Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » const07 » 2017 » Июль » 20
const07 Rzeczpospolita пише, що еміграція і економічний занепад невдовзі зроблять Україну безлюдною

const07


Оценка: 3.4/5 Голосов: 19

Rzeczpospolita пише, що еміграція і економічний занепад невдовзі зроблять Україну безлюдною

20.07.2017, 14:33:02 1728 3.4 4

Польські ЗМІ активно коментують нові популяціїйні прогнози ООН, з яких вимальовується не дуже райдужна перспектива для Польщі. Але справжня катастрофа насувається на Україну, де демографічна криза в поєднанні з економічним занепадом створюють геополітичну діру, яку хтось заповнить: або Захід, або Росія. Про це на сторінках Rzeczpospolita пише директор відділу стратегії Warsaw Enterprise Institute і радник компаній польського оборонпрому Анджей Талага.

Він припускає, що українська держава може занепасти ще за нинішнього покоління, що матиме дуже негативні наслідки для Польщі.

«Варто це мати на увазі, вступаючи з Україною в суперечки в тому числі і в історичні. Ми не говоримо з рівним партнером, а з прикутим до ліжка хворим. За 20 років може виявитися, що більше немає кому доводити нашу моральну правоту у питанні трагедії на Волині і Східній Галичині», – пише автор.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:11:47, 21.07.2017 [Материал]

Ужас, ужас.
Ватаны, держите вкурсе.
Ивасик78
2 Ивасик (Ивасик78)   • 13:43:57, 21.07.2017 [Материал]

Взагалі заголовок статті: "Ukraiński step pomału nas wciąga". І вельмишановний Анжей Талага пише, "що еміграція і економічний занепад невдовзі можливо зроблять Україну безлюдною".
Варто відмітити, що нашим змі і блогерам треба не виривати фрази із контексту, а писати повні тексти.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 09:21:39, 23.07.2017 [Материал]

Зараз Куликов скаже, што он нє сільон в польскам нарєчіі, паетаму дапустіл неточнасті. :)

Житомирянські мультихромосомники з нетерпінням чекають, коли всі українці кудись поїдуть (зникнуть) - і Житомір апять станєт русскім горадам с Русскім кладбіщєм. Задля такої мети і прибрехати не гріх.

"Він припускає, що українська держава може занепасти ще за нинішнього покоління, що матиме дуже негативні наслідки для Польщі."

Цікаво буде подивитися на польську державу - після того, як Путін проб'є коридор через Сувалки.
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 09:31:10, 23.07.2017 [Материал]

"більше немає кому доводити нашу моральну правоту у питанні трагедії на Волині"

О, моя улюбена тема! Етнографічна Волинь (територія розселення племінного союзу дулібів/волинян) охоплює землі 7 (!!!) сучасних областей України: південно-західну частину Житомирської, північно-західну частину Вінницької, північ Хмельницької, північ Тернопільської, південь Рівненської, південь Волинської і навіть невелику частину Львівської.

Запитання: яка "трагедія" і коли саме відбулася на територіях Житомирщини, Вінниччини, Хмельниччини (Проскурівщини), Тернопільщини, Рівненщини? З фактами і датами, будь-ласка.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо