Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » cherednik » 2017 » Сентябрь » 22
cherednik ПОТРІБНІ АМБІЦІЙНІ ПОЛІТИКИ ТА ЧИНОВНИКИ

cherednik


Оценка: 1.8/5 Голосов: 5

ПОТРІБНІ АМБІЦІЙНІ ПОЛІТИКИ ТА ЧИНОВНИКИ

22.09.2017, 14:02:11 1827 1.8 5

Багато обіцянок чуємо від політиків та чиновників. Ці обіцянки ми пам’ятаємо тиждень. Ті, хто їх дає, забувають про них ще раніше.

Мало хто виконує свої публічні обіцянки. Чиновникам та політикам набагато легше замість вирішення якоїсь проблеми написати пусту відписку.

Чому так відбувається?

Чиновники, особливо у міській раді, працюють там роками, а іноді й десятками років. За цей час вони стали частиною системи. Ті, хто приймає рішення, переймаються виключно власною посадою та своїми особистими інтересами, а не інтересами людей. У ситуації, коли стоїть вибір вирішити проблему або написати формальну відписку, щоб потім бути невинним, чиновник напише відписку. Навіть якщо чиновник буде бачити, що він чинить неправильно, але законно, він все одно буде робити невірно. Таких прикладів сотні.

У США часто кажуть амбіційний політик, амбіційний чиновник і це кажуть у позитивному контексті. Що людина амбіційна і має амбіції та бажання залишитися слід після себе, змінити світ, країну, місто або свій район. Коли кажуть він амбіційний це значить, що він не зупиниться перед труднощами, буде йти вперед не дивлячись ні на що. Такого не купити і не залякати, бо в нього є ціль вписати своє імя в історію.

Чи багато у нас чиновників та політиків, про яких можна так сказати? На жаль, таких у нас одиниці.

Є ті, хто будучи чиновником, депутатом, громадським діячем, журналістом або просто небайдужим мешканцем міста та громадянином країни, роблять усе, що в його силах, щоб змінити світ навколо себе. Таких людей дуже мало, але не це є найбільшою бідою. Найбільша біда у тому, що на наступних виборах ми знову оберемо старих корупціонерів, які наобіцяють нам дуже багато, але нічого з цього не виконають. Біда також у тому, що замість призначення амбіційних людей на владні посади, призначать старих та досвідчених корупціонерів, або ж своїх родичів та соратників.

Багато людей втратили віру у те, що це можливо змінити. Зневіра людей вигідна для тих, хто не хоче нічого змінювати і кого все влаштовує. І думки, що нічого ніколи не зміниться і що усі однакові, нав’язуються нам для чергового маніпулювання. Не варто втрачати віру, адже наша доля у наших руках.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
bda
1 ДДД (bda)   • 19:40:55, 22.09.2017 [Материал]

"Навіть якщо чиновник буде бачити, що він чинить неправильно, але законно, він все одно буде робити невірно." Т.е., вы, считаете, что, если чиновник действует ЗАКОННО, то, он, видя, что это неправильно, действует неверно? Так, что? Может, ему, стОит, наплевать на Закон и действовать, с Вашей точки зрения, верно?
manitu
2 Keeper (manitu)   • 07:39:37, 23.09.2017 [Материал]

Нет достаточно эффективного управления на любом уровне .
bda
3 ДДД (bda)   • 18:51:40, 23.09.2017 [Материал]

"У США часто кажуть.." Может, в США и "кажуть", с Ваших слов. В нашей стране, чиновник, работает по Закону, что в этом плохого?
MAS-ter
4 Mast (MAS-ter)   • 09:33:49, 24.09.2017 [Материал]

А у нас кугуты у власти. А в Житомире - особенно.
Semen1952
5 Semen (Semen1952)   • 12:57:47, 24.09.2017 [Материал]

Не только кугуты, но и депутаты ВР, подозреваемые в преступлениях со сроками наказания от 9 до 12 лет.
Они с электронным браслетом на ноге бегают по митингам, вручают награды учителям( какой пример подрастающей молодежи!), втираются в доверие к медикам. Жуть какими патриотами вдруг стали, вместо того чобы доказывать свою невиновность в суде.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо