Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » TarasS » 2016 » Август » 4
TarasS Кляті олігархи (частина ІІ)

TarasS


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Кляті олігархи (частина ІІ)

04.08.2016, 09:22:51 1681 3.2 1

Дуже смішно чути вереск окремих укрАїнців: Тарас захищає олігархів! Вереск вати навіть до уваги не беру. Вата верещатиме завжди, що Майдан стояв проти олігархів і персонально проти Порошенка. smile

Так от. Мені ці тлусті пики не менш огидні, ніж вам. Я працював на телебаченні в пікові роки кучмізму. Коли свині на зразок Волкова, Рабіновича чи Медведчука керували "Студією 1+1" у ручному режимі. Коли свиня (покійна) Зінченко у грудні 2002 р. під час парламентських слухань (!) не давала нам (Незалежній профспілці журналістів) показати відео у Верховній Раді. Свиня брехала нахабно в очі, що нема технічної можливості вивести відео на екран. А відео було грандіозне: повністю розкривало механізм роботи темників з Адміністрації президента. Темники писали кацапські політтехнологи, які сиділи в АП, та іхні хохляцькі лакеї, на зразок Погребинського. Кожного ранку це лайно скидалося на канали. Темники були тільки російською мовою. Я монтував відео цілу ніч, бо отримав оригінали темників від Кіпіані в останній момент (Вахо, вітання!). У залі був скандал, мало не бійка. Відео нам вдалося показати тільки у малому залі для нарад. Дивилися прогресивні нардепи, журналісти, посли. Свиня Зінченко через два роки вдягла помаранчеве кашне. Як і безліч інших свиней. Скажіть, будь-ласка, панове ненависники олігархів: а що робили ви 2002 року?

Є зона емоцій - і зона об'єктивної реальності. Пінчук довгі роки відмазував (і відмазує зараз) Кучму. Пінчук запросив на ICTV підлу й хитрющу свиню Д. Кисельова, який пригодовував журналістів з рук і завдав каналу колосальної моральної шкоди. Біля каналів Пінчука терлися інші кацапські заробітчани. Люди Пінчука причетні до створення паскудної антиукраїнської фальшивки "Матч". Це - смертні гріхи, за які Пінчук горітиме у відповідній фан-зоні. Але сьогодні Пінчук робить захисту для України більше, ніж крикливе лівацько-популістське брехло Ляшко, яке живе в приймах у Клюєва. Більше, ніж Ляшко, Тимошенко і Садовий, разом узяті. Це не маскування і не пристосування. Пінчук пережив страшний особистий катарсис навесні 2014 р.

Всі великі країни Європи пройшли період олігархічного капіталізму. ВСІ! Але вони минули його 100 років назад. Після чого почався період суспільного розвитку і прогресу. Що зробили українці 100 років назад? Здійняли бунт проти олігарха Скоропадського і "куркулів" (1918). В результаті прийши червоні кацапи і нашинкували всіх: гетьманців, антигетьманців, петлюрівців, махновців. Казав багато разів і скажу ще раз. Люта ненависть до всіх без винятку олігархів та багатіів - це ідеологія кацапської злидноти, яку підхоплюють окремі хохлодистрофіки. Це кремлівська технологія, яку вперто просувають у ваші макітри.

Ви 20 років голосували за ліваків-популістів - а тепер хочете, щоб не було олігархів? Нє, чуваки. Так не буває. Треба було голосувати за праві партії і вимагати класичних капіталістичних реформ у пострадянській Україні. Голосувати за Чорновола, за Пинзеника, за Лук'яненка. Обирати ІДЕЮ, а не харизматичну морду, яка спритно бреше про "соціальний захист". Треба було розвивати і підтримувати незалежну пресу, яку чавили медведчуки і рабіновичі. Ризикувати життям і здоров'ям, як ризикував я у Києві, Черкасах, Луганську, Харкові тощо. Ви це робили? Ні? То які до мене претензії?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 09:44:47, 04.08.2016 [Материал]

З олігархами так само, як з армією: не хочете годувати власних - годуватимете чужих. Підрив національного капіталу веде до тотального скуповування українських активів кацапами. Вперше це відчув Кучма, коли побачив, що "лукойли" скуповують українські медіа. І перелякався насмерть. І вжив відповідні заходи. Невже ви тупіші за Кучму?

Не любите жидобандерівців - полюбите
жидовласівців: Сєчіна, Абрамовича, Усманова, Ротенбергів. З портретами Путіна-Шаломова в кабінетах. Отакоє от, як казала Люся Янукович.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо