Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » EvgenAndr » 2018 » Март » 22
EvgenAndr Польські прикордонники вимагають письмової відмови від Бандери

EvgenAndr


Оценка: 3.9/5 Голосов: 11

Польські прикордонники вимагають письмової відмови від Бандери

22.03.2018, 18:01:24 1851 3.9 9

Багато де з'явилась інформація про обов'язкові для заповнення дурні анкети на кордоні з Польщею. Хтось чув про це?

Ось новина про це звідсіля.

Незважаючи на засудження з боку США, Ізраїлю, Франції, України, голови ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір, який заявив, що прийнятий в Польщі оновлений закон про Інститут національної пам'яті "повинен бути відхилений як непропорційне обмеження свободи вираження думок", а також ігноруючи лист, підписану десятками представників польської інтелігенції, президент Польщі Анджей Дуда не послухав голосу розуму і 6 лютого поставив свій підпис під цим скандальним законом.

Незадовго до цієї події в ЗМІ з'явилася інформація про те, що українцям, які бажають отримати роботу на території Польщі, в консульстві доводиться відповідати на питання про ставлення до ОУН-УПА і події на Волині.

"Люди мають документи, що підтверджують їх походження, однак якщо вони недостатньо рішучі в своїй відповіді щодо Бандери, тоді - До побачення, Польща" - говорить керівник організації "євромайдан Варшава" Наталя Панченко.

Точно такі ж питання, останнім часом, задаються і на співбесіді при оформленні "карти поляка".

Але якщо раніше це була просто розмова на історико-ідеологічну тему, то тепер польські прикордонники всім українцям, що в'їжджають на їх територію, дають заповнювати ось такі анкети. Питання в ній конкретні, неоднозначні відповіді не допускаються.



Причому, як пишуть очевидці, заповнення опитувальника є обов'язковим і безпосередньо впливає на отримання зеленого світла при проходженні україно-польського кордону. Самі питання подиву не викликають, так як лягають в концепцію розуміння польською стороною згаданих в них історичних подій, але дуже насторожують пункти про адреси в соціальних мережах і дозвіл на обробку персональних даних.

Поява такого роду документа і примус до його заповнення говорить про одне: Варшава всерйоз зайнялася проріджуванням українських громадян що в'їжджають на її територію. Мабуть, варто нагадати польській владі, внаслідок чого Польща домоглася успіхів в економіці. Тільки завдяки напливу робочої сили з України їм вдалося уникнути демографічної дірки, підвищити конкурентоспроможність польської продукції, залучити іноземний капітал і забезпечити зростання виробництва. І щоб зберегти економічні показники на нинішньому рівні, а може навіть їх поліпшити, Варшаві потрібно забезпечити приплив в країну 5 мільйонів українців (дані польського союзу роботодавців).

Так невже благополуччя громадян і розвиток країни зараз для Польщі менш важливі, ніж "історична справедливість". Надамо можливість відповісти на це питання польському керівництву.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 9
pushistik13
1 Пушистик (pushistik13)   • 18:26:56, 22.03.2018 [Материал]

А кто не угадает с ответами - 20 ударов плетью. И следующая итерация.
Поляки шарят. Нескольковековой опыт управления этим стадом не пропьёш.......
Watcher
2 Алежко (Watcher)   • 19:01:03, 22.03.2018 [Материал]

Худоба має знати, хто хазяїн
Mira
3 Irina (Mira)   • 19:16:13, 22.03.2018 [Материал]

Интересно,как Юрко будет заполнять такую анкету?Пойдет на сделку с совестью ради польских денег или честно выразит свои взгляды и укажет пребывание в *Свободе*?
Хна
4 Тварина (Хна)   • 19:20:20, 22.03.2018 [Материал]

Да ну, скорее всего напишет «такую личную неприязнь я испытываю к Бандере, что кушать не могу…»
Marek
5 Стас (Marek)   • 19:29:09, 22.03.2018 [Материал]

Ну что вы переживаете. Кровь наших гербоносных земляков так разбодяжила Орда, что они и насрать под дверь полякам красиво не смогут, нет узора.
Hoakina
6 Марина (Hoakina)   • 19:57:43, 22.03.2018 [Материал]

А небайдужі полонофіли, що відписались вище, хоч поцікавились джерелом цього опусу?
SlavaNibiru
7 Святослав (SlavaNibiru)   • 20:20:54, 22.03.2018 [Материал]

Доки нема достовірного джерела, нема що коментувати.
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 20:48:21, 22.03.2018 [Материал]

На 7. Годний тролинг для Ваших однодумців. Животики надірвали, так спішили відписатись. А в джерело навіть не спробували заглянути.
HOOLIGAN
9 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 08:23:42, 23.03.2018 [Материал]

интересно, а админ снесёт этот провокационный фейкомёт???

ЭЭЭЭЙ, профи-стукачи, а ну-но клацните админу, что идёт разжигание межнациональной розни


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо