? бо ніде нема карток на ліфти. Ліфт належить жителям будинку. Вони платять квартплату і частина цих коштів має бути спрямована на ремонт і обслуговування ліфтів. Так завжди і скрізь було. І є. Просто хтось придумав цей спосіб збагачення на голому місті. Це все одно що платити за вхід в Провал, що придумав Бендер. От Ви вперта людина.
3DSchuminator
22 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 10:34:34, 12.11.2015 [Материал]

замість того, щоб тупо дивитись на інших, треба вчитись у них кращому і не повторювати помилок. весь світ живе по різному. багато де взагалі люди в коробках живуть, то що? це означає, що в коробках жити теж нормально? світ в багатьох сферах, менш інертних ніж жкх, давно переходить на таку модель оплати, де кожен сплачує тільки за те, що сам використовує. от вас влаштовує такий термін, як абонплата? ну, наприклад, в домашньому чи стільниковому телефоні? чи може зручніше сплачувати тільки за хвилини користування? я відмовився від домашнього телефону саме через те, що ввели абонплату. ну не хочу я платити укртелекому кожен місяць фіксовану суму тільки за те, що мені один раз на місяць може подзвонити якийсь дебіл з київстара, впарювати інтернет. так само і з ліфтами. так, я іноді ним користуюся, коли заношу щось важке і т.д, але для цього у мене є ліфтова картка. щоб один чи два рази на місяць нею скористатися. бабця з сусідньої квартири нехай їздить хоч 500 разів на день, але раз так, то чого ми з нею повинні однаково сплачувати за це?
ще раз повторюю: прозорі тарифи - так. перелік зобов'язань перед клієнтами - так. відміна карток і совкова "урівняловка" - категоричне ні
sonnet
27 вадик (sonnet)   • 18:07:54, 12.11.2015 [Материал]

Замість того, щоб тупо впиратись, треба жити в реаліях,вчитись кращому і не підтримувати бізнес- проекти корумпованих схем.
Пішов в теорію, а ми про конкретне.

Розкажи, де в якій країні є карткова система на ліфт з посиланням?
Чи таких нема?

Бо твої потуги випрадати те, що не виправдовується дуже схоже на пролобі, що є тупо і не є добре.
3DSchuminator
31 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:27:08, 13.11.2015 [Материал]

ога, я человек, который владеет лифтово-карточным бизнесом в житомире. ты меня раскрыл. я считаю, что когда у тебя появляется идея что-то сделать, и ты хочешь сделать так, как у других, а не лучше, чем у других, то лучше вообще ничего не начинай делать.
sonnet
35 вадик (sonnet)   • 09:14:48, 13.11.2015 [Материал]

Може й так.
Але те, що так захищаєш цей кримінальний бізнес наводить на думку про якусь причетність до цього або тебе, або твоїх родичів (знайомих).

А чому не відповів на це питання:

"Розкажи, де в якій країні є карткова система на ліфт з посиланням?
Чи таких нема?"
3DSchuminator
38 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 09:50:46, 13.11.2015 [Материал]

вот, как я и говорил, мышление не дальше соседнего гаража. если что-то считаешь правильным, значит имеешь с этого гешефт. люблю послушать долбойобов. продолжай.
sonnet
42 вадик (sonnet)   • 10:24:38, 13.11.2015 [Материал]

Перейшов на образи, хамло?
Поки що долб---м якраз є ти, що признано всім форумом.
Бо ти єдиний ушльопок, як тут і писали,який протиставив себе колективу і захищаєш корупційні схеми.
Крути свій лисапет і не падай.
Бо дуже схоже, що ти десь сильно стукнувся головою.
3DSchuminator
49 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 15:20:25, 13.11.2015 [Материал]

про велосипед - примитивнее некуда)))) еще раз подтвердил мою правоту касательно твоих мыслительных способностей
sonnet
52 вадик (sonnet)   • 18:30:22, 13.11.2015 [Материал]

То ти не з велосипеда гепнувся?
А тоді де так голову почухав, що не робить?
Чи це наслідкове?
Бо обізвати більшу частину свого народу дебілами може тільки рідкий по натурі тупорилий профанат з претензією на повного ділетанта, у якого мисляча діяльність відсутня взагалі.
А твоя нав"язлива думка про спроможність думати це давно?
Невже сам зрозумів, що в тебе такі проблеми?
Моє тобі співчуття))))
3DSchuminator
53 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 20:44:05, 13.11.2015 [Материал]

я уже все сказал. твой уровень развития 4-х летнего ребенка все равно не позволяет вести нормальный разговор, потому я и перешел на прямые оскорбления. в связи с чем - пошел на х%й, дебил)))
sonnet
54 вадик (sonnet)   • 21:44:33, 13.11.2015 [Материал]

Ушльопок.
Аргументів нема, то шлеш?
А про який діалог ти ведеш мову?
З дебілом- по дебільному, бо воно по іншому не розуміє.
Тому йди туди, куди послав мене, бо кретин ти на повну голову.
А те, що в тебе є серйозні задатки дебіла-це правда і не ображайся, бо це так.

А тепер давай, придурку, щось про iq, бо твій навязливий діагноз погоджуеться з твоєю структурою неадеквата.
Ось на цьому і все.
Жалко, що потратив свій час на це "имя существительное".
3DSchuminator
55 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 22:39:12, 13.11.2015 [Материал]

иди поплакай у мамы не плече))))
RapidDuck
24 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:32:10, 12.11.2015 [Материал]

Я про то что чтоб жить хорошо ты должен содержать также и неимущих.
Проверено социалистической Европой.
3DSchuminator
25 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 13:52:53, 12.11.2015 [Материал]

у меня и так, судя по отчислениям в пф, три пенсионера на шее висит
Zyl49
28 Николай (Zyl49)   • 18:21:19, 12.11.2015 [Материал]

А может эти пенсионеры работали по 8-10 часов в сутки , за прогул - уголовная ответственность , смогли после войны поднять Украину
, При этом получая минимальную советскую зарплату , чтобы прокормить таких как ты , или твоих родителей.
А ты что сделал хорошего для государства?
Пишу потому ,что ты затронул тех, кого трогать нельзя и которые требуют не только уважения, а и благосклонности и всяческих забот.
Кто не уважает старость, у того нет будущего.

А лифт - это больная тема для житомирян .
И пора перестать спекулировать на этом.
Это однозначно коррупционная схема.
И ее нужно ломать.
Более того, необходимо в этих организациях провести аудит и чтоб все знали, сколько кому шло и за какие услуги.
Очень хорошо они пристроились.
Не проводя текущих капитальных ремонтов, а имея обязанность только что-то подстроить или подрегулировать и иметь шикарную прибыль.
В топку такие схемы пора было давно, а сейчас и подавно.
3DSchuminator
32 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:30:08, 13.11.2015 [Материал]

иди нах%й со своими "а что сделал ты". это тупорылые узколобые фразы населения, средний iq которого едва переваливает за 75. еще раз повторяю, у нас солидарная пенсионная система, как пример. это означает, что пенсионеры свою пенсию не заработали. они у меня на содержании. я искренне хочу, что бы у них была высокая пенсия, поверь. Но с таким раскладом для этого у меня должна быть еще более высокая зарплата, потому что я их содержу. и вот это самое важное, развитие бизнеса, инвестиции, экономика. тогда и я, и ты, и пенсионеры, смогут платить и по высоким тарифам за газ, свет, воду, которые должны быть еще выше, чем сейчас. и за поездки на лифте, и еще на путешествия им останется на старости лет
Zyl49
36 Николай (Zyl49)   • 09:36:36, 13.11.2015 [Материал]

Перешел на личности, лось?

"это тупорылые узколобые фразы населения, средний iq которого едва переваливает за 75"
Ты высокого о себе мнения?
Такая завышенная самооценка присутствует только у клинических идиотов ибо только они считают, что являются центром земли, вокруг которого все крутится, с чем и поздравляю.
А о твоем iq говорят те оценки, которым читатели оценивают пост.
Ты единственный, кто противопоставил себя всему форуму и выглядишь истинным кретином.
И по сути.
Тут уже писали, что нигде, ни в какой другой стране нет этой схемы по изьятию денег у самого бедного населения.
Повторюсь, нет нигде.
На этом считаю диалог законченным ибо с умным его вести интересно, а с упоротым -бессмысленно.
3DSchuminator
37 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 09:46:12, 13.11.2015 [Материал]

я ни во что не ставлю читателей, оценивающих мой пост, до тех пор, пока не знаю кто именно оценил пой пост. какая печалька...

как я уже говорил, спорить с нулем не имеет смысла, потому что любая величина, умноженная на 0 будет равна 0. А значит, это бесполезное занятие. Потому я прекращаю. плати за соседа, голосуй за "справедливые тарифы", не выгляди кретином, ведь ты неотъемлемая часть кретинообразного населения постсовка, свой среди своих. чао-какао
Alexey
6 Алексей (Alexey)   • 19:15:10, 11.11.2015 [Материал]

на 1.
- мабуть недостатньо (для себе) проїзджав кілометрів, наступного разу бери ще й мішок картоплі та й фляндєр з водою, а потім з тремтячими колінами заходь у ліфт, а ще пізніше зрозумій, що картка несподівано закінчилася й заправляти тільки в робочі часи та й не біля ліфту пункт заправки, а потім розповісиш який ти спортсмен :)
А як тобі пластик терміном дії один рік ? Не виникає й тіні підозри ?
Шумі, ти ж розумний хлопчина, та й мабуть тренуєш крім ніг альтруїстичний спосіб мислення. За моїми спостереженнями, люди в своїй більшості проти карток з непрозорими тарифами та й купою незручностей (див вище).
3DSchuminator
12 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 21:48:01, 11.11.2015 [Материал]

не тебе мне указывать сколько километров и с какими нагрузками проезжать. ты когда мобильный телефон забываешь пополнить, то тоже так говоришь? давай отменим симкарты? ведь срок их действия с момента последнего пополнения сильно ограничен, и деньги могут закончится не вовремя, и ты не сможешь вызвать такси, что бы допереть свой мешок картошки до дома. Бред и туфта твои аргументы. Хочешь платить за то, что бы старушка пользовалась лифтом - дай ей 34 грн на карточку. Не жмотись. А я и так ей пенсию плачу, и не только ей, у нас солидарная пенсионная система, если ты в курсе. И доплачивать еще и за лифт не собираюсь
Alexey
16 Алексей (Alexey)   • 01:58:11, 12.11.2015 [Материал]

Конечно же не мне, это тебе сказано для того, что-бы ты на себе не зацикливался, мол я такоймаладец и пешком силён. Возможно тебе этот пример поможет понять тех, кто действительно зависим от карточек.
Ну а если для тебя соц опрос "бред и туфта" наш диалог лишен смысла, как и спор с тобой.
3DSchuminator
18 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:34:22, 12.11.2015 [Материал]

кто действительно зависим от карточек должен платить за свои поездки в лифте. не я должен платить за соседа, зависимого от лифта, а он за себя сам. ну как до тебя такая простая истина не доходит? стану старее, не смогу таскать вел пешком, тоже буду платить. но не хочу, что бы ты за меня платил.

соц опрос бывает правильный, а бывает бред и туфта. создай соц опрос о том, что нужно все отобрать и поделить, как тебя тут-же поддержит арава шариковых. но это не значит, что твой соц опрос не бред и не туфта.
sonnet
29 вадик (sonnet)   • 19:05:05, 12.11.2015 [Материал]

Нема питань.
Ти єдиний на форумі, який підтримує цю корупційну схему.
Виникає питання.
Це ти і є цим головним ліфтокорупціонером ?
Це твій бізнес?

Якщо ні,добивайся для себе в своєму під"їзді окремого ліфта з карткою .
І не буде питань.

А Житомир повинен жити по цивілізованим проектам, без коррупції.
3DSchuminator
33 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:36:27, 13.11.2015 [Материал]

мне искренне жаль, что среди "не ваты" на этом форуме есть такие узколобые представители современного общества. да, я владелец карточной системы, ты меня раскрыл. и мне не хватает на новую феррари. вы что, собрались лишить меня новой феррари? сволочи!

последний раз повторяю, карточная система неверная, ее надо в корне изменить, но не отменять, потому что за услуги должен платить только тот, кто ими пользуется. а хватает у пенсионеров денег на то, что бы платить, или нет - это уже вопрос повышения их пенсий, который невозможен без повышения зарплат, которое невозможно без привлечения инвестиций и развития практически всех секторов экономики. не должны пенсионеры платить меньше, они ДОЛЖНЫ ПЛАТИТЬ БОЛЬШЕ. но у них ДОЛЖНЫ БЫТЬ ДЕНЬГИ, ЧТО БЫ ПЛАТИТЬ БОЛЬШЕ. дошло или нет? в целом, мне уже пох%й, я окончательно убедился, что большинство людей в стране - умственно отсталые дебилы. так что можешь отвечать, но я разговор прекращаю.
sonnet
40 вадик (sonnet)   • 09:59:27, 13.11.2015 [Материал]

Мені теж жалко, що якесь хамло рахує себе вище всіх, а більшу частину населення рахує за дебілів.
Це вже явна ознака того, що в цієї людини не все горазд з адекватністю.
Тому з дебілами не потрібно вести діалог, бо це безперспективно.

А висновок такий.
Всі, хто спроможні- проголосуйте на сайті ради за відміну карточки, бо якщо не проголосуєм, то нас будуть продовжувать грабувать і в подальшому.
Я вже це зробив.
Смелый
44 Сергей (Смелый)   • 13:52:24, 13.11.2015 [Материал]

В украинском языке нет слова "жалко". И да, Шуми прав.

Я живу на втором этаже и не хочу платить за лифт. Так что я за карточки
Hoakina
51 Марина (Hoakina)   • 18:09:30, 13.11.2015 [Материал]

На 44. А Ви за нього платите все одно. Читайте мій комент вище. От чого це до народу не доходить, не можу зрозуміти.
skyborn
64 no name (skyborn)   • 09:52:41, 16.11.2015 [Материал]

Вы заведомо врете. В платежке за квартплату к лифту относится только электроэнергия, но никак не обслуживание.
skyborn
63 no name (skyborn)   • 09:51:51, 16.11.2015 [Материал]

Я против отмены лифтовых карточек, вы и вам подобные лишаете меня права выбора такой отменой. Сколько вас еще, революционеров октябрьской революции 17 года, ратующие за "социальную справедливость"? Да и еще вопрос: сегодня есть механизм отказа от карточек в отдельно взятом подъезде? А вот если введут в квартплату, а лифт неделю будет простаивать по причине поломки, то никто вам не уменьшит сумму в платежке.
Alexey
48 Алексей (Alexey)   • 15:11:21, 13.11.2015 [Материал]

Согласен на счет шариковых, но в том то и дело, что их в подъезде - меньшинство, поэтому воспринял результаты достаточно серьезно.
Думаю люди просто умеют считать:
На примере минимальной ячейки общества (3 чел) регулярно пользующихся лифтом (не экономя) карточки хватает на 1* мес. 3чел х 34 грн =102 грн.с квартиры. Например они живут в 2х комнатной S=50 м2. По тарифу 0,34 коп/м2 получается 50*0,34= 17 грн. Конечно расчет весьма примерен, но - Шуми, почувствуй разницу!. "Узколобым" людям правда надоело платить этим хитрожопым "изобретателям".
Hoakina
5 Марина (Hoakina)   • 19:13:29, 11.11.2015 [Материал]

я живу у відомчому будинку, сильно вплинути на процес не можу. Але по Шелушкова, 1 кілька під*їздів відмовились і почали платити менше. Окрім того, з достовірного джерела, яким є керівник ліфтового підприємства, знаю, що картка зроблена похабно і в ній немає 100 поїздок. Тобто вони є, але при неправильній експлуатації, тобто при несвоєчасному витягненні з каркоприймача, поїздки списуються безсистемно. Я перевіряла - дійсно, здійснила десь біля 90-та поїздок. Все інше в блозі чистісінька правда. Кожне слово. Додам, що капітальним ремонтом ліфтова компанія займатись не буде. Тариф непрозорий. У Миколаєві картка коштує 18 грн. Чому в нас 30? думайте, люди.
skyborn
65 no name (skyborn)   • 09:55:31, 16.11.2015 [Материал]

Сильно повлиять в своем доме, значит, вы не можете. Ха, ха, ха - вот и ответ - не хочет большинство отмены карточек. Иначе, зная вашу социальную активность, уже давно бы катались на шарик.
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 19:20:45, 11.11.2015 [Материал]

підписала
Alexey
9 Алексей (Alexey)   • 19:32:45, 11.11.2015 [Материал]

розповсюджуйте
Кот
39 Которович (Кот)   • 09:52:30, 13.11.2015 [Материал]

Интересная тема. У меня предложение: не посадить ли в каждом подъезде бабку, которая будет продавать разовые карточки на проезд. Вот пришёл я, напрмер, к друзьям в гости, а они живут на 9 этаже, бываю у низ раз в пол-года. Купил у бабки карточку и поехал. Как на автомагистралях в Европе: купил планшетку (т.е. заплатил) - и поехал.
sonnet
41 вадик (sonnet)   • 10:14:21, 13.11.2015 [Материал]

Знаєш, ти подав цікаву ідею.
У мене є і інші (представникам влади не читать, бо ще не дай Бог,введуть)))))

Брать плату за вхід в під"їзд.

Поставить счетчика на вході в туалет і платити за кількість горшко-хвилин.

Оподатковувати хату в залежності від якості ремонту.
Евроремпнт-не плати, а без ремонту-подвійна плата(це щоб добить тих, хто вже в нокауті)

Оподатковувати повітря в залежності від того на яку ширину відкрите вікно і на скільки хвилин.

Багато ще є ідей, але не буду, бо ще введуть, а жителі мені зроблят суд лінча, що буде справедливо.
skyborn
66 no name (skyborn)   • 09:58:01, 16.11.2015 [Материал]

не передергивайте
skyborn
67 no name (skyborn)   • 09:58:56, 16.11.2015 [Материал]

не, шариковы предлагают платить за проезд по автобану всем, независимо по какой дороге ты едешь и едешь ли ты вообще
Hool
43 hool (Hool)   • 12:17:22, 13.11.2015 [Материал]

не дочитал все "комменты", сил моральных не хватило, так как не я один не понимающий, тут Шуми ещё есть оказывается...фухх:
- ВЫ В ОБЩЕСТВЕННОМ ТРАНСПОРТЕ КАКОГО ПРОЕЗД ОПЛАЧИВАЕТЕ только за себя???
- Марина, а ты знаешь почему льготники ездят бесплатно???Правильно- мы за них уже заплатили(аналогия с твоей квартплатой)
- а ПЛАТИТЬ ЗА ЛИФТ тариф основанный на КВАДРАТНЫХ МЕТРАХ КВАРТИРЫ НЕ ИДИОТИЗМ???
Зы: СОВОК ТАКОЙ СОВОК
Смелый
45 Сергей (Смелый)   • 13:54:53, 13.11.2015 [Материал]

Если карточки отменят создам петицию Возобновить карточки в лифте по ВСЕМУ городу! Потому что не надо решать за всех.

Хотите отменить карточки - то собирайте подписи в своем подъезде или доме. А не решайте за всех
Alexey
46 Алексей (Alexey)   • 14:30:24, 13.11.2015 [Материал]

Для цього спочатку проведіть опитування в своєму під'їзді, а потім робіть висновки. 1й поверхам вже скасували плату за ліфт.
Alexey
47 Алексей (Alexey)   • 14:56:14, 13.11.2015 [Материал]

Звісно ж Шумінатор не єдиний прихильник системи, його підтримують як правило ті які не користуються картками, або дуже рідко, тому вони і не відчувають в повній мірі всіх недоліків. Я б теж не піднімав питання, якщо б не було стільки зайвих дій та незручностей, для того щоб користуватися ліфтом.
Більшість людей (до речі не вузьколобих, на прикладі мого опитування) висловилися проти карток і я здогадуюсь чому ;)
Також Шумі правий відносно "не хочу за когось платити". Так і всі користувачі теж цього хочуть ;) Реалізація картсистеми "по-Житомирськи" (вже звучить осудливо) занадто корумпована та має багато інших вад... Оскільки ця система не задовільняє потреб користувачів і нема іншої, більш "продвинутої" її треба скасувати.
Hool
50 hool (Hool)   • 17:08:29, 13.11.2015 [Материал]

на47
"Більшість людей (до речі не вузьколобих, на
прикладі мого опитування) висловилися
проти карток і я здогадуюсь чому ;"

Я тоже, большинство живут совком(всё у нас общее, всё у нас родное) и это большинство(?) боится отвечать за себя, за свои поступки.

Зы: КТО ЛИБО таки ответит на вопрос: ВЫ В ТРОЛЛЕЙБУСЕ/ТРАМВАЕ проезд тоже отдельно не оплачиваете???
Вы деньги не достаете с сумками в руках???
Вы проездные не достаете с сумками в руках???
Вы согласны платить за льготников наличкой в случае отмены льгот на проезд в общественном транспорте???

Зы-2: вот и в транспорте нахрен отменить все льготы
Зы-3: как всегда(как и Шуми не аргументы/версии, а +-)

Зы-4: правильно, всё уничтожить, а взамен то что???
Hoakina
57 Марина (Hoakina)   • 08:54:35, 14.11.2015 [Материал]

На 50. Ну от коли дійде і до Вас також - за ліфт платиться ДВІЧІ!!!! При чому тут транспорт? транспорт не належить мені. А ліфт належить.
Hool
58 hool (Hool)   • 09:31:49, 14.11.2015 [Материал]

пффф....
Если конечно не ошибаюсь, то раньше за лифт был отдельный пункт в квартплате, поставили "карточки"- пункт убрали, не??? Какого я за него дважды плачу???
Лифт ВАМ не принадлежит, он не приватизирован!!!
Про общественный транспорт....лан....если до этого не дошло, что жевать дальше
Hoakina
59 Марина (Hoakina)   • 09:02:13, 15.11.2015 [Материал]

На 58. Електроенергія, яку використовує ліфт, вписана в квартплату. А Вам жувать хочеться? Перезвіться - не хул, а хамло
Hool
60 хамло (Hool)   • 14:44:22, 15.11.2015 [Материал]

каким образом отображается электроэнергия за лифт в квартплате пжл???
Зы: я переиминовался, Вам легче стало?
Hool
61 хамло (Hool)   • 14:46:42, 15.11.2015 [Материал]

КАКИМ ОБРАЗОМ этаваша оплата электроэнергии ОТОБРАЖАЕТСЯ НА ОБСЛУЖИВАНИИ ЛИФТА????
Возможно после ответа и я предложу Вам поменять имя в профиле
Alexey
56 Алексей (Alexey)   • 04:41:41, 14.11.2015 [Материал]

16 хв.
https://www.youtube.com/watch?v=PcWgqfZg_qk
Auorigemma
68 Світлана (Auorigemma)   • 21:07:33, 07.12.2015 [Материал]

Нещасні одинокі люди, до яких друзі не ходять, лікарі на визови не їдуть, дітей маленьких в них немає, не втомлюються вони на роботі і в магазині нічого не купують, щоб важкого не піднімати... Коли ліфт без карток, а з символічною щомісячною оплатою, то користуються ним всі(!), навіть жильці другого поверху. Не кажіть, що це не так! І коли ремонти роблять, то, аж бігом, мішками ліфти напихають, і коли купуть холодильники-пральні машинки, теж пруть їх у ліфт. Питання "чому я маю" для жильців багатоповерхівок, змушених жити у одній спільній коробці - егоїстичне і антисоціальне. (Чому я маю ремонтувати дах, коли живу на першому, чому я маю ремонтувати підвал, коли живу на останньому, чому я маю прибирати подвір'я, коли мої вікна виходять на іншу сторону) Не хочеш платити за утримання ліфту - купи приватний будинок, так?
Alexey
69 Алексей (Alexey)   • 22:50:54, 16.12.2015 [Материал]

Гарна новина друзі!
Вітаю всіх, хто розуміє що картки і ціни на них - зло!
http://zhzh.info/news/2015-12-16-26297


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо