Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Июль » 18
an1234 Сухомлин стане наступним після Розенблата?

an1234


Оценка: 3.6/5 Голосов: 14

Сухомлин стане наступним після Розенблата?

18.07.2017, 09:06:16 3366 3.6 9

Житомир може відзначитись двічі, не лише справою Розенблата, але й мера міста Сергія Сухомлина. Каменем спотикання для нього може стати проект утеплення НЕФКО, яким, як і у випадку з Розенблатом, буде займатись не тільки українська поліція.

Інформація, яка пролетіла по Фейсбуку про те, що в Житомира приїздила комісія кредиторів від НЕФКО, пройшла практично не помічено. Більше того, за моєю інформацією, про те, що комісія вже була Сергія Сухомлин дізнався постфактум. Насправді, візит іноземних експертів може зіграти дуже важливу роль для майбутнього нашого міста. Перевірка опинилась в Житомирі зовсім не випадково. Це  як можна зрозуміти з постів місцевих борців з корупцією «Антикорупційного руха Житомирщини», та активістів руху Євгена Демчика та Олександра Колібабчука. Саме вони проводили перевірки об’єктів утеплення та повідомили житомирянам те, що і так всі ми знаємо: гроші крадуть нещадно. Саме вони і запросили перевірку, про яку не знав навіть мер, та підлили масла у вогонь, надавши перевіряючим документи та фото, які підтверджують те, що на утепленні заробляють не законно. Цікаво, що місцевій ( з Києва) представниці НЕФКО, яка на перевірку приїхала разом із колишнім начальником УКБ Дмитром Болейко, замилити очі інспекторам НЕФКО не вдалось.

НЕФКО давно ставило Житомир під знак питання, адже минулого року ми відзначились тим, що примудрились вкласти кошти проекту в банк «Хрещатик», тільки тому, що там працювала дружина головного фінансиста міськради Сергія Гаращука. А потім банк лопнув. Але,з рештою, оскільки за законом порушень тут не було, ситуація відпустили. Але розкрадання коштів це зовсім не одне і те саме, що їх втрата в банку-банкруті.

На скільки я розумію з тих же постів анти корупціонерів, після того, як ними були виявлені порушення, в місцеву поліцію також було направлено заяви про злочини. Проте, наша поліція це окрема тема. Якщо б у справі Розенблата були б тільки наші правоохоронці ,то вона так далеко б не зайшла.

У справі з НЕФКО історія подібна, окрім нашої поліції, «Антикорупційний рух Житомирщини планує залучити поліції європейських країн, які залучені у співробітництві в Північно екологічній фінансовій корпорації (НЕФКО). Логічно, адже кошти, які у нас чиновники розкладають по кишенях – належать платникам податків п’яти європейських країн, у яких поліція працює зовсім не так як наша оновлена.

Тож незабаром, на Житомир може очікувати черговий скандал. Чим це обернеться для мера ця ситуація? Навіть, якщо його участь у схемах не буде доведена, то розслідування завдасть по іміджу досить вагомий удар. Адже утеплення, окрім іншого, це одна з тих програм, на яких Сергій Сухомлин намагався робити собі піар. Як мінімум програму звернуть у Житомирі. І це буде провал для мера. Варто сказати і про те, що за півтора роки свого правління, Сергій Сухомлин нажив чимало ворогів, якщо не говорити про конкурентів, що готові посидіти в його кріслі. Тож окрім громадськості буде кому підливати масло у вогонь. Зокрема, найбільше це має цікавити Любов Цимбалюк, яка може на хвилі скандалу та розчарування житомирян місцевими БППшниками отримати крісло секретаря міської ради, мера чи народного депутата на наступних виборах. Не дивно, у справі НЕФКО активно виступає вже згаданий Євген Демчик, який нещодавно почав працювати помічником колишньої кандидатки на посаду мера.

Відлік розпочався! Чим обернеться розкрадання коштів НЕФКО для Сергія Сухомлина, буде відомо досить скоро, адже поліція та європейські інституції умовити мовчати не так просто як наші.

 

 

Прикреплённые изображения:
an1234 Сухомлин стане наступним після Розенблата?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 9
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 16:43:44, 18.07.2017 [Материал]

"Зокрема, найбільше це має цікавити Любов Цимбалюк, яка може на хвилі скандалу та розчарування житомирян місцевими БППшниками отримати крісло секретаря міської ради, мера чи народного депутата на наступних виборах. Не дивно, у справі НЕФКО активно виступає вже згаданий Євген Демчик, який нещодавно почав працювати помічником колишньої кандидатки на посаду мера."

Житомирянські "борці з корупцією" навіть не приховують, що дзьобають крекери Цимбалюк.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 20:42:50, 18.07.2017 [Материал]

Тобто, якщо не подобається Цимбалюк і пригодовані нею "борці" - то я обов'язково за Сухомлина. :) Логіка містечкового барана.

Бантік на гульфікє, мені не подобається ні він, ні вона. І бездарні чмошники, які "пускали" маршрутки по Котовського, а тепер зображають із себе борців з корупцією - теж не подобаються.

Доперло? Чи перекласти болгарською?
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 17:36:38, 19.07.2017 [Материал]

То це я тварю в горадє, чи що? :)

"Или перевести на иврит?"

Ти українську спочатку вивчи, семіто-хаміт.
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 20:09:35, 19.07.2017 [Материал]

Вони нездатні через скудоуміє
TarasS
7 Тарас (TarasS)   • 11:46:35, 20.07.2017 [Материал]

По-науковому - лінгвокретинізм.
Юрко
9 Градовський (Юрко)   • 20:21:37, 20.07.2017 [Материал]

Тобто, лінгвокретини?
manitu
5 Keeper (manitu)   • 20:34:59, 19.07.2017 [Материал]

"Ти українську спочатку вивчи"
ребе ТараСС ... как можно выучить ? ты с Юрком и Хоакиной коверкаете украинский так , шо нет слов .
У вашей троицы дар паскудить все , к чему не прикоснетесь
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 11:45:28, 20.07.2017 [Материал]

1. Почни писати сам українською.
2. Виправляй наші з Юрком помилки.
3. Читай Тараса Шевченка замість Майн Ріда.
manitu
8 Keeper (manitu)   • 12:47:05, 20.07.2017 [Материал]

1. С вами не-хо-чу . Недостойны .
2. Помилки - это вы двое ... это даже не "помилки" у вас , это отражение вашего внутреннего мира и образа жизни .
3. Не сумлевайся - читал .
ЗЫ "сам" → "читал" ... ♂ хе-хе


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо