Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Июнь » 8
GoldenFish Нова перемога Чиж?

GoldenFish


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Нова перемога Чиж?

08.06.2016, 11:16:03 2301 3.2 7

Здається мені, що політичну ситуацію в Житомирі намагаються розхитати. І журналісти в цьому гарно підігрують.
Вчора з’явився такий собі рейтинг кандидатів на секретаря міської ради, і це тоді, коли Наталя Чиж завзято працює над покращенням життя у місті і йти у відставку не збирається. Чого вартий спокій на сесіях міської ради, де депутати не сваряться, як в минулій каденції, а працюють злагоджено і голосують всі як один. І тендери насправді проходять прозоро. Той, в якому брала участь компанія  депутата Рибака, проводився без порушень. До речі, як зауважив деяким журналістам сам Рибак, подав документи на тендер по закупівлі комп’ютерів для міської ради на 2 млн. гривень, він лише для того, щоб зрозуміти як працює схема проведення закупівель у міській раді і чи не має там корупційних схем. А сторонні, все перекрутили. Ну, це ж Житомир.
Тому такі речі виглядають як цирк або звичайна провокація.

Складно зараз зрозуміти кому необхідна ця дестабілізація. Народний депутат, незважаючи на зайнятість зі справами держгеокадастру та влаштуванням туди своїх людей, все одно ніяк не заспокоїться. Можливо, це «чинуші», які кожного дня працюють поряд і в силу, можливо, заздрості чи ще якихось обставин, намагаються підставити Наталю Чиж.

Або ж ті, які ввійшли до цього псевдо-списку? Наприклад, Любов Цимбалюк. Для неї це гарний шанс реваншувати за програш на виборах. Але ж вона не думає про місто взагалі. Вчора на бюджетній комісії, пані Любов чітко виступала проти погашення заборгованості по зарплаті працівникам «Теплокомуненерго» з міського бюджету. А це понад тисяча житомирський сімей! І це можна назвати турботою про місто?

Кому зручний стан такого собі маятника покаже час. Єдине, що видно вже зараз, це те, що розвиток міста не стоїть на місці. Я впевнена, що згодом «Українській дім» стане перлиною Житомира. Начальник «Інспекції з благоустрою» Юрій Юзвинський вже навів лад на вул. Небесної Сотні. Методи Самборського відійшли разом з регіоналом,  і тепер ця вулиця виглядає так, якою її, можливо, не пам’ятає ніхто.

Найближчим часом лад наведуть і у місцевих парках. До речі, нещодавній скандал у гідропарку чітко показав хто для чого йшов у владу. Секретар – не для піару, а для виявлення таких от недобросовісних людей, як, наприклад, цей завідуючий Богатирчук. За результатами ревізії стало зрозуміло, що зникло більше 20 катамаранів та 40 човнів. Але довго шукати їх не прийшлося. Виявилося, що вони знаходяться в оренді фірми Олександа Марголіна «МАЙ». Так,  так. Того самого Марголіна, що в 90-х безчинствував у місті, а в 2000-х став підприємцем. Відвідувачі саме його кафе «Файна кнайпа», що більше схожа на свинарник та знаходиться поряд з кінотеатром «Жовтень», який варто було б зробити культурним центром міста,  не дають спати ночами  жителям сусідніх будинків. Ось така історія.
Хочеться побажати новій владі, та особливо секретарю, не зупинятися, а йти у напрямку змін, інколи важких, але таких потрібних, згадуючи, що саме житомиряни дали вам мандат, як символ довіри та віри у майбутнє. Наталя Михайлівна, успіху у Вашій нелегкій праці! 

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Нова перемога Чиж?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
Статист
1 Андрей Макаров (Статист)   • 11:34:31, 08.06.2016 [Материал]

Как эти жополизы надоели! Освободили Московскую? Так стихийка уже по Киевской везде! Хоть отдохнём от Миши "рапиZдюка" немного. Он в Луцк с Ткачуком поехал, опыт перенимать. Дятел в голову стрельнутый!
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:45:41, 08.06.2016 [Материал]

Я никуда не поехал. Это у вас крыша немного едет.
Статист
6 Андрей Макаров (Статист)   • 06:12:14, 09.06.2016 [Материал]

Приехала скотыняка, сказал бы Ляшко! Что наперенимал?
RapidDuck
7 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 10:04:56, 09.06.2016 [Материал]

Денег, с твоих налогов, наперенимал.
Куплю еще один джип, а ты держись, всего хорошего, отличного тебе настроения.
14школа8класс
2 Олександр (14школа8класс)   • 11:52:28, 08.06.2016 [Материал]

На 1, увы, лично с Михаилом не знаком ( вы имели в виду RapidDuck?) но судя по его стилю речи, навешивать ярлык, он типичный циник, я бы ему и руки не подал!

Его стиль , брызгать слюной без всякого повода на порядочных пользователей и обзывать их навозными мухами, фашистами. шариковыми етс хотя бы, что-то полезное написал или сделал! !
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:46:55, 08.06.2016 [Материал]

Под тупорылыми статьями с безосновательной критикой подобные комментарии и были оставлены.
ВиК
5 Viktor (ВиК)   • 15:14:38, 08.06.2016 [Материал]

Любовь Цимбалюк проголосовала против выделения 13 млн грн Теплокоммунэнерго на выплату зарплаты. У нас что, Теплокомунэнерго стало убыточной организацией?! Это песец. Довел Рогожин предприятие до края. Дальше банкротство?

Да, кстати, автор, ждем статью о том, что Наталья Чиж девственница.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо