Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Март » 18
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ГУЦУЛКА КСЕНЯ» Олени Дем'яненко

amberis


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Кіноклуб «КультуРА»: «ГУЦУЛКА КСЕНЯ» Олени Дем'яненко

18.03.2019, 22:59:56 1603 4.0 1

У передостанній прокатний тиждень у кінотеатрах України пропонуємо долучитися до перегляду вітчизняної романтичної музичної комедії «ГУЦУЛКА КСЕНЯ».

З Америки до Ворохти прибуває група американців з важливою місією – знайти наречену для молодого Яро. Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою. Чи вдасться хлопцеві знайти справжнє кохання?

Над фільмом працювала міжнародна акторська команда: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів’є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре «Dakh Daughters». За участю гурту «ДахаБраха».

Фільм знято за мотивами твору Ярослава Барнича «Гуцулка Ксеня». Автор сценарію і режисер-постановник — Олена Дем'яненко.

З нагоди передостаннього показу вартість квитка для учасників кіноклубу «КультуРА» - 25 грн!

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ГУЦУЛКА КСЕНЯ» Олени Дем'яненко amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ГУЦУЛКА КСЕНЯ» Олени Дем'яненко
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
amberis
1 Інгварь (amberis)   • 00:12:01, 21.03.2019 [Материал]

Як з'ясувалося, деякі сцени було відзнято в Денишах!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо