Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Matvey » 2017 » Март » 9
Matvey Бюджетна сесія. Що буде зроблено в гуманітарній сфері у цьому році. Основне

Matvey


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

Бюджетна сесія. Що буде зроблено в гуманітарній сфері у цьому році. Основне

09.03.2017, 20:12:13 1866 2.2 6

 Пройшло перше пленарне засідання ХХ сесії міської ради, так звана бюджетна сесія, де приймався бюджет розвитку міста Житомира.

 

Коротко розповім за що було проголосовано по бюджету в програмах гуманітарної сфери. Одразу зазначу, що я окреслив наймасштабніші проекти, найбільш нагальні та основні. Далі будемо дивитися по виконанню бюджету і наступні заходи планувати вже виходячи із цього.

Зокрема, у сфері охорони здоров’я, на оснащення амбулаторій сімейного медицини виділено більше 1 млн. грн. Закінчуємо в цьому році реконструкцію амбулаторії на вул. Героїв Десантників і будемо в цьому році створювати нову амбулаторію на вул. Старочуднівській.

Також депутати проголосували по питанню виділення 2 млн. 450 тис. грн на продовження електронної програми «Поліклініка» по впровадженню сучасних технологій організації медичного документообігу.

Уперше в цьому році депутати проголосували за виділення з бюджету коштів на придбання тестів-смужок для дітей, хворих на цукровий діабет. 

Заплановано 983 тис. грн на капітальний ремонт ЛОР-відділення у дитячій міській лікарні.

Проголосовано за створення санвузла для маломобільних груп населення та інвалідів у поліклініці №1 по вулиці Бердичівській. Для цього у бюджеті передбачено 347,6 тис. грн.

У сфері соціального захисту населення розвиваємо Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, для придбання корекційно-розвиваючого приладдя виділено 190, 5 тис. грн.

В програму для закупівлі квартир для учасників АТО закладено 3,2 млн. грн.

По комплексній цільовій програмі розвитку освіти міста на реконструкцію міської гімназії №3 закладено 15 млн. грн і додатково очікуємо співфінансування з Фонду регіонального розвитку. На закінчення реконструкції дитячого навчального закладу №58 передбачено 6,5 млн. грн., 7 млн грн. – на реконструкцію спортивного залу у ЗОШ №10.

Хочемо також придбати мультимедійні дошки та проектори для садочків та замінити холодильно-технічне обладнання у харчоблоках їдалень у садочках та школах. Відповідно 1,32 млн грн та 900 тис. грн.

В цьому році також передбачаємо придбання музичних інструментів, спеціальної апаратури та техніки для початкових мистецьких навчальних закладів та музичних шкіл, художньої школи на суму 442 тис. грн.

На 250 тис. грн планується поповнення бібліотечного фонду КЗ «Централізована бібліотечна система». Також на реконструкцію філії біблітек на Польовій - перетворення його на сучасний формат бібліотек – інформаційно-комунікаційний центр. До цього виділено кошти на автоматизацію системи бібліотек.

В цьому році почнемо реконструкцію стадіону «Спартак» та дитячо-юнацької спортивної школи «Полісся», на що закладено у бюджет 10 млн. грн.

Завершимо будівництво на всіх майданчиках, які почали – за адресами Бульвар Польський, 13, Героїв Десантників, 11, Вокзальна, 8. Відповідно 713 тис. грн, 1,2 млн. грн та 1млн грн. По бюджету участі на створення нових майданчиків виділено 266 тис. грн (на майданчик по вул. Грушевського, 71/105) та 576 тис. грн (на майданчик по вул. Клосовського, 4-проспект Миру, 13 – вул. Клосовського, 6).

У цьому році заплановано багато робіт по нашому табору «Супутник» - проведення реконструкції та капітального ремонту дахів корпусів, реконструкція спортивного та ігрового майданчиків.

І, насамкінець, заплановано у бюджеті 100 тис. грн на створення єдиного інтернет-порталу позашкільної активності дітей міста, де буде зібрана повна і об’ємна інформація про всі гуртки, позакласні заняття і активності. Портал буде цікавим для дітей та дорослих, які думають, куди віддати дитину для розвитку здібностей.

 

 Ну і насамкінець, дякую всім депутатам та команді за позицію та гарну роботу.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Месть_королевы_Анны
1 Queen_Annes_Revenge (Месть_королевы_Анны)   • 20:20:05, 09.03.2017 [Материал]

Хреново, что постите "ЩО БУДЕ ЗРОБЛЕНО", вместо "ЗРОБЛЕНО в цьому році". Вангую, что львиную долю денег вы спи.дите и половина задуманого останется только в проекте
Matvey
2 Matvey (Matvey)   • 22:00:39, 09.03.2017 [Материал]

Бюджет приймали на цей рік. Робота по багатьом проектам проводиться і вже багато що зроблено по цих та інших проектах.
inakodumec
3 Иван (inakodumec)   • 12:08:29, 10.03.2017 [Материал]

а 100 штук на сайт?!
Matvey
5 Matvey (Matvey)   • 12:50:00, 10.03.2017 [Материал]

Це буде не просто сайт. Це цілий інформаційно-освітній портал, де буде повна база усіх гуртків, як комунальних закладів, так і приватних, з фільтрами по пошуку, тощо.
Hoakina
6 Марина (Hoakina)   • 18:00:59, 10.03.2017 [Материал]

На 6. Що значить не просто сайт? можна подумати фільтри пошуку і інформаційно-освітній портал не вийде зробити за допомогою безкоштовного шаблону. Ну ще домен і хостинг... копійки. Ну ніяк не 100 тищ.
comments
4 Сергей Иванович (comments)   • 12:24:56, 10.03.2017 [Материал]

За внимание к деткам с диабетом отдельное спасибо.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо