Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2018 » Март » 1
an1234 Розенблат проти Дебоя за життя

an1234


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

Розенблат проти Дебоя за життя

01.03.2018, 08:33:52 3243 4.0 1

В Житомирі вже починається внутрішньопартійна боротьба за мажоритарку. Одна з нових партій, яка соціологічними дослідженнями буде підтримана виборцями – «За життя!», головним обличчям якої є Вадим Рабінович. В Житомирі партія тільки починає розгортатись. Але вже 2 претенденти на мажоритарку під її знаменами є.

Перший – Борислав Розенблат, який вже має певні домовленості з Вадимом Рабіновичем. І вже потихеньку починає підв’язувати партійний бренд під своє обличчя. Так нещодавно по поштових скриньках житомирян, розкидали газету Розенблата «Житомир. Життя». Дещо в партійний бік змінилась і риторика претендента на мандат. Та і загалом, Борислав Соломонович, якого можна було почути тільки завдяки його скандальній справі з бурштином, тепер активізувався. Окрім газети вийшли також листівки, в яких нардеп себе намагається прив’язати до громади міста і відв’язатись від провладної БПП. Проте, окрім натяків, з партією Розенблат поки що себе не пов’язує. І не дивно, адже право на мажоритарку від «За життя!» він ще може програти.

Не дивлячись на те, що партію більше асоціюють з Вадимом Рабиновичем, вона все таки має 2 голови. Другий – Євген Мураєв, а він якраз хоче поставити на іншого.

Скандальна історія Розенблата не найкращий посаг і може бути використана опонентами партії на рівні всієї України, оскільки прославитись наш нардеп таки встиг. Умовний «+» Розенблата це гроші, але скандал підбив не лише його репутацію, але й фінансовий стан.

Мураєв ставить на екс-мера Володимира Дебоя. І в порівнянні з Розенблатом він виглядає значно привабливішим варіантом. Далеко не найгірший мер, звіти кращі за Сухомлина, скандалів уникав та крісло віддав достроково, не чіпляючись в нього зубами. Єдине, що можна екс-меру інкримінувати – членство в ПР, але після декількох років БПП при владі, ще питання чи сприймуть це за «-» чи за «+». До речі, екс-мера також стало останнім часом більше в Інтернет просторі.

Тож наразі боротьба за право піти по мажоритарці тільки розпочинається. Для Розенблата мандат життєво необхідний, тож варто згадати прислів’я: немає страшнішого звіра, ніж миша, загнана у кут. І не дуже дивуватись тому, що відбуватиметься.

Прикреплённые изображения:
an1234 Розенблат проти Дебоя за життя
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 20:41:47, 01.03.2018 [Материал]

Я так понял нам подсовывают одного политического трупака вместо другого,а может их того,на кладбище?И если кто нибудь из них снова попадёт во власть у этой страны нет будущего!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо