Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » yulyayulya » 2018 » Май » 12
yulyayulya Пдаткова дістала. Цикл

yulyayulya


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Пдаткова дістала. Цикл "Недодержава без мабутнього, без шансів і т.д."

12.05.2018, 10:32:45 1765 4.0 4

Сталось так, що останнім часом довелось досить щільно спілкуватись з нашими різними державними органами. Якщо описати одним словом - "дістало". Тому напишу декілька блогів, поділюсь враженням та досвідом спілкування з ними. Може попустить.

Почну з податкової. Можливо буде цікаво читачам - підприємцям.

Згідно останніх змін законодавства, коли в Вас завершився термін дії електронних ключів і ви згенерували собі нові, то потрібно надісати новий документ "F1392001 Заява про приєднання до договору про визнання електронних документів". Той документ, що заключався з попередніми ключами втратив чинність. Документ в принципі примітивний, складається з декількох стрічок.
Ось один з прикладів заповнення. https://opz.org.ua/index.php?name=News&op=article&sid=594
Але здати вдалося його лише за 4 спробою. Всі рази приходить код помилки « Усi реквiзити Заяви про приєднання до Договору про визнання електронних документiв обов'язковi для заповнення. ... (Код: 5)» Без ніякої розшифровки на чому ти лоханувся. І починаєш з інтернетом та танцями з бубном здогадуватись що не так.
Чому? Так перший раз дійсно заповнили не правильно, стрічку "що діє на підставі" Бо в інтернеті основна маса статей про юридичні особи. Для фізичної особи пишем наступне:
"зареєстрований як фізична особа – підприємець, про що містяться відомості в Єдиному Державному реєстрі від (дата), (номер запису).
Другий раз повернули. Тут вже маразми. Вичитали в інтернеті, що навіть ті параметри, що сам електронний кабінет заповнює автоматично, він заповнює неправильно. Ту ж назву ДФС програма автоматично вставляє в скороченому варіанті, і потрібно поправити руками на повну назву.
Третій раз повернули. Ну вже все дістало. Пішли в податкову запитати, що ви хочете.
Виявляється не сподобалось те, що створили документ ми одного дня. А підписали та відправили наступного. При цьому дати в полях "від" так і залишили попередньою датою. Хоча ні в яких роз'ясненнях не написано, що дати в документу та дата підпису мають бути однакові.
За четвертою спробою здали. Якщо кому цікаво, то електронна пошта на gmail.com можна в цьому документі вказувати. Проходить. Бо в інтернеті багато пишуть, що підходить лише електронна пошта українських провайдерів.

P.S. Напевне повторюсь. Недодержава без майбутнього, без шансів.
P.P.S. Завершу квест з Державною міграційною службою напевне теж напишу.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 10:48:36, 12.05.2018 [Материал]

людський чинник ніхто не відміняв, а вони завжди були небожителями
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 13:54:04, 12.05.2018 [Материал]

Я думаю, если бы рядом с налоговой находился оружейный магазин, он всегда был бы в огромной прибыли.
Гражданин
3 Гражданин (Гражданин)   • 19:12:38, 13.05.2018 [Материал]

Этот дурдом только в Житомире. Email нужно регистрировать в раде и решить вопрос удаленно нельзя.

"Недодержава без майбутнього, без шансів. "
Плюсую. Это реальный идиотизм, вы еще не со всеми "прелестеями" в этом вопросе столкнулись.
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 18:23:51, 14.05.2018 [Материал]

Да в любых мелочах полно идиотизма. На днях обратился в "центр предоставления административных услуг" на Михайловской. Говорят - нужны ксерокопии паспорта. Ну делайте, говорю. Нет, говорят, иди в магазин Кодак, там же, на Михаловской, делай там. Дурдом - ксерокопии сделать не могут.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо