Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Август » 18
antikorZt АЗС без дозволів

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

АЗС без дозволів

18.08.2016, 10:38:56 2095 5.0 1

Пам’ятаєте, коли в один момент значно збільшилися ціни на пальне, по всій Україні масово почали з’являтися газові АЗС? І наше місто не виключення. Їх будували швидко, не завжди якісно і дуже часто поряд з житловими будинками.
Члени громадської організації «Антикорупційний рух Житомирщини» декілька тижнів тому вирішили провести власне розслідування та перевірити законність організації такого бізнесу. В першу чергу нас цікавила безпека місцевих жителів, тобто чи є у власників певні дозволи.

Для перевірки ми обрали певну частину міста, де розташовані три АЗС. Як висновок – дві з трьох – незаконні. До документів третьої – теж багато питань.

Зараз ми готуємо заяву про злочин до Головного управління Національної поліції. Маємо надію і будемо наполягати на тому, щоб правоохоронні ограни звернули увагу на це свавілля.
Про усі деталі розслідування повідомимо трохи згодом.
P.S. Вчора на засіданні виконавчого комітету, міський голова Сергій Сухомлин зазначив, що газові заправки свідомо занижують свої прибутки. Тільки незрозуміло, чому в час, коли ці ж заправки загрожують безпеці житомирян, мер піклується про прибутки.
 
 
 

Прикреплённые изображения:
antikorZt АЗС без дозволів
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 11:41:57, 18.08.2016 [Материал]

А у АЗС что строиться на ул.Жуйка всё тип топ?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо