Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » olegmalinovskij » 2017 » Март » 14
olegmalinovskij Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки

olegmalinovskij


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки

14.03.2017, 15:20:11 1798 2.6 2

ГО "СА "Молода сила" надіслала 11 запитів та отримала 5 відповідей щодо вирішення нагальних проблем у місті. Зокрема, дізналися про незаконно заключений договір на оренду землі під комерційну забудову. На наше звернення в поліцію, отримали відповідь, що вже перебуває кримінальне провадження № 42016061020000069 від 23.11.2016 з ознаками кримінального правопорушення. Наша ГО тримає на контролі подальше розслідування цієї справи.

Також вбачаємо неефективне використання коштів під час реставрації пішохідного мосту, на який витратили майже 1,5 млн. грн. Нам відомо, що остання його технічна перевірка проводилася у 1995 році. Виникає питання, як влада могла розробляти проектно-технічну документацію, не провівши нового техобстеження, тобто не знаючи реального стану справ. Тим більше, одна із тумб, яка тримає міст, зараз звисає над обривом. Ми вже маємо у місті приклад літнього театру "Ракушка", який після ремонту продовжує руйнуватися. На наші звернення від 07.11.2016 щодо цього питання ні з поліції, ні з прокуратури відповідей не отримали.

Також наша ГО переймається долею 957 будинків, які опалює "Житомиртеплокомуненерго". Люди скаржаться, що у квартирах взимку холодно. У березні теплішає, а опалювальний період закінчується в квітні, і людям приходять платіжки з великими сумами. Тобто розподіл теплової енергії у багатоповерхівках не контролюється. Ми виступаємо за те, аби в кожному будинку був встановлений тепловий пункт і лічильник. У такому разі температура і витрати енергії будуть автоматично адаптовані до погодних умов. Якщо стовпчик термометра піднімається, зайве тепло не буде надходити у квартири. Тобто ми заощадимо не лише енергоресурси, а й гроші людей. Вартість одного такого теплового пункту - від 50 тис. грн. Помноживши цю цифру на кількість будинків, отримаємо суму в 47 850 000 грн. За ці кошти ми можемо покрити весь Житомир лічильниками. Вважаю, що це для міста зараз значно важливіше, ніж тротуарна плитка, яку так і не закінчили укладати, і на яку виділили 19 млн. 314 тис. грн. Знайшлися кошти в міста також на величезну ляльку-мотанку зі скляною "коробкою" за більш як 150 тис. грн. І взагалі, попри те, що у Житомирі існують прекрасні музеї, етнографічні та краєзнавчі експозиції, влада виділяє понад мільйон гривень на створення Етно-мистецького центру "Дому української культури". Усі кошти освоїв один-єдиний підприємець - ФОП Козлов С.В., який є давнім партнером нинішнього міського голови. Беручи до уваги вищезазначене, наша ГО вважає, що міськрада повинна виділяти бюджетні кошти на більш нагальні потреби.

Також отримали відповідь на наш запит про надання інформації щодо конкурсу постачальників світло-діодних ліхтарів. Будемо працювати по цій відповіді.

ГО "СА "Молода сила" була ініціатором створення депутатської робочої групи по вивченню діяльності головного архітектора міста Євгенії Черкасової. Я як голова ГО виступав з цього питання на сесії, і створити робочу групу вдалося тільки під тиском громадських організацій. Робоча група триває.

Триває й робота нашої громадської організації. Благоустрій Житомира, раціональне використання бюджетних коштів, справедливі правила гри та рівні можливості для всіх підприємців, а також пропаганда здорового способу життя - такі програмні цілі ГО "Спортивна асоціація "Молода сила".

Прикреплённые изображения:
olegmalinovskij Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки olegmalinovskij Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки olegmalinovskij Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки olegmalinovskij Міська влада незаконно заключила договори оренди землі під будівництво багатоповерхівки
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Девушка_Кошка
1 Ася Перегуда (Девушка_Кошка)   • 16:27:48, 14.03.2017 [Материал]

Где связь между названием и содержимым?
garold
2 Кonstantin (garold)   • 00:21:31, 15.03.2017 [Материал]

Малиновскому младшему не дают покой лавры отца?Как вас хочется послать,ведь яблоко от яблони далеко не падает,к стати а что он делает на территории Кропивницкого,или всё в районе Релакса принадлежит ему?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо