Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Апрель » 5
Transport Нафіга козе баян! Або навіщо подавати звіти по пасажирам.

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 9

Нафіга козе баян! Або навіщо подавати звіти по пасажирам.

05.04.2017, 12:32:20 1728 5.0 1

Не так давно робив запит до міської ради щодо обстеження пасажиропотоку, та інформації, яка згідно Договору на перевезення пасажирів мала б бути у міській раді, адже пунктом 2.2.4 Договору чітко вказано що перевізник забовязаний щоквартально, до десятого числа місяця наступного за календарем кварталу , надавати Організатору письмову інформацію про кількість перевежзених пасажирів, в тому числі пільгових категорій. Так от, що я вам скажу, ніхто нічого не подає, а відповідний відділ да і не особо видно просить, воно їм видно не цікаве шо вони і скільки там перевозять. Адже відповідь каже, що за 2016 рік така інформація від перевізників не надходила. Просте питання: Чому не надходила? Чому ігнорується пункт договору перевізниками, а відповідний відділ мовчить? Навіть Антимонопольний комітет визнав, що вартість проїзду піднімати не варто, бо немає обстеження пасажиропотоку.

До чого це все пишу, вже очевидно зрозуміло що відповідний відділ то орган який херить на свої функції. Нічого не контролюється та не виконується. Ви розумієте те що при новій владі, при новому профільному заступнику навіть цей елементарний пункт 2.2.4 не виконується! І в той час, нам розказують що введуть якісь пару нових пунктів щоб контролювати тіпа шось, але ми взамін підвищимо тариф до 5 грн? Ви в то вірите?

 

Прикреплённые изображения:
Transport Нафіга козе баян! Або навіщо подавати звіти по пасажирам. Transport Нафіга козе баян! Або навіщо подавати звіти по пасажирам.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
manitu
1 Keeper (manitu)   • 13:01:27, 05.04.2017 [Материал]

Не віримо ! Ткачук з Фурлетом тільки місця займають .


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо