Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Июль » 25
GoldenFish Шахраї з "Фавориту"

GoldenFish


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

Шахраї з "Фавориту"

25.07.2016, 08:54:12 2211 2.2 9

На вихідних у фейсбуці натрапила на цікаву статтю. Краєчком ока прочитала про кримінальну справу, яку відкрили на народного депутата Розенблата та фірму його родини "Фаворит", і замість того, щоб закривати огірки, шукала інформацію за номером справи в реєстрі досудових розслідувань.
Як виявилося, не все так просто з Бориславом Соломоновичем. Для мене не стала сюрпризом його жадібність та жага до наживи, але ж в усьому має бути межа.

Одним з важливих моментів чому ця справа взагалі була відкрита – це те, що за усіма умовами забудовник має віддати місту певну частку соціального житла, і попри договір, «Фаворит» цього не зробив. Ось так, шановні житомиряни, чесні та справедливі народні депутати будують свій бізнес. І про людей, які потребують житло, вони згадують лише напередодні виборів, готуючи їм порцію чергових обіцянок.

Радію з того, що міський голова зайнявся цим питанням, бо його піднімали ще при Цимбалюк. Сергій Іванович же притримується думки, що все одно, чи це твій друг, чи родич. Якщо пообіцяв – зроби, тим більше, якщо ти народний депутат, найважливіше – у місті має бути лад.

Чомусь Любов Володимирівна вирішення цього питання відкладала не один місяць. Хоча, на фоні її поведінки, це не найбільший грішок. Остання сесія міської ради показала хто є хто. Насправді майже усі депутати знали про те, що буде підніматися питання про те, що потрібно приймати рішення не обговорюючи. І той скандал, який підняла депутат Цимбалюк та Ярмоленко – це не більше ніж вистава. Усі знали, бо напередодні зустрічалися, вносили конструктив, обіцяли підтримати. А тут, бажаючи попіаритися, розіграли незадоволенні обличчя, ніби ніхто ні про що не знав і ледь не зірвали сесію, а там було 80 важливих для житомирян питань.

Благо, що секретар міської ради в перерві знайшла з депутатами спільну мову, і попросила частину з них повернутися. До речі, про Наталю Михайлівну. Останнім часом багато говорять про те, що у місцевій «Самопомочі» грядуть зміни. Так, значні. Але ж правильно кажуть, що зайві люди мають відсіюватися. До слова, Балакшієв теж свого часу пішов, і на його місце прийшла людина зі свіжим поглядом на внутрішні справи партії – Олександр Рибак.

Щоб заспокоїти усіх фейсбушних активістів скажу, що жодного порушення по «Українському дому» відповідні органи не знайшли. Та Наталія Чиж все ж готує звіт про свою роботу за рік на посаді секретаря Житомирської міської ради. Так легше відкрити очі людей, які навкруги бачать лише негатив, попри те, що за такий короткий термін для Житомира вона зробила набагато більше, ніж деякі попередні мери.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Шахраї з "Фавориту"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 9
Статист
1 Андрей Макаров (Статист)   • 09:15:47, 25.07.2016 [Материал]

Да! Бывают же у властьимущих такие верные холуи. Доказано о многочисленных случаях коррупции Чиж и её команды, ан нет! Всё роса! Сравнить эту писанину можно только с дифирамбами РАПИZДЮКА Миши Васиного, Сухомлину и тем, кто уподобившись мародёрам, грабят наш город.
nik41
5 nikolay (nik41)   • 14:04:54, 25.07.2016 [Материал]

Тому,кто видел Михаила Васильевича живьем,да еще предоставит фото, ставлю стакан шотландского виски со льдом "Monkey Shoulder" .
Только одному бенефицианту, а то мало ли что...))
manitu
6 Keeper (manitu)   • 14:54:45, 25.07.2016 [Материал]

Михаил Васильевич ... имееш шо сказать ?
Таки это вискарик , да в стакане , да на халяву ... и просто за посмотреть .
manitu
2 Keeper (manitu)   • 09:19:05, 25.07.2016 [Материал]

"жодного порушення по «Українському дому» відповідні органи не знайшли. "
а там шукали ?
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 10:45:26, 25.07.2016 [Материал]

02.06.16 исполком принял решение № 483 (можете найти на сайте
горсовета), интересным в этом решение является следующее:

1. Законом "О регулировании градостроительной деятельности" (ст. 40)
установлен граничный размер платы за строительство на коммунальной земле - 4 %
от сметной стоимости, но исполком почему-то ))) решил уменьшить плату до 2 %?

Вопрос: сколько миллионов недополучил город? Давайте попробуем подсчитать сколько миллионов недополучил город после раздачи налево и направо городской земли в Гидропарке, в парковой зоне, в историческом центре?

Где криминальные справы по Сухомлину и его шайке?
tt2015
4 Виктор (tt2015)   • 13:04:56, 25.07.2016 [Материал]

Начали за здравие, а закончили за упокой. Автор, объясни, к чему всё, что в тексте написано о ЧИЖ и Цимбалюк к статье под названием "Шахраї з "Фавориту"?
P/S. Розенблат плахой, а ЧИЖ белая?
p/s2. вброс засчитан...
Юрко
7 Градовський (Юрко)   • 19:47:54, 25.07.2016 [Материал]

Оце так-так)) Немає зловживань в Укрдомі))) Просто залякане телятко Рогов мовчить. Підказую вихід - відкрити кримінальну справу на Рогова і він все розповість про "Наталію Михайлівну"
Arina1985
8 Арина (Arina1985)   • 08:19:31, 26.07.2016 [Материал]

По иронии судьбы искала газетку в хозяйстве использовать и вытащила предвыборную газету Самопомощи. Там была статья хвалебная ода Балакишиеву, о котором тут пишут. Волонтер, спонсор, активист и просто красавец. Как говорится, не прошло и полгода... сначала диферамбы поют, а потом оказывается, что зря.
Юрко
9 Градовський (Юрко)   • 19:18:34, 26.07.2016 [Материал]

Шахрай першої гільдії. І вони це знали тоді


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо