Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июль » 4
antikorZt У нас зміни!!!

antikorZt


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

У нас зміни!!!

04.07.2016, 07:38:27 2625 4.1 4

Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» вже більше півроку проводить активну роботу по виявленню, оприлюдненню та передачу до правоохоронних органів інформації про порушення законодавства України. За цей час навколо ідеї боротьби із корупцією в нашій організації об’єдналось чимало житомирян. Це і пересічні люди, які підказують, де шукати порушення, експерти, які допомагають фахово розібратись в складних питаннях, просто небайдужі житомиряни.

З самого початку у нас склалась своя команда, яка практично не змінилась за ці півроку. Це люди, які весь час були «за кадром».  Оскільки у нас немає політичних інтересів, як ви самі мали змогу переконатись, ми не займаємось політичною розкруткою членів нашої команди. Мене було обрано головою в той час, коли я мав достатньо часу для виконання покладених на мене обов’язків.  Зараз особисті обставини змінились і, на жаль, очолювати організацію на сьогоднішній день я не маю змоги. Хоча від справ не відходжу, частину роботи в «Антикорупційному русі Житомирщини» залишається за мною.

Ми довго радились з приводу того, хто має стати наступним керівником організації. Віддати перевагу досвіду чи ентузіазму молодості? Хочу сказати, що і у цьому питанні наша команда думала перш за все про те, хто буде найбільш ефективним для нашої подальшої роботи.

Тож наразі нашим спільним рішенням я передаю свої повноваження Володимиру Віталійовичу Гіруку.
Мабуть, з усієї нашої команди – це найбільш відома людина. І ми свідомі того, що реакція може бути не однозначною. Але час покаже. Для нас Володимир Гірук – це людина смілива та принципова, яка не тримається за крісло. Будучи в Партії регіонів, він задовго до подій Майдану вийшов через не згоду з діями партії та її місцевих керівників. Звільнився з податкової через те, щоб не працювати з відомою «АТОшницею» Лілією Курішко. Це не єдині його достойні вчинки.  На жаль, з тих, хто зараз перебуває при владі, на такі не здатен. З першого дня створення «Антикорупційного руху Житомирщини» Володимир Гірук є  в нашій команді. Його знання та досвід не раз ставали нам у нагоді. Всі ми впевнені, що його обрання – новий етап ще більших досягнень «Антикорупційного руху Житомирщини».

Вітаю колегу та бажаю наснаги та нових звершень на благо житомирян!
Дякую всім, хто співпрацював зі мною, як головою громадської організації.

Прикреплённые изображения:
antikorZt У нас зміни!!!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
mighty
1 Владимир (mighty)   • 09:12:04, 04.07.2016 [Материал]

А, мент. Бывших ментов не бывает - менты не меняются :) А потом удивляются почему им власть в морду плюёт :)
garold
2 Кonstantin (garold)   • 09:48:32, 04.07.2016 [Материал]

Ну всё,можно ваш «Антикорупційний рух Житомирщини» закрывать,была надежда что что то может измениться,после вашего радостного сообщения она умерла.
mighty
4 Владимир (mighty)   • 18:47:08, 04.07.2016 [Материал]

Вот и я об этом, антикоррупционное движение возглавил человек из самого коррупционного органа :)
Статист
3 Андрей Макаров (Статист)   • 09:54:26, 04.07.2016 [Материал]

Ветер перемен? Не знаю, что и сказать. Время покажет правильно ли поступили "антикоррупционеры". Гирук, ведь личность неординарная.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо