Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » viktorzt » 2016 » Октябрь » 16
viktorzt Уже завтра в Житомирі концерт "Дизель Шоу"

viktorzt


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Уже завтра в Житомирі концерт "Дизель Шоу"

16.10.2016, 16:50:45 3073 3.0 1

Минулої п’ятниці в столиці вкотре прогриміло два грандіозних аншлагових концерти «Дизель Шоу». А вже завтра, 17 жовтня, о 19.00 улюблені "дизеля" виступлять у Житомирі, на сцені Театру ім. Кочерги. 

Гумористичний проект розриває ефіри й зашкалює в рейтингах. Найколоритнішою учасницею цього шоу є наша землячка, популярна актриса й телеведуча, фронтвумен команди КВН «Девчонки из Житомира» Марина Поплавська.

Марина на правах символічної «господині» житомирського концерту запрошує земляків побачити виступ «Дизель Шоу» в рідному місті:

«Дорогі друзі-житомиряни! Хочу від щирого серця запросити вас на наше, українське, "ДИЗЕЛЬ ШОУ", яке завітає до рідного Поліського гостинного краю 17 жовтня, в понеділок (а я ж казала!) о 19.00 і відбудеться на прославленій сцені Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Антоновича Кочерги.

Шоу, яке вже другий тиждень очолює рейтинг топових програм ТБ, обійшовши при цьому новини усіх каналів. Тому що ми - свої і для своїх. До вашої уваги - абсолютно нова програма, улюблені номери "на біс", зустрічі, фото з учасниками, рекламна продукція, на яку так чекають глядачі. Буде тепло, весело, затишно, як вдома. Буду Я - а це вже багато!

Всіх обіймаємо і чекаємо разом з родинами! Дві години вибраного гумору без надокучливих тем: все близьке і рідне. Сміємось над собою - успіх вибере нас! Прошу вас підтримати мене як символічну "господиню" свята! Квитки за ціною підйомною.

"Дизель Шоу" - для 45-мільйонної Народної еліти України. Дякую. Люблю. Чекаю. Ваша Марина. Любов-вічна»

Тож давайте всі гуртом відгукнемося на запрошення Марини Поплавської та прийдемо на концерт "Дизель Шоу" в Житомирі!!!

Квитки можна придбати в касі драмтеатру та на сайті bilet.zt.ua. Телефони: 42-20-35; 44-53-63.

 

Прикреплённые изображения:
viktorzt Уже завтра в Житомирі концерт "Дизель Шоу"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Kirill_zt
1 Kirill (Kirill_zt)   • 14:58:40, 16.11.2016 [Материал]

У тебя писюн просто маленький. Вот ты и злой такой)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо