Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Январь » 3
snova Джихад Югенд

snova


Оценка: 2.1/5 Голосов: 7

Джихад Югенд

03.01.2016, 22:52:20 2287 2.1 2

Джихад Югенд
Холоднокровно і нещадно
«Береш голову, нахиляєш її назад і ріжеш горло», - так бойовики ІД вчили обезглавлювати полонених 14-річного Рагхаба Ахмеда і десятки інших його соратників у віці від п'яти до 16 років у таборі під назвою Farouk Institute for Cubs. Спочатку діти тренуються на манекенах або іграшках. «Вони показали мені, як правильно тримати ніж, як наносити удар. Вони говорили, що це голови маріонеток ("відступників") і окупантів ("невірних") », - пише Associated Press слова підлітка, який прийшов до рядів джихадистів.
«ІД створює армію з дітей, і Заходу доведеться воювати з ними потім ще довгі роки», - пише журнал Foreign Policy.
В інтернеті множаться ролики з дітьми у військовій формі зі зброєю в руках. Вони марширують, скандуючи гасла ІД, проповзають під колючим дротом, присутні на стратах і самі беруть участь у розправах. Так, в одному з роликів 25 підлітків у віці 12-13 років розстрілюють в спину 25 полонених солдатів в амфітеатрі Пальміри. За екзекуцією спостерігають десятки глядачів, причому з маленькими дітьми.
В іншому ролику хлопчики грають у футбол відрізаними головами і зі сміхом бігають вулицями
«Левенята халіфату»
Бойцов молодше 16 років, які пройшли навчання в таборах «Ісламської держави», називають «Ашбаль аль-хіляфа» («Левенята халіфату»). У бою від них, звичайно, толку мало: вони поки недосвідчені. Їх використовують тільки в якості допоміжної або типу поліцейської сили. Юним джихадистам в основному доручають страти полонених та інших «ворогів ісламу», а також самопідриви - не викликаючи підозр у військових, вони можуть легко пройти повз будь-якого блокпоста. Крім того, «левенята» здають кров для поранених е і патрулюють вулиці. Нерідко вони обчислюють тих, хто нелояльний ІД.
Кількість цих тренувальних таборів, скільки підлітків вже пройшли через них і знаходяться там зараз, невідомо. Істочнікм в ІД кажуть, що подібних «навчальних закладів» сотні. В одній тільки провінції Ракка їх як мінімум п'ять. У кожному - по кілька сотень молодих левенят.
Дітей бійці ИДИЛ не забирають в табори силою, існує добре налагоджена система. Прийом до лав починається при мечетях або прямо на вулиці. На територіях, підконтрольних ІД, діють так звані «мультимедійні пункти просвіти», де показують дітям пропагандистські ролики, пригощають печивом, цукерками, газованими напоями, роздають буклети і диски, вчать законам шаріату і поваги до старших. Оскільки більшість шкіл закрито, хлопчики охоче приєднуються до боротьби. Сім'ям якщо молодий боєць бере участь у діях йде зарплата, близько 60 динар в день ..
Розпорядок дня майбутнього джихадиста
«Левенят халіфату» розподіляють по різних таборах залежно від віку. До 15 років основний упор робиться на ісламістське пропаганду в таборах шаріату, після - на фізичні вправи і вміння поводитися зі зброєю в центрах бойової підготовки. Навчання триває близько місяця. Після цього їх без зволікання відправляють служити в залежності від степені моральної та загальної підготовки.
Умови в таборах спартанські. У 4:00 ранку - підйом на молитву, потім лекції по ісламу, навчання прийомам рукопашного бою та поводження з вогнепальною зброєю, фізичні вправи, біг, вивчення арабської, заучування сур з Корану - і так від восьми до 10:00 щодня.
Хлопчиків вчать битися один з одним. «Тренер сказав, що якщо я не вдарю в щелепу свого 10-річного брата, він застрелить мене. Вони стверджували, що це зробить нас більш жорсткими. », - Говорить 15-річний Яхуа.
Не залишають без уваги дівчата, яких вербують у школах. Як розповіла британському телеканалу Channel 4 вчителька на ім'я Еміля (Emil), учениць, досягли десятирічного віку, переконують пожертвувати собою в ім'я релігії. «Дівчаткам пояснюють, що ставши смертницями і убивши" невірних ", вони відправляться прямо в рай», - повідомила жінка, що займається вербуванням.
За словами очевидців, останнім часом діти, які проживають на території Сирії та Іраку, підконтрольної ІДІЛ, «настільки звикають до вбивств і жорстоких розправ, що тепер навіть вид обезголовлених трупів їхніх аніскільки не лякає». Вони готові померти за свої ідеали.
 
Фото Igor Pirozhok.
Фото Igor Pirozhok.
Фото Igor Pirozhok.
Фото Igor Pirozhok.
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Eurogabon
1 Тарас (Eurogabon)   • 00:02:00, 05.01.2016 [Материал]

так це ж брати
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 12:13:22, 05.01.2016 [Материал]

Гитлер тоже так готовил детей, а Путин делал жалкие нашисткие шествия с той же целью.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо