Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Июль » 7
snova Наскільки доступні доступні лїки.

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Наскільки доступні доступні лїки.

07.07.2017, 17:54:00 1702 3.0 1

Наскільки доступні доступні ліки.

Не секрет, що програма Доступні ціни на медикаменти була прийнята і здійснюється за активного сприяння Радикальної партії Ляшко.

За дорученням депутата від РПЛ Житомирської обласної Ради Вітусевіча Віталія, на окрузі були перевірені Аптеки, на предмет виконання програми Доступні ліки

Ось кілька висновків
1. Програма працює. Люди активно користуються їй. Жителям доведено, що в разі проблем або перебоїв вони могли звертатися в приймальні місцевих депутатів від РПЛ

2. Списки ліків перевірені, вони включають в себе широкий спектр і фактично все є. Перебої траплялися з декількома позиціями. Про це будуть зроблені відповідні запити.

3. Є проблема і полягає вона в тому що списки ліків за програмою діє тільки три місяці. При цьому вже кілька разів змінюють форму рецепта, що створює проблеми в отриманні ліків.

4. Ряд аптек не бере участі в програмі, і на момент перевірки не мали жодного дозвільного документа. Це в першу чергу стосується аптек ПП «Конекс» Вінницького походження. Звичайно будуть проінформовані відповідні органи.

Перевірено 7 аптек (все що пов'язані з виборчим округом). І далі ситуація буде триматися під контролем.
 

Прикреплённые изображения:
snova Наскільки доступні доступні лїки. snova Наскільки доступні доступні лїки. snova Наскільки доступні доступні лїки. snova Наскільки доступні доступні лїки.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
medina
1 Елена Николаевна (medina)   • 22:08:02, 08.07.2017 [Материал]

Будесанід - нема в наявності всі три місяці


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо