Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Январь » 17
snova "Гарячі батареї провокують ожиріння"

snova


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

"Гарячі батареї провокують ожиріння"

17.01.2016, 08:39:17 1872 3.7 3

"Гарячі батареї провокують ожиріння" ____ британські вчені і сайт "Подробности"
Напередодні циклонів і снігопадів, які поспішають в Україну з путінського Заполяр'я, хочеться з усією революційною твердістю осадити різних «зрадофілов», які тільки й скаржаться на холодні батареї опалення та неприбрані від снігу місця громадського користування.
 По-перше - що стосується снігу та покладів брудної сльоти, що виблискує під місяцем, немов феєричні обіцянки однотурового Верховного головнокомандуючого всіма реформами і «Перемога».
  Перш за все, «зрадники» вже слід усвідомити, що процеси, які ми маємо щастя споглядати під розповзаються ногами, проходять у суворій відповідності з останніми науковими розробками. Передова методика ліквідації аварій та інших неприємностей методом самовигоранія (саморассасиванія), випробувана ще на нафтобазі БРСМ і в ході упіймання мукачівських диверсантів, цілком застосовна і до зимових умов: все, що не прибрано - розтане само.
 «Не для того люди просили снігу в 2015 році, щоб взяти його і, ось так - запросто, прибирати в 2016» - цитата, помилково приписувана В. Кличко (працює мером м Київ).
 Далі. Не слід плутати «снігова колапс» часів «злочинна» дідуся Азірова-Бімби, який злочинно вимагав брати лопати і очищати двори, і «виклики природи», кидані революційному суспільству на чолі з чесним прем'єром, який ... не буде споряджати вам «дядю з Києва з тією ж лопатою ».
 
Тобто, лопату все одно мати в господарстві доведеться. Не тільки пролетарям, а й офісному планктону, весело скакали за «світле, європейське завтра». Але, що важливо - на життя необхідно дивитися через призму світогляду українських журналістів.
 Якщо раніше вони говорили про те, що «снігопади вбивають людей», а влада самоусунулася - все вкрала і продала «клятих москалів», то, зараз, перевзувшись (в стрибку) після «Революції гідності», працівники пера всі розуміють правильно. Відповідно з останніми рішеннями партії та уряду.
 У наші дні, «навіть техніка не здатна впорається з такою кількістю снігу», хоча ЖКГ робить все можливе. А радісний заступник директора «Малої академії мистецтв» м Полтави, в репортажі каналу «НТН», весело кидаючи сніг азаровською лопатою (дядько з Києва так і не приїхав), настільки ж радісно коментує: «Це така погода, що всі повинні за лопату братися! »
 
Ого як! І це транслюють на всю країну!
 Відчуваєте різницю? Адже, ще в грудні 2012 року, було сущим злочином і образою - вимовити перед студентами крамольну фразу про необхідність «брати лопати і ...».
Як тоді обурювалася вся передова громадськість і опозиція! Саме в ті дні, вся міжпланетного проукраїнська коаліція задумалася про необхідність привнесення істинної демократії і свободи на батьківщину колеса, єгипетських пірамід і Мони Лізи.
 Думаю, що з цього, одиничного прикладу, має стати зрозумілим: зима - інструмент гібридної війни Путіна, в ході якої, методом варварських, килимових бомбардувань застосовуються «шалена Заметіль, ожеледиця и гігантські кочугурі снігу».
Усі повинні мати лопати і самостійно боротися з агресією (прибирати сніг). А в соцмережах, всі громадяни повинні постити виключно радісні Селфі про веселі пригоди по дорозі на роботу. Тому, як писали свого часу «Подробиці», наприклад, про радующіхся заметах одеситів: «... така погода надає їм (користувачам соцмереж) новорічного настрою ...».
 По-друге - що стосується холодних батарей опалення.
 Кожному «зрадофілу» слід знати, що температура в + 12 градусів (за українською шкалою Цельсія) - виключно корисна для здоров'я (а гарячі батареї, на думку все тих же журналістів - провокують ожиріння) і підлягає оплаті за «справедливим, європейськими тарифами».

 Також, всім громадянам (незалежно від віросповідання та сексуальної орієнтації) випливає, загорнувшись у національний прапор і, щоб уникнути зомбування - одягнувши шапочку з фольги, подивитися парочку відео Тетяни Монтян.
 Ай! Не поспішайте кидати в мене «Смолоскип»!
 Ні, відео не про те, як Тетяна «чекає приходу русского мира», зустрічається з злісними «террорИстамі і сепаратистами» і палає гарячою любов'ю до свідків церкви «Жити по-новому».
Її відео - це дохідливе пояснення того, що, подивившись у дзеркало, за зображенням глумливо посміхається Путіна (рідше - Ахметова, або Григоришина), можна розгледіти того, хто в 99,99999% випадків винен у холодних батареях опалення в квартирах і протягах в промерзлих під'їздах, належать аж ніяк не державі.
 Відео (і не тільки) можна подивитися тут, тут і тута.
 От і все, якщо коротко.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Arina1985
1 Арина (Arina1985)   • 09:37:16, 17.01.2016 [Материал]

Я думаю, що гарячі булочки його провокують більше)))
odin
2 Влад (odin)   • 11:04:47, 17.01.2016 [Материал]

... тут, тут і тута , здеся не активны .
ВадимКиплинг
3 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 21:05:08, 17.01.2016 [Материал]

В Британии в спальне зимой искусственно поддерживается температура не выше +14. Результат: средний возраст мужчин в Британии - 83 года, женщин - 86.
А особенно умиляет катастрофически безграмотный Гугловский перевод российского первоисточника. Ну почему кремлевская пропаганда такая тупая???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо