Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Июль » 22
snova галагузо-градовские мантри зад

snova


Оценка: 3.4/5 Голосов: 23

галагузо-градовские мантри зад"вбали.

22.07.2017, 19:26:10 2076 3.4 2

Як Ви заїб@ли цією фразою "герої не вмирають"!!!!! Вони вмирають! Він лежить у труні, його нема. Лише тіло, мертве тіло у новому пікселі зі схрещиними долонями на грудях. Як це по радянські "Нікто нє забит, нічто нє забито"... "Живуть у пам'яті тисяч людей"???? справді???? де ці тисячі, да хоч сотні? ти в це щиро віреш? для його рідних ці слова та гасла лише безглузде коливання повітря, бо вони втратили найдорожче, свою кров, частину себе, частину майбутнього, спільного майбутнього... А на 40 днів теж мітинг буде? Да Ви навіть не згадаєте про нього, окрім "календарних офіційних" заходів. Його пам'ятатимуть лише родичи та де-хто з близьких товарищів. А через пів року, коли родина не зможе зібрати всі довідки зі стройової частини, фінслужби та інших тилових паркетних довбо@бів для отримання виплат і статусів за законом... коли у громадському транспорті на пільгове посвідчення його рідні побачать скривлену пику водія... коли у спину будуть казати "як дістали ці пільговики" або "у нас два пільгових місця"... ОСЬ ТОДІ, ЯК ЧОЛОВІК, ЗЕМЛЯК ТА ПОБРАТИМ ПРИЙДИ ДО ЙОГО БЛИЗЬКИХ ТА ЗАПИТАЙ, ЗАРАДИ ЧОГО ПРИПИНИЛО БИТИСЬ ЙОГО СЕРЦЕ!!!!... це емоції, вибачте мене, це лише емоції.

Прикреплённые изображения:
snova галагузо-градовские мантри зад
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Сашко
1 Alex (Сашко)   • 12:07:54, 23.07.2017 [Материал]

Так всё это, "с точностью до миллиметра", калька с совдеповских времён- "никто не забыт", "вечная память", просто знак поменяли. Вот у тебя, как ватного, вышиванка, АТО вызывают сильные приступы, но в то же время (наверное), с пеной защищаешь красный флаг "великое знамя Победы", вечный огонь и деды воевали. А ведь это практически то же самое.

Вот когда украинские генералы будут хотя бы выглядеть как американские, и сами вести свои подразделения в бой, когда за каждого убитого военного будут лететь головы его начальников и государство должно будет столько материальных благ его семье отдать, что невыгодно будет людей терять, тогда й герої не будуть вмирати.
SlavaNibiru
2 Святослав (SlavaNibiru)   • 18:32:22, 25.07.2017 [Материал]

І коли це буде, цікаво?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо