Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » cherednik » 2018 » Март » 4
cherednik Відкрутили по-житомирськи

cherednik


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

Відкрутили по-житомирськи

04.03.2018, 19:43:28 1906 4.5 1

Попросили прикрутити – ми прикрутили. Хоча в країні, де переважає центральне опалення, було важко це реалізувати у квартирах з чавунними батареями.

Своїм розпорядженням міський голова 2 березня призупинив навчання в школах міста. Інформація про це досить швидко поширилася – на вечір п’ятниці усі знали про нові вимушені канікули. Багато батьків за вихідні завезли дітей до бабусь і дідусів, змінили свої плани, взяли відпуски та відгули, щоб підготуватися до незапланованих шкільних канікул. Підприємці, які займаються харчуванням дітей у школах, також відправили своїх працівників на вихідні, відмінили замовлення продуктів харчування тощо.

Але виявляється Міністерство освіти думало інакше. У суботу, 3 березня, воно вирішило відновити навчальний процес з 5 березня. Хоча остаточне рішення про відновлення навчання має приймати міська рада. Інформація в ЗМІ різниться: якщо в одних сказано, що навчання відновиться з вівторка, то в інших – що рішення буде прийматися у понеділок.

Ніхто не знає точно, буде навчання відновлено у вівторок чи ні. Якщо воно відновить з 6 березня, що робити батькам, які завезли своїх дітей до дідусів і бабусь? Що робити студентам, які роз’їхалися по домівках? Але найбільше проблем, напевно, буде у підприємців, які годують дітей у школах. Отримавши інформацію про канікули, вони не замовляли продукти та відмінили попередні замовлення, відповідно і постачальники або відмінили замовлення, або розвезли їх по іншим замовникам. Щоб відновити цей логістичний та технологічний процес, необхідний певний час. Якщо підприємцям скажуть про це в понеділок, чи встигнуть вони у вівторок забезпечити харчування школярів?

Вважаю, що єдине правильне рішення не «чудувати» більше батьків і дітей та відновити навчання з 12 березня як і планувалося та анонсувалося міською радою в п’ятницю, 2 березня.

P.S. Міський голова Дніпра Борис Філатов написав: «У кого, кого, а у идиотов мы на поводу ходить не будем». Канікули для дніпровських школярів триватимуть до 12 березня!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 23:33:36, 04.03.2018 [Материал]

Дніпро!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо