Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ланочка » 2017 » Август » 13
Ланочка Про аферистку Юлія Демчук( Соломію Милу) . Громада-має знати правду......

Ланочка


Оценка: 5.0/5 Голосов: 8

Про аферистку Юлія Демчук( Соломію Милу) . Громада-має знати правду......

13.08.2017, 20:52:30 2553 5.0 2

 

Юлія Демчук - правозахисниця, активістка АВТОМАЙДАНУ, в минулому член виконкому Житомирської міської ради, яка перебуваючи в стані агресії, не контролюючи себе, діє неправомірно, а потім, порушивши закон, завжди намагається, оббрехати оточуючих, представити себе в вигідному світлі, щоб уникнути покарання, передбаченого Законом України.
Ось таке коротке резюме особи, яка вважає, що має право заявляти про чесність та порядність, виступає за люстрацію та перевірку всіх на високі моральні якості (належить враховувати при працевлаштуванні)…
. Колишній працівник прокуратури, «напрацювалась» в установі біля 7 років. . Почала з Коростишівського району - де були постійні скандали, наїзди на кар»єрщиків , потім переведена в місто Житомир, де спільно з замом Алексєєвим організовувала наїзди на підприємців міста, причому в основному займалась земельними питаннями та будівництвом. Потім зрозуміла, що в прокуратурі щось потрібно « поіметь». Поскільки спілкувалась з міськвиконкомом - отримала житло. Проте цього їй було замало, завдяки використанню свого службового статусу отримала інформацію від працівників Житомирського міського територіального центру по обслуговуванню одиноких громадян про підопічну вісімдесят шестирічну Єфремівну. Втерлася до старенької пенсіонерки та інваліда 2 групи в довіру, і тому змогла укласти з нею спадковий договір. У разі смерті Єфремівни її 3 кімнатна квартира, буде належати Демчук. Бабуся не отримувала допомоги від прокурорки. І через 3 місяці зрозуміла, що здійснила помилку, почала скаржитися на неналежне виконання договору. Проте чекати доброти від Демчук бабусі було марно. Вона не розірвала договір, а навпаки, почала судитися з старенькою. До речі - інтереси прокурорші в суді по справі проти бабусі представляв відомий міський діяч Горай Олег Станіславович. Під час розгляду справи у суді, який тривав понад рік бабуся померла….А «захисник людей» - Демчук залишилась з квартирою…Яка кристальна чесність та жертовність.
Вигнали таку «благодійницю» з органів прокуратури, але вже за інше - за перешкоджання державному виконавцю конфісковувати авто її «щирого друга»..
А тепер і про авто…Третього жовтня 2013 року о 11: 39, державні виконавці біля п'ятого будинку по вулиці Рильського у місті Житомирі намагалися провести опис і вилучення у боржника Фещенка С.А. автомобіля марки MitsubishiPajero(відповідно до зведеного виконавчого провадження від 12.11.2010р.). Цей « скромний» автомобільчик оголошено в розшук ще у 2010 році, з метою погашення Фещенком С.А. боргу перед Державою на суму понад 2 млн грн.
Однак, Фещенко С.А. і Демчук Ю.М. почали чинити опір діям виконавців. Спочатку, це була нецензурна лайка і погрози про звільнення, потім послідувала провокація бійки з боку Демчук Ю.М, яка роздряпала обличчя державному виконавцю у присутності понятих. Після того як виконавці все ж провели опис автомобіля і викликали евакуатор для доставки автомобіля на штраф майданчик, Демчук та Фещенко закрилися в машині і відмовилися залишати її. Виконавцям нічого не залишалося, як доставити машину на штраф майданчик разом з пасажирами, при цьому в Корольовському і Богунському райвідділах відмовилися ставити на штрафмайданчики зарештований автомобіль. А відтак авто ( разом з пасажирами) доставлено ??на майданчик, що охороняється біля будинку правосуддя.
«Найцікавіше розпочалося потім. Коли колишній співробітник прокуратури Демчук С.М. усвідомила протизаконність своїх дій і вирішила за допомогою наклепу і сенсаційних заяв уникнути відповідальності., відтак почала звертатися у різні органи та друкувати пасквілі в ЗМІ.
Крім цього, думаю, громадськості буде цікаво дізнатися той факт, що Демчук Ю.М. в 2011 році була звільнена з прокуратури за цей же «скромненький» автомобіль. Тоді , 10 січня 2011 року, будучи співробітником прокуратури, вона в 17.00 по вулиці Ватутіна в Житомирі точно так само перешкоджала проведенню виконавчих дій. Співробітник ДАІ зупинив транспортний засіб, що знаходився в розшуку і викликав виконавців, які прибули для опису та вилучення машини у боржника . У протоколах зафіксовано, що Демчук Ю.М. закрилася в машині з Фещенко С.А. і, погрожуючи прокурорським посвідченням державним виконавцям і співробітникові ДАІ, на арештованому авто, без свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, зникла з боржником з місця проведення виконавчих дій. Після цього була звільнена з лав прокуратури. Демчук слід було звільнити за ганебні вчинки, проте напевне врахували, що на її утриманні неповнолітня дитина, а тому звільнили - за власним бажанням.


Світлина від Алини Зінгер.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 21:46:54, 13.08.2017 [Материал]

Ніби це новина)
manitu
2 Keeper (manitu)   • 10:50:03, 14.08.2017 [Материал]

фигассе ... тут отковенный криминал , ще за часів "кровавої панди"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо