Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Matvey » 2017 » Февраль » 23
Matvey КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ПАРКІВ. РЕКОНСТРУКЦІЯ

Matvey


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ПАРКІВ. РЕКОНСТРУКЦІЯ

23.02.2017, 08:32:06 2055 5.0 1

Я вже писав про ідеї реконструкції парків відпочинку міста. Вчора на робочій групі представлено Концепцію розвитку парків. Одразу зазначу, що на реалізацію візії піде як найменше 5 років, бо роботи багато, а ідеї масштабні. 
Основна ідея полягає у багатогранності того дозвілля, яке можуть обирати житомиряни у парку. Цю функцію виконуватиме зонування території з центрами – сімейного, спортивного, культурно-мистецького – відпочинку. 
При цьому зберегти аутентичність спадку від барона Шодуара, кількість і унікальність зелених насаджень. Простіше кажучи, все, що треба зберегти, буде збережено. 
Разом з тим, кожен зможе знайти собі куточок для своїх вподобань.  
Для сімей з дітьми передбачається оновлення атракціонів зі світловим та музичним супровідом, Kids clab–зона, лего-зона, батутний водний парк, велика батутна зона, територія вуличної їжі та лаунжзони.
Мистецька зона передбачає простір для бажаючих експерементувати і творити. 
Спортивна територія передбачатиме можливість для занять спортом (спортмайданчики), велопарк, вейкпарк, скалодром, роледром та інші активності. Планується, що спортивна зона функціонуватиме протягом усього року. 
В концепцію увійшла також ідея пішохідного і велосипедного сполучення між Шодуарівським парком, Монументом Слави та Гідропарком. Повторюся, що на мою думку, парк має бути центром розвитку, від якого розходяться  туристичні та  спортивні маршрути, а сам парк – центром дозвілля для кожного житомирянина.
До вашої уваги карти зонування парків. Наголошую, що це концепція розвитку парків. Після її обговорення вона стане основою розвитку парків.
 

Прикреплённые изображения:
Matvey КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ПАРКІВ. РЕКОНСТРУКЦІЯ Matvey КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ПАРКІВ. РЕКОНСТРУКЦІЯ Matvey КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ПАРКІВ. РЕКОНСТРУКЦІЯ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Sandra
1 Sandra (Sandra)   • 16:05:39, 23.02.2017 [Материал]

Навіщо ви постите ці блоги, якщо не підтримуєте зворотнього зв'язку?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо