Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Октябрь » 4
snova Поважний ПАН ТА СІЛЬСЬКА ЕКОНОМІКА

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 12

Поважний ПАН ТА СІЛЬСЬКА ЕКОНОМІКА

03.10.2016, 23:09:19 2110 2.7 4

Поважний ПАН ТА СІЛЬСЬКА ЕКОНОМІКА
( з надр інету)
Не можуть не радувати вести про початок відновлення економіки України!

Особливо коли про це нам повідомляють Дональд Туск і МВФ
Вони люди розумні і їм з-за кордону, звичайно ж, видніше. 
Правда, баба Ганя, сусідка моя, їм не вірить, і криє цього самого Туска останніми словами. Але це все від безграмотності і злості. Баба Ганя - вона тітка зла. Особливо, коли їй платіжки за газ приносять. Місцеві інспектори норов баби Гані вже знають, так вони виявляють обережність. А от коли б їй Туск платіжку приніс! Ось радість було б! За газ або за електрику. Однаково. Баба Ганя пояснила б йому ази нашої сільської економіки. Як це можна з однієї пенсії і за газ заплатити, і за електрику, і з голоду після цього не померти.
Але що з неї взяти? Темрява. Та й що тут у нас в селі? Городи, картопля, безробіття. Молодь вся хто де. Хто в Польщу подався, хто в Росії на заробітках, а ті, які спилися абсолютно, так вони на городах у пенсіонерів за поллитру і підробляють. Картоплю копають, картоплю садять, картоплю на трасі продають. Дональд Туск в наше село, звичайно ж, не заїжджав. Але по телевізору ми точно чули, що він просто-таки «вражений» нашими економічними успіхами! МВФ теж повідомив, що економіка наша впала до самого кінця і, оскільки їй падати далі нікуди, то з наступного року вона почне рости на півтора відсотка на рік. І все б добре, але шкідлива баба Ганя знову перепсував весь свято. Ця стара бухгалтерка підрахувала, що якщо економіка буде і далі показувати такі «вражаючі економічні успіхи», то жити так, як ми жили при Януковичі, ми будемо тільки через двадцять п'ять років! Але ми думаємо бреше вона все.
Це ж навіщо ми тоді Януковича скидали? Це ж адже дурість якась виходить!
Та й не може цього бути! Тому ми бабі Гані так авторитетно і заявили, що Туску ми віримо більше, оскільки він людина освічена і різними мовами володіє. І якщо він нашою економікою вражений, то значить, так воно і є. А бабу Ганю ми прогнали. Щоб не псувала настрою. Досить нам поганих новин. Треба вірити в хороше!

Прикреплённые изображения:
snova Поважний ПАН ТА СІЛЬСЬКА ЕКОНОМІКА
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
Semen1952
1 Semen (Semen1952)   • 10:16:46, 04.10.2016 [Материал]

Баба Ганя, темрява??? Познайомте ii з Хоакiною...
max1e
2 maxim (max1e)   • 11:32:52, 04.10.2016 [Материал]

:DDD
хоакина теперь мем не региональный, раз Туска задели :D звезда))
ГЕВИТЕР
3 Гена (ГЕВИТЕР)   • 11:58:40, 04.10.2016 [Материал]

-Зэр гуд, Пэтэр, зэр гуд!
manitu
4 Keeper (manitu)   • 12:30:36, 04.10.2016 [Материал]

Працювати та заощаджувати .
Три кiта , та яких тримаеться
Экономiка .
Ина Хоак ®


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо