Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Март » 20
an1234 БПП та хлопчики, які хочуть пісяти в міськраді

an1234


Оценка: 4.4/5 Голосов: 13

БПП та хлопчики, які хочуть пісяти в міськраді

20.03.2017, 15:24:07 2505 4.4 2

Пройшло лише трохи більше року після проведення останніх місцевих виборів. Ще тоді «якість» партійних списків викликала великі сумніви. Тепер же, вони виглядають дивним скупченням людей, які нічого спільного з партійною ідеєю під якою під прапором якої вони йшли, абсолютне не мають.

Вже найближчим часом список БПП «посунеться» і в раду почнуть заходити «дивні» персонажі.

Поки що список посунеться тільки на одну людину. Причина – Сергій Сухомлин, зрештою визначився з кандидатурою на посаду першого заступника. На місце, звільнене Олексієм Ясюнецьким скоріше за все піде хтось з БПП. В такому разі, він, як депутат, має скласти свої повноваження.

Повернусь коротко до списку. Зараз, коли його аналізуєш, то здається, що складався він із розрахунку, що БПП вибори не виграє, або набере якнайменший результат. Тобто, що з тими, хто прийде як депутат від Блоку потрібно буде працювати, схоже ніхто не думав.

Особливістю списку БПП-2015 активісти, які до виборів, як могли критикували Сухомлина. Наприклад, той самий Дмитро Ткачук, який тепер поки ще заступник міського голови. Що це за незрозуміла толерантність: брати в список людей, які «перший номер» у списку, систематично поливають брудом. Хоча ні, в цьому випадку була не толерантність, а замовлення одного з перевізників, на якого Ткачук працював до виборів. Ще один бппшник  із дивного списку – Іван Фурлет. Ну тут так як у Леніна: «Говоримо Фурлет, розуміємо – Ткачук». Фурлета влаштували на посаду КП «Житомиртранспорт». Основна його робота наразі отримувати зарплату, а далі він нібито буде впроваджувати електронний квиток. Фурлет залишається депутатом, проте толку з нього, самі розумієте. Щодо Ткачука як депутата, на жаль, його таланти побачити не вдалось. Хоча, тут знову ж таки як у Леніна (див. вище) тільки поміняти прізвища місцями.

І от чекаємо в депутатському кріслі третього з активіської тусовки – Влад Пучич. Той самий Влад Пучич, який особисто мені запам’ятався по плакату «Хочу пісяти. Куди іти?» підчас акції за встановлення громадських туалетів ще підчас мерства Володимира Дебоя. Зараз він явно виріс. І вирішив для себе питання: куди все ж іти пісяти. Не дивлячись на те, що туалетів при Сухомлині більше не стало, Влад вже або не хоче пісяти, або як дорослі люди, вже не попереджають усю громадськість через ЗМІ про свої наміри справити природні потреби.

Тепер повернусь до того, що після виборів пройшов рік. За рік ці 3 бппшники дуже змінились. До президента, під лозунгами якого вони отримали мандати, хлопці охололи. Більше того, Влад Пучич відверто критикує Порошенка в соцмережах. Але це ще квіточки, не так давно він і Фурлет допомагали організовувати акції Михаїла Саакашвілі в Житомирі і разом з Ткачуком їздили на подібний захід в Києві. Очевидно,хлопці знайшли більш перспективну площадку для своєї кар’єри. І що наші чесні активісти плюнули президенту і його місцевим партійцям в обличчя і відмовились від посади заступника, від посади директора КП «Житомиртранспорт» та депутатського мандата? Аж ні разу. Немає жодного сподівання і що такий «героїчний» крок зробить Владислав Пучич. Наші активісти вони такі, активні тільки коли потрібно щось отримати для себе. Сухомлину ж тепер доведеться думати, який «житомиртранспорт» придумати для Влада Пучича, щоб не мати у власній фракції п’яту колону.

Здається у БПП в Житомирі радянська звичка: «Створювати проблеми, щоб потім їх вирішувати». Слово «успішно» перед «вирішувати» викреслюємо.

Не важко передбачити, що у разі, якщо список посунеться, на мера, його команду, та керівника БПП в області Олександра Рабиновича чекає проблема передозування активістів, які насправді далекі від БПП. До речі, якщо список якимось чином посунеться ще на одне місце, то наступним після Влада Пучича зайде ще один активіст – Валера Арушанян.

 А тепер увага питання: навіщо ці граблі були потрібні Сухомлину і Ко?

Прикреплённые изображения:
an1234 БПП та хлопчики, які хочуть пісяти в міськраді
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
manitu
1 Keeper (manitu)   • 19:13:30, 20.03.2017 [Материал]

бардак
Марио
2 Батхет (Марио)   • 20:17:26, 20.03.2017 [Материал]

Перебежит к Тимошенко и все дела


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо