Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Кот » 2016 » Ноябрь » 1
Кот Парад бабла, машин, годинників і меблів

Кот


Оценка: 3.2/5 Голосов: 18

Парад бабла, машин, годинників і меблів

01.11.2016, 09:27:12 2098 3.2 8

 

 

Мене ніхто не переконає в тому, що задеклароване «майно» не вкрадене. В Україні ніколи не було економічних можливостей чесно заробити великі гроші – це закрита країна, без ринку землі і капіталу, зі старою економікою, з обмеженим доступом на закордонні ринки і праці, і капіталу, з високими податками і з низькою купівельною спроможністю розореного населення. Висока бюрократизація і економічний рекет.

З цим усім в країні ніколи не було вільного ринку економічних можливостей. Заробити гроші в таких умовах можна лише при збереженні монополії обмеженого кола осіб, їхнього доступу та активності на ринку і захисту виключно їхньої власності. А також при криміналізації їхнього бізнесу – його зрощення з організованою злочинністю.

Це те, що законодавці і уряду робили протягом 25 років – вони заробляли самі зі своїми сім'ями, але не давали заробити іншим. Вони зберігали «ренту», на якій наживалися їхні клани. Такі як Аваков і Порошенко могли заробити за межами державної служби тільки граючи в цю «гру», а перебуваючи на держслужбі, вони підтримували цю систему, за якої чесно заробити було і залишається неможливим.

Я в житті бачив багато багатих людей. Свого часу я жив у місті Вудсайд, в Силіконовій Долині в Каліфорнії, де найвища в США концентрація мільйонерів на одного жителя. Я ніколи не бачив такого параду бабла, машин, годинників, шуб і меблів. В переважній більшості за цим в Україні стоїть корупція, і просто несмак і жадібність.

Світ давно дивиться на свій телефон або комп'ютер щоб дізнатися час – предмети розкошу не в моді. Приватні картини дарують міським музеям. Захід допоміг українцям змусити свої пост-савдепівські «еліти» відкрити свої карти на частину свого багатства.

Питання тепер в тому, що українці з цим зроблять – знайдуть спосіб відправити всю цю богадільню на звалище історії, або знову залишать ще одну революцію незавершеною?

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
const07
1 Константин Куликовъ (const07)   • 13:38:07, 01.11.2016 [Материал]

Е-декларування показало, що в Україні не демократія, а клептократія.

Цитата з Вікіпедії: Клептократія (від грец. κλέπτειν — красти і κράτος — панування, влада; буквально «влада злодіїв») — ідеологічне кліше, яке застосовується до уряду, контрольованого шахраями, які використовують переваги влади для збільшення особистого багатства і політичного впливу, за допомогою розкрадання державних коштів, іноді навіть без спроб імітації власної чесної служби народу. Для клептократії характерна корупція і лобізм.
kolvich
2 Nikolay (kolvich)   • 15:59:25, 01.11.2016 [Материал]

*Питання тепер в тому, що українці з цим зроблять *
Гав№о вопрос.))
*Кто вы, твари?! Вам картины важнее голодных солдат?!*
http://obozrevatel.com/blogs/51749-kto-vyi-tvari-vam-kartinyi-vazhnee-golodnyih-soldat.htm
Что говорят волонтеры,Мочанов,Доник и другие ящик хрен покажет,но пацаны в штаны по тихому ложат,даж на самопожертвы пошли..зарплату себе пока не поднимают.
noname2
3 kiril (noname2)   • 18:49:08, 01.11.2016 [Материал]

Замовкнить ватани! Не заважайте патріотам красти! :) А если серьезно, это все это очень печально(
Кот
4 Которович (Кот)   • 20:59:10, 01.11.2016 [Материал]

"Замовкнить ватани! Не заважайте патріотам красти!"

Патриотам? kiril ты явно что-то перепутал
Марио
5 Батхет (Марио)   • 10:33:32, 02.11.2016 [Материал]

Я не помню что бы депутаты собирали на АТО, особенно Порошенко, Гройсман, Коломойский... Выглядит очень цинично то что теперь так открыто их картины, бриллианты, миллионы ...ВАМ повышенные тарифы и цены на продукты а нам бриллианты и картины
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 15:29:29, 02.11.2016 [Материал]

На 5. Порошенка 400 мільйонів з усіх статків віддав на АТО, в ТСН вчора сказали так, не знаю чи правда, але сказали. А взагалі знаю, що всі вони віддають на благодійність. Яким би не був жадним, а думає, що буде вмирати, то зарахують. Просто несумісні суми, беруть багато, віддають мало. Але віддають, точно знаю.
Марио
6 Батхет (Марио)   • 10:57:57, 02.11.2016 [Материал]

Пока патриоты добровольно отдавали последнее — а все остальные лишались последнего недобровольно — лидеры и слуги нации набивали свои карманы. Пока самая бедная страна Европы становилась еще беднее, они становились весьма богаты..Порошенко увеличил доходы на 5 мил
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 15:30:06, 02.11.2016 [Материал]

На 6. А хто Вам сказав, що Україна бідна? коли б була бідна, то не було б що красти.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо