Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июль » 26
antikorZt На керівника житомирського ВЖРЕПу відкриють кримінальну справу

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

На керівника житомирського ВЖРЕПу відкриють кримінальну справу

26.07.2017, 12:15:03 2004 5.0 1

Нещодавно контрольно-аналітичним відділом міської ради було проведено ревізію у ВЖРЕПі №5, за матеріалами якої буде відкрита кримінальна справа. По нашій інформації мова йде приблизно про мільйон гривень, розкрадених посадовими особами підприємства.

Ревізія відбулася через наполегливість та кропітку працю одного з жителів будинку протягом 6 років, що обслуговує цей ВЖРЕП. Шутовський Геннадій Васильович вже не один рік судився з ВЖРЕПом стосовно незаконних нарахувань за комунальні послуги, зокрема на ремонт будинку. З зібраними матеріалами він неодноразово звертався до міського голови Сергія Сухомлина, отримував відписки, проте з часом на це питання звернули увагу.

Геннадій Васильович звернувся до нашої громадської організації з проханням висвітлити ситуацію та взяти її під контроль, оскільки розглядає варіант, що справу спробують «зам’яти». До того ж, до нього періодично телефонують з погрозами та намагався навіть тиснути місцевий депутат Василь Кучик. Ми слідкуватимемо за ситуацією, і якщо справа буде затягуватися, звернемося в Генеральну прокуратуру та до міністра МВС.

Окрім того, плануємо провести розслідування по іншим житомирським ВЖРЕПам, адже ситуація у 5-му показала, що правоохоронці мають невідкладно зайнятися усіма такими підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги населенню.

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt На керівника житомирського ВЖРЕПу відкриють кримінальну справу
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Танюша
1 Татьяна (Танюша)   • 20:16:55, 27.07.2017 [Материал]

Неужели "горячо любимый" жек и его ВЕЧНЫЙ начальник получит по заслугам? Видать есть правда. Может и мы почувствуем изменения в виде ремонтов и качественной уборки.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо