Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июль » 21
antikorZt Важливо! Максимальний репост!

antikorZt


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Важливо! Максимальний репост!

21.07.2016, 11:50:05 2119 3.5 6

ВАЖЛИВО!!!

20 липня 2016 року ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» від імені заступника організації Олександра Остапенко зареєструвала електронну петицію № 22/026721-еп «Продовжити мораторій на перевірки підприємців» на сайті президента Україниhttps://petition.president.gov.ua/petition/26721 
До кінця цього року спливає термін дії обмежень на перевірку підприємців, гарантований Законом України про від 28.12.14 № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи»http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/71-19/page13. Обмеження за Законом діють протягом 2015-2016 років. З часу їхнього впровадження підприємці отримали змогу нормально працювати без тиску контролюючих органів. Що в нинішніх умовах було великим плюсом для підтримки малого та середнього бізнесу. Закінчення мораторію знову поверне людей під прес контролюючих органів.

Саме тому наша організація сьогодні піднімає це питання і звертається до Президента України Петра Порошенко з вимогою продовжити дію мораторію.
«Ні для кого не секрет, що перевірки – один з найбільших стимуляторів корупції. Наше законодавство на боці тих, хто перевіряє. Зараз багато підприємців, людей, які створюють робочі місця, на податках яких тримається соціальна сфера, знаходяться на межі виживання. Повернення перевірок як мінімум не покращать їх стан, - вважає заступник голови ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» Олександр Остапенко, - Це стало причиною, чому наша організація вирішила підняти це питання та закликали людей підтримати продовження мораторію на перевірки».
Ми також вважаємо, що петиція стосується не лише власників бізнесів, а також значної кількості людей, які працюють на створених підприємцями робочих місцях. Саме тому ми закликаємо всіх підтримати петицію та не допустити повернення корупційних перевірок.
Просимо кожного громадянина України максимально поширити цю інформацію та особисто підписати петицію.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
sonnet
1 вадик (sonnet)   • 12:25:15, 21.07.2016 [Материал]

Цікава пропозиція, але:

Цитата: "Продовжити мораторій на перевірки підприємців» на сайті президента України".
Іншими словами, підприємці можуть робити все що завгодно, не сплачуючи чи ухиляючись від сплати визначених законом податків?
Сплати всі податки, перестань видавати гроші в конвертах і спи спокійно, не боячись ніяких перевірок.

Цитата: "Ні для кого не секрет, що перевірки – один з найбільших стимуляторів корупції."
А ось тут і головне.
Не порушуй закон сам, то не буде основи у контролюючих органів ставити якісь вимоги.
А якщо склалась така ситуація що котролюючі органи перевищують свої повноваження чи вимагають якісь кошти, то є горяча лінія СБУ, котрі швидко приведуть до тями порушників.

Тож я до чого.
Повинні чесно вести свій бізнес як підприємці з одної сторони, так і держава має право і зобов"язана контролювати сплату податків з іншої.
У нас велика армія вчителів, лікарів, службовців, пенсіонерів, а також збройні сили котрі утримуються за рахунок державі і котрі повинні бути забезпечені.

Ось тому я вашу петицію не підтримую, бо всі знають, що не всі підприємці ведуть свій бізнес по законах України, тому то іще один бюджет знаходиться в тіньовому секторі якраз у цієї категорії.
Статист
2 Андрей Макаров (Статист)   • 12:38:13, 21.07.2016 [Материал]

Я за! Чем меньше поводов для "визитов" контролёров, тем легче бизнесу.Сам не пойму, как предприниматели выживают в наше время и в нашей стране?
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 17:42:49, 21.07.2016 [Материал]

Cпросите лучше как мы виживали при овоще.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 19:50:59, 21.07.2016 [Материал]

"...Цитата: "Ні для кого не секрет, що перевірки – один з найбільших стимуляторів корупції."
А ось тут і головне.
Не порушуй закон сам, то не буде основи у контролюючих органів ставити якісь вимоги..."

Вадик, сам сколько проверок "пережил"?
sonnet
5 вадик (sonnet)   • 21:07:19, 21.07.2016 [Материал]

"Вадик, сам сколько проверок "пережил"?"

Я добре розумію і згоден з тим, що кожна перевірка це не зовсім досконалий механізм контролю і при цьому можуть бути різні зловживання.
Але тоді і в мене питання.
Яким чином вивести з тіні ті гроші, котрі обслуговують різні клани і котрі за попередніми підрахунками рівні ще одному бюджету України?
Чи може таких нема?
А якби зробити по розумному, то малий бізнес я би не чіпав і хай би розвивались.
А ось тих, хто вже нажився лишнього, має дачі на курортах світу, катері, літаки і офшорні рахунки-то потрібно заставить ділиться з державою, як це і вимагає закон.
Чи може хай продовжують свої чорні справи без всякого контролю?
nik41
6 nikolay (nik41)   • 21:32:02, 21.07.2016 [Материал]

На4.
Ни одной!
Это могут подтвердить Че, Хулиган,Сакс,Скальпель и Каликуся...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо