Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Февраль » 29
snova დამარცხებული და პროვოკატორი

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

დამარცხებული და პროვოკატორი

29.02.2016, 08:09:35 2001 2.3 7

ЧОМУ Я НЕ ЖАЛКУЮ ПРО ТЕ, ЩО НЕ ПРИЙШОВ СЛУХАТИ СААКАШВІЛІ в Житомире
Пафос, піар, голословність, глупість, нікчемність, необізнаність, "ідолопоклонство", марні надії, та багато-багато чого ще було присутнє у залі...
Тезами спробую дещо закріпити:
1. Чумак тупо піарив Розенблата (хоча останньому це не допомогло - в залі розумні люди кричали "ганьба" на адресу нардепа від Житомира) та не знає математику: опонент витратив на вибори 13 млн. дол., а він в мільйон разів меньше...(якщо 13 : 1 = 13), якщо він зробив обмовку та в мільйони то чому відкрито не сказав скільки (вони ж піаряться про відкритість)
2. Гацько як місцевий Ткачук - пафосу багато. однак КПД на виході = 0
3. Під час того, як Саакашвілі зайшов у зал, мені від поведінки наших людей захотілось виблювати. Як себе потрібно не поважати, щоб поводити себе по відношенню до нього. як до месії...ще б на коліна перед ним встали. Більше години Саакашвілі каже популістськи гасла, які особисто я чув від нього раніше на багатьох каналах, в багатьох передачах, читав в інтернеті. Суттєвих, критичних, чи актуальних запитань до Саакашвілі із залу не було. Мені цікаво чи це так розіграно було, щоб не дати змогу задавати "не ті" запитання, чи люди "сліпі" і не розумні - ставити такі запитання...А відповіді Саакашвілі ще смішніші та довгі за часом (чому ж по суті наш "герой" не відповідав, - і час не економив... по суті надавав би відповіді, та ДАВ БИ ЗМОГУ багатьом задати запитання). А люди як зомбі по закінченню...тягнулись до Саакашвілі. Цікаво те, що на посаді голови ОДА він суттєво ні чого не зробив, однак їздить країною та готується до виборів та піариться Смайлик «smile» 
4. Саакашвілі у "промові" ГАРНО ВІДОКРЕМИВ Яценюка від Порошенко (старався дуже, аби все про Яценюка погане, а про Президента або ніяк, або підкреслити його значущість та мудрість у керуванні країною). 
5.Хочу зауважити ‪#‎Mikheil‬ ‪#‎Saakashvili‬ його ж словами: "Не может быть честным бизнес, когда ты приходишь к власти"..."Репутация важнее всего"..."Не хочу привязывать себя к партии". Коли Ви приїзжали до м. Житомира піарити С.І. Сухомлина восени минулого року та чомусь не приїхали на місцевий ринок до простих громадян чи не порушили свої слова щодо авторитету? Чи не порушуєте свої слова про те, що з Президентом Ви на рівних, та Ви кажете йому все в обличчя...щось не чув Ваших прямих йому звинувачень про його не чесний шоколадний бізнес. І хочу запитати: чи не хочете посісти місце Яценюка? І якщо будуть вибори чи не порушите Ви свої слова щодо того, що не хочете будти повязаний із партією - не будите приймати участь взагалі?!!!!

Прикреплённые изображения:
snova დამარცხებული და პროვოკატორი
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 10:07:15, 29.02.2016 [Материал]

Все зрада? Не взяли тебе?
alex81
2 Алексей (alex81)   • 11:11:16, 29.02.2016 [Материал]

Обычный популист
sonnet
3 вадик (sonnet)   • 11:40:06, 29.02.2016 [Материал]

"ЧОМУ Я НЕ ЖАЛКУЮ ПРО ТЕ, ЩО НЕ ПРИЙШОВ СЛУХАТИ СААКАШВІЛІ в Житомире"

Тобто ти на зустріч не ходив, про що там велась мова не знаєш, але втулив цей блог уже з аналізом і висновками?
І хто тоді тобі його написав, в якому департаменті?
Чи ти до цих пір не зрозумів що тебе підставили твої хазяї?
Ну хіба не вата, не?
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 20:10:10, 29.02.2016 [Материал]

Вадик, а шо, интернет уже вне закона?!
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 21:48:02, 29.02.2016 [Материал]

Я не ходив і не збирався туди йти. А тепер дивись, що пишеш ти:
"ЧОМУ Я НЕ ЖАЛКУЮ ПРО ТЕ, ЩО НЕ ПРИЙШОВ СЛУХАТИ СААКАШВІЛІ в Житомире" і "Під час того, як Саакашвілі зайшов у зал, мені від поведінки наших людей захотілось виблювати."

Телепатія?
ВадимКиплинг
6 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 23:08:11, 29.02.2016 [Материал]

На 2. Это не телепатия, это кремлеботы, два дурака: одно писало, другое постило в блоге))) У них даже информационная война получается через задний проход.
Stass
7 S.t.а.s.s. (Stass)   • 00:36:24, 01.03.2016 [Материал]

Конечно - телепатия. Автор начал телепать еще до появления Саакашвилли.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо