Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Kuch » 2015 » Ноябрь » 19
Kuch Поможіть знайти роботу

Kuch


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Поможіть знайти роботу

19.11.2015, 19:47:20 1845 5.0 8

Як далі жити? Ходиш на роботу в кол-центр. Через похітливі рученята цих телеконтактів і біперів було здійснена чи не більша частина трудової дефлорації житомирського молодняка, але ці російські компанії не дивляться в очі з любов`ю – вони платять нам як шлюхам і наймають нових…

Так от, ходиш на роботу і розумієш, що рекламна обіцянка зарплати 3,8-7 тис. грн. це такі жарти у них, а ти отримуєш крихти з барського столу. Тебе переконують, що всі карти тобі в руки, усі умови: безкоштовні трейнінги, чай, кава, 10 хв. на перекур щогодинно, ігрова кімната, зручні офіси. Що з цього для тебе, а що для компанії? Після неділі роботи мене вже нічого не радує, в голові завчені фрази та цілковите отупіння – на книжку дивлюсь як на ворога. Мені «рекомендують» розмовляти на роботі російською. Please bitch.

Мова йде про складність реалізації в Житомирі. Без досвіду роботи майже не беруть і тут ти йдеш у кол-центр, де з тебе як би там це не називалось, намагаються зробити посереднього мерчика і з цим багажем ти кидаєш погляд в сторону сфери обслуговування. Доводиться мати справу з комерсами і жлобами, які не хочуть платити, а тобі доводиться терпіти поведінку середньостатистичного українця, який не відрізняється шанобливим ставленням до більшості своїх співвітчизників. Більш-менш велика промисловість – це те ж саме, тільки з офіційним працевлаштуванням.

Що далі?

Виключно з інтересу переглядаєш вакансії за кордоном, але 99% контенту – це пропозиції від дбайливих рекрутингових компаній, які печуться за нас і майже отримують ніякого зиску. Так. І гроші завжди наперед, і які вакансії… прислуга, будівники, свинопаси, робочі на чистку риби і т.д. Ти вже з`їв на цьому собаку, тому шукаєш роботу без посередників, але роботодавець опиняється менш церемонним і більш цинічним, він якби не дає ілюзії, що буде пектись за тебе. Нотатник остарбайтера руйнує залишки повітряних замків перед тобою. Ти живеш у країні третього світу, при чому не найкращого зразку, при тому ж у не найкращій її частині – у провінції.

Ти знаєш, що не твоєю виною було тут народитись, але твоїм обов`язком є зробити її придатною для життя.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
DomA
1 Владимир (DomA)   • 12:33:04, 20.11.2015 [Материал]

Знайома працює в колцентрі що в Імперіалі. За місяць по їх підрахункам мала б отримати 6000 грн) але... але керівництво вирахувало і заплатило лише половину!!! В основному там працюють молодий і недосвідчений молодняк чим і користуються
jonny
2 jonny (jonny)   • 15:20:32, 20.11.2015 [Материал]

В армию иди. Там не заставляют по-русски разговаривать...
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 18:46:35, 20.11.2015 [Материал]

роботи повно, аби було бажання. Правда, без кави та ігрових кімнат. Просто робота. У сусідньому магазині 2 місяці (!!!) висіло оголошення про вакансію вантажника. Але ж наш народ буде краще на дивані лежать, або вестись на рекламу про 6000 грн некваліфікованому робітнику, ніж піде вантажником у магазин.
BIGor
5 Игорь (BIGor)   • 09:22:16, 21.11.2015 [Материал]

Про вакансію вантажника Ви мене насмішили. Я колись студентом підробляв, 1 місяць - це максимум, який можна протриматись на даній посаді)))
garold
6 Кonstantin (garold)   • 10:40:15, 21.11.2015 [Материал]

Работа грузчика тяжёлая и не благодарная,от того там и висело объявление 2 месяца.
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:54:36, 20.11.2015 [Материал]

Ви просто не знайомі з реаліями працевлаштування за кордоном. Дуже рідко виробник затруднить іноземця в себе.
rulf
7 rulf (rulf)   • 00:45:18, 24.11.2015 [Материал]

http://seo-fast.ru/?r=912555-по началу пользовался как подработка на досуге...по мере раздупления вышел на не плохой доход..главное не ленится..и не тормозить. Исполнял задания а сейчас размещаю другим те самые задания...сайту почти 3 года..вывод денег в рублях ну а там переводишь через веб мани на приват 24.Наверное на любителя работа... удаленная с графиком свободным Короче фрилансер-движ.Ладно удачи..

П.С. Я не гуру в фрилансере но вижу на форумах и по статистикам некоторые движутся ой как не плохо...Короче в инете работы валом главное точить мастерство того что ближе к душе лежит.
rulf
8 rulf (rulf)   • 00:50:26, 24.11.2015 [Материал]

Чуть не забыл) надумаешь начинай с заданий...серфинг и тесты((копье для школьников.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо