Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zyrnalist » 2018 » Март » 13
Zyrnalist Ситуація з мафом по хлібній 23(район Житнього)

Zyrnalist


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Ситуація з мафом по хлібній 23(район Житнього)

13.03.2018, 12:44:42 1003 5.0 1

Багато хто пам'ятає шум навколо розмов ще влітку по Хлібній 23 буде Маф,і ніби не просто маф а гендель да ще й двухповерховий на місці не раз проводилось засідання комісії по мафам в яку входять члени виконавчого комітету,а також активісти.Я вирішив розібратись з цією ситуацією і запитати в Пана Михайла Боровського(депутата міської Ради) який і має намір там будувати що саме там має бути????Отож.
Пане Михайле що має бути на цьому місці?
-Дякую за Увагу Вам і за те що вирішили розібратись,на цьому місці не має бути ніякого генделя як кажуть різні "активісти",а має бути невеликий ларьок по типу як "Штрудельок" одноповерховий де буде продаватись кондитерка та хліб в тому числі соціальний,ніякого алкоголю там немає бути.
-Пане Михайле кажуть що там вирубали дерева,також чуємо про те що там взагалі будувати неможна бо йде теплотраса,електро кабель,газова труба і немає норм відстані від будинку як це прокоментуєте?
-Дуже просто мій маленький кіоск аж ніяк не заходить на теплотрасу й не буде їй заважати,електро кабель також незаважає і всі норми будуть витримані,що стосується газової труби то вона також буде на достатній відстані від кіоску.Про дерева скажу так Ви бачили які вони там були??Ті дерева були старі й не придатні і за їх вирубку екологи говорили не раз бо вони були аварійні і гілля висіло над головами улюдей які проходили по тротуару й це було Небезпечно для життя людей!Також раніше я закупив та висадив чималу кількість дерев у дворі будинку-це фруктові дерева які будуть давати гарний урожай!
-А мешканці???підписи зібрані?Бо Ми знаємо що має бути 51%+1 підпис
-Так звичайно і зібрано навіть більше,але завжди знайдеться два чи один мешканець якому не подобається.....І що тоді???Є закон в мене є 51%+1 і навіть більше,також я вложив депутатські кошти у асфальт та забор та й взагалі я завжди допомагаю людям без питань як кажуть!
Також Ми взяли коментар у відомого громадського діяча Андрія Поліщука відомого як "Пан Пекельний"який є також членом комісії по мафам.
-Андрію як Ви це все прокоментуєте????
-Вітаю я завжди себе зв'язую не з політичними силами,а акцентую що маю свою принципову точку зору.Коротко кажучи я незалежний громадський діяч,спершу влітку коли я дізнався так як мені сказали що там має бути "гендель"в два поверхи майже на весь двір й порушувати всі норми то тоді звичайно я був проти й активно проти цього виступав,але коли я вирішив все таки розібратись й вислухати як кажуть другу сторону,а це Пана Михайла Боровського то зрозумів що його просто оббрехали подивившись проект я побачив що там маленький кіоск і немає ніяких порушень норм про які розсказували і дезінформували членів комісії,я Вам зараз надам проект торгової точки де все ясно.
-Андрію На Вашу думку для чого ця дезінформація була подана?
-Моя думка що політичні ігри та тиск на депутата,мабуть хтось як кажуть придивився собі це місце,і влаштовує ці баталії.Хочу сказати що я не захищяю будь яку партію чи депутата,а закон.Пан Михайло є депутатом від Свободи з якою в мене не дружні стосунки,але я як член комісії маю все рівно в цій ситуації захистити його права бо вони порушені,так як лікарі мають лікувати всіх без винятку,так і я закон є закон!Дякую.
-Отож цікава ситуація і Ми додаємо проект Мафу де все видно.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Zyrnalist
1 Алексей (Zyrnalist)   • 12:00:24, 28.03.2018 [Материал]

https://times.zt.ua/maf-na-xlibnij-23-prystojna-kramnycya-chy-nalyvajka/ Детально фото проекту,та схема+підписи і іньші документи-деталі!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо