Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Апрель » 11
GoldenFish Генерал піщаних кар’єрів проти Чиж

GoldenFish


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

Генерал піщаних кар’єрів проти Чиж

11.04.2016, 09:09:51 2755 2.2 3

На минулому тижні хвиля негативу та брехні в черговий раз вилилася на секретаря міської ради Наталю Чиж. Прихвосні місцевого народного депутата вже трохи заспокоїлися, але почалися нові інтриги.

Складається відчуття, що зараз розвертається нова війна. Лідера «Самопомочі» будуть звинувачувати в усіх смертних гріхах. Кримінальний авторитет Михайло Пухтаєвич за допомогою своїх кишенькових ресурсів СК1 та Житомир тудей буде знищувати авторитет та репутацію Наталії. Його журналісти, в найкращих радянських традиціях, пишуть доноси в СБУ та прокуратуру. Окрім того, зараз починають скуповувати депутатів, перетворюючи їх на звичайних тушок та тушканчиків.

І усе це для того, щоб розхитати роботу міської ради і в результаті поставити свого секретаря Любов Цимбалюк. Це типу реванш такий? Люди не обрали її міським головою з однієї простої причини – вони розуміли, що з нею розвитку міста не буде! А в тандемі з Пухтаєвичем – тим більше. Він має такий кримінальний шлейф, що з таким послужним списком, його не те, що в політику пускати не можна, його взагалі треба ізолювати від нормальних людей. Тим більше, що зараз він взагалі грабує наші надра, та ще й виграє тендери на величезні кошти.

Я не розумію, чому людину, яка згуртувала депутатський корпус, організувала їх злагоджену роботу в комісіях та на сесіях, людину, яка опікується «Українським домом», як своїм дітищем, слабку жінку, яка знаходить в собі сили боротися, постійно намагаються скомпрометувати. Усі її досягнення – це індикатор хорошої роботи Чиж секретарем міської ради.

Тому досить вже вести ці політичні інтриги. Досить вганяти наше місто у безодню корупції. Вчіться жити чесно, без зради та запроданства.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Генерал піщаних кар’єрів проти Чиж
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 16:01:09, 11.04.2016 [Материал]

Всё. Организовываем фан-клуб Наталии Чиж!
alex81
2 Алексей (alex81)   • 17:21:15, 11.04.2016 [Материал]

Организовываем возле честного несуществующего БМВ
Іван
3 Саюк (Іван)   • 19:09:54, 11.04.2016 [Материал]

Так, ми будемо звинувачувати Чиж в усьому, принаймні, допоки не поверне вкрадені двері.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо