Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Октябрь » 22
snova Слава! слава...Вячеслава...

snova


Оценка: 3.2/5 Голосов: 20

Слава! слава...Вячеслава...

22.10.2016, 18:55:59 2044 3.2 2

Багато вже експериментів поставили над нами і продовжують ставити далі.
Так, наприклад, встановлено, що українці можуть виживати навіть тоді, коли їхні доходи нижчі за прожитковий мінімум. Встановлено, також, що ми дуже довірлива нація і, за допомогою телевізора, нас можна змусити повірити у все, що завгодно. Наприклад, в те, що дорогий газ і маленька пенсія - це добре, а дешевий газ і велика пенсія - це погано. Нас можна змусити повірити навіть в те, чого й не було ніколи. Треба тільки один раз показати по телевізору (бажано по телеканалу «1 + 1»), і справа в капелюсі.
Але особливий інтерес викликає новий вид соціального експерименту: «Поліцейське сафарі»! В результаті цього «дослідження» його організатори хочуть встановити кілька нових, раніше невідомих, фактів про нас самих і про наше ставлення один до одного. Так, наприклад, організаторів цікавить: як ми, українці, поставимося до того, що за порушення правил дорожнього руху нас, без суду і слідства, будуть розстрілювати прямо на місці. Проведений експеримент показав, що ми з цим згодні.
Ще, організаторам цікаво, як ми сприймемо право українських поліцейських безкарно гвалтувати молодих українок? Знову ж, проведені експерименти показали, що і з цим ми згодні.
І ось тепер, зона експерименту ще більш розширилася. Тепер ми знаємо, що якщо хто має садистські нахили, і все своє життя мріяв взяти реальну участь в реальній страти українця, йому це обійдеться в 4615 доларів і 38 центів. Саме таку суму застави встановив суд двом поліцейським за співучасть у вбивстві 32-х річного українця.
І головне. Ніякого громадянського протесту! Ніякого обурення! І ніякого Майдану!
Схоже, і справді, ми нація вільних людей. В тому сенсі, що ми вільно приймаємо рішення, коли нам на Майдан ходити, а коли туди ходити не треба. Ось будуть печеньки, так підемо. А печенек не буде, так і нам воно не треба.
Слава Україні, одним словом! І героям слава!

Прикреплённые изображения:
snova Слава! слава...Вячеслава...
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Hasan
1 Олександр (Hasan)   • 19:52:19, 22.10.2016 [Материал]

Не понятно, чому патентованому хабарнику Волзі нові порядки не до шмиги.
Якщо поділити 500 000 доларів його хабара на подану ним цифру 4615, то йому не тільки на "сафарі" повинно вистачати.
Чи може це така образа на Майдан? Хотів сам порулити на Майдан, але влаштували його в таку незручну пору, коли у Волги були нагальні справи в Полтавській виправній колонії № 64.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 20:09:04, 22.10.2016 [Материал]

"Ось будуть печеньки, так підемо."

Ось і вилізло свиняче ватне рило.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо