Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Июнь » 9
Юлі_волю Мер зійшов з глузду?

Юлі_волю


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Мер зійшов з глузду?

09.06.2016, 08:30:15 2109 4.1 2

Наш міський голова, здається, потроху відривається від землі. Його рішення викликають вже не стільки обурення, як подив. Мало йому було найняти собі заступників, які за півроку занедбали місто.
Мало йому Ясюнецького, який ввів «данину-відкати» на тендери по різним ремонтам та будівництв. Мало йому Хрєнова, який знищує медицину, а ледь не ногами штурхає місцеву освіту.
Мало йому Ткачука, який окрім популістських заяв та постів у фейсбук, нічого не вміє.
І Фещенка мало, який через своє приватне підприємство зробив дорогу на вул. Східній, а потім, як все провалилося, перероблював вже через комунальне підприємство «УАШ».
І це лише маленька частинка.

Так-от мало Сухомлину усього цього сміття! Він вирішив взяти собі ще одного! Їм стане Галина Семенець! Уявляєте? СЕМЕНЕЦЬ! Людина Дебоя та близька подруга начальника депуртаменту фінансів Гаращука, та, яка крутила махінації з земельними ділянками та архітектурою. Її вмінню плести інтриги, позаздрила б, напевно, навіть Наталія Леонченко. Сором! З такими замашками, і впаданням у крайнощі, залишилося на роботу покликати самого Дебоя.

Але це ще не всі новини. Сергій Сухомлин запропонував голові житомирського осередку партії «Батьківщина» Людмилі Янушевич очолити управління освіти замість нинінього начальника Валентина Васильовича Арендарчука. Чому нинішній мер запропонував це місце саме Людмилі Петрівні, здогадатися не складно. Це звичайна медвежа послуга! Освітяни міста поважають Арендарчука і вже звикли з ним працювати. Тому його звільнення викличе народний гнів і на Людмилу Янушевич, і на місцеву «Батьківщину». Вчителі взбунтуються, будуть проблеми і багато бруду. От вам і політичні ігри. Людмила Петрівна, до речі, від посади відмовилася.

Народ, що ж буде далі???

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Мер зійшов з глузду?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 11:30:56, 09.06.2016 [Материал]

Занедбали місто??? Ви совсем там уже на проплате? Город стал чистым - это многого стоит.
egor_yakovlev
2 Egor (egor_yakovlev)   • 18:15:27, 09.06.2016 [Материал]

Сухомлин всегда делал и делает все по расчету. Ничего личного ничего личного - только бизнес


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо