Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Март » 8
Transport Тільки після обстеження пасажиропотоку потрібно переглядати вартість перевезення на маршрутах міста!

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Тільки після обстеження пасажиропотоку потрібно переглядати вартість перевезення на маршрутах міста!

08.03.2017, 20:02:39 2106 5.0 4

Написав звернення щодо підвищення вартості проїзду меру Сухомлину та головам депутатських фракцій. Закликаю громадські організації долучитися та підписати відповідне звернення. Ні - грабіжницьким тарифам! Оскільки не виконується перевізниками умови і правила перевезення пасажирів: дотримання графіку руху, відповідність транспортних засобів безпеці пасажирів (технічний  та санітарний стан ). Також слід відзначити, порушення перевезення стоячих пасажирів. Варто зауважити, на те, що реального пасажиропотоку у маршрутках, на сьогоднішній день, визначити не можливо, тому виконком та управління транспорту спираються на дані, які їм дають самі перевізники. 

Поруч з тим, перевізники систематично порушують умови договору. Автобуси їздять не за графіками, а також за власною ініціативою з'їжджають із маршрутів у вечірній час. Стан обслуговування та самих автобусів жалюгідний. Якість послуги не відповідає вищій вартості проїзду аніж 3 гривні.

Вимогі прості, зупинити рішення виконкому до реального обстеження пасажиропотоків. Створити робочу групу, яка спільно із ГРОМАДСЬКІСТЮ та представниками влади проводитиме перевірки маршруток Житомира, що дозволить визначити пасажиропотік та побачити реальний дохід перевізників і тариф, яким він має бути!. Вимагаємо припинити розгляд проекту рішення без регуляторного акту, до проведення обстеження пасажиропотоків і потім громадських слухань по даному питанню. Не проводити будь - які подальші дії спрямовані на збільшення вартості проїзду, провести обстеження пасажиропотоків та врешті - решт зайнятися реальною транспортною реформою у місті Житомир.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
bda
1 ДДД (bda)   • 21:17:56, 08.03.2017 [Материал]

Ну, в который раз, ужЕ? Вы ж, должны понимать, что збільшення вартості проїзду належним чином обгрунтовано: "зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, пально-мастильних матеріалів, технічне обслуговування та ремонту рухомого складу...", а, вот эти ваши проверки пассажиропотока и тех. состояния транспортных средств - не могут влиять на ценообразование стоимости перевозки пассажиров и могут быть рассмотрены в отдельном порядке. ВОТ, примерно, такой ответ Вы получите;) УДАЧИ ВАМ!
garold
2 Кonstantin (garold)   • 23:40:23, 08.03.2017 [Материал]

Реальная борьба,игнор с недельку,и где то мы вышли бы на нормальную кассу!
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 08:27:25, 09.03.2017 [Материал]

На 2. Не для наших людей, які вже одну зупинку пройти пішки не можуть. Хоч як на мене, краще пішки, ніж ті маршрутки, особливо в час пік.
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 20:07:51, 09.03.2017 [Материал]

Естественно, цена не должна быть убыточной. Она должна быть обоснованной. А вот обоснований как раз и нет. Так какие есть основания для увеличения стоимости?
И кстати - а сейчас маршруточники что - себе в убыток работают? Да хрен бы они тогда выехали на линию. Или они хотят рентабельность в 100%?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо