Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2019 » Апрель » 19
TarasS Під час дебатів одного з кандидатів можуть убити (відео)

TarasS


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Під час дебатів одного з кандидатів можуть убити (відео)

19.04.2019, 08:51:07 1873 3.5 2

Український виборець зараз нагадує трирічну дитину, яка загрузла в пісочниці – і не бачить навколо себе нічого. Навіть приблудного собаки, який загрозливо гарчить за два кроки. Головне ж не рятувати себе – а правильно викласти пірамідку з мокрого піску, чи не так?.. Люди настільки захопилися виборами, що перестали помічати актуальні загрози і знаки, що прямо вказують на ці загрози. Не дивно, що мало хто звернув увагу на сенсаційну інформацію, оприлюднену 17 квітня 2019 року Службою безпеки України.

Що-що, викрили групу терористів, які готували і здійснювали на території України масштабні теракти за вказівками спецслужб РФ? Що, путінська Росія де-факто і де-юре є терористичною державою?.. Та ну! Головне ж не це. Головне – правильно пісочком викласти пірамідку… ой, тобто, правильно заповнити бюлетень. І вкинути в урну на виборчій дільниці.

Хто кого замовив?

На думку компетентного джерела, дебати 19 квітня – це «червоний» рівень загрози для національної безпеки. Особливо це стосується дебатів на стадіоні. Мій співрозмовник погодився змоделювати кілька можливих трагічних сценаріїв. Перш за все – відкинув варіанти «Порошенко замовив Зеленського» або «Зеленський замовив Порошенка» як фантастичні.

«Просто вмикаємо логіку. Такі операції завжди залишають сліди, їх завжди супроводжують інформаційні витоки. Неможливо, наприклад, уявити, що Порошенко зібрав навколо себе якихось відданих людей – і ті пообіцяли йому усунути його опонента. І не тільки пообіцяли, а ще й бездоганно виконали. Зараз рівень лояльності до президента… Ну, будемо казати відверто – посередній. Ніхто не захоче таким займатися навіть за великі гроші. А чого варта конфіденційність таких розмов у кабінеті першої особи – ну, запитайте у майора Мельниченка, він в курсі…»

Ще безглуздішою виглядає історія, коли «кандидат Зе» наймає кілерів для «кандидата По». «Тут все суперечить здоровому глузду. Я не можу зрозуміти, навіщо фавориту виборчої кампанії усувати фізично діючого президента. Таке в голові не вкладається…» – коментує джерело.

Мішень №1 – не Порошенко, а Зеленський

Порошенка охороняє УДО. Зеленського охороняє Національна поліція – після відповідного звернення кандидата. За великим рахунком, Порошенко мав би взяти й свого опонента під захист УДО. Це виключило б повністю будь-які спекуляції на тему «хто кого замовив» в разі, якщо драматична подія таки станеться. «Я нічого не має проти поліції. Але в УДО працюють більш професійні і більш мотивовані люди – саме з точки зору охоронних функцій. Завдання поліції інше: забезпечення громадського порядку. Кожен має займатися своєю справою. Порошенко, дай УДО Зеленському, поки не пізно!» – закликає мій співрозмовник.

Іншої зацікавленої сторони, окрім РФ, у цій гіпотетичній історії нема. Якщо реально оцінювати профіти… Замах на президента Порошенка під час дебатів – це сильний удар по Україні. Масові психози, панічні настрої – все це буде. Але як пояснити українцям, що Порошенка замовив Зеленський? Хто в це повірить? Так, держава зазнає потрясіння, можливо, дуже сильного. Але це навряд чи зможе викликати в Україні внутрішній конфлікт.

Інша річ – замах на Зеленського, та ще й вдалий. По-перше, технологічно це виконати простіше. По-друге, наслідки будуть просто колосальними. Адже реальні замовники «з-за порєбріка» одразу почнуть розганяти «зраду» у ЗМІ та соціальних мережах, тицяючи пальцем в Порошенка. Ну, справді – хіба не вигідно президенту прибрати успішного конкурента, який вочевидь перемагає? Теоретично – вигідно. Це легко збурить прихильників Зеленського і може привести до безладів у столиці та інших містах. Силове протистояння між «зеботами» та «порохоботами», сутички, бійки, стрілянина на вулицях, параліч силових структур. І жертви, жертви, жертви.

Що ще потрібно путінській Росії, яка 5 років розповідає світові про «громадянську війну» в Україні? Що ще потрібно Путіну, аби відкрито ввести свою армію в Україну під приводом «захисту вибору більшості»?..

Повний матеріал з відео читайте тут

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Lisa111
1 Роман (Lisa111)   • 11:30:00, 19.04.2019 [Материал]

А есть информация, что Савченко и Ко выпустили специально.
Во время дебатов могут произвести теракт в секторе поклонников По, списать это на месть Савченко и обьявить военное положение.
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 15:39:39, 19.04.2019 [Материал]

"Во время дебатов могут произвести теракт в секторе поклонников По"

Залупутінські терористи цілком можуть. Про це й блог.

"списать это на месть Савченко"

Не сміши. Савченко - "збитий льотчик".

"и обьявить военное положение."

Військовий стан вже був. Ніхто навіть не помітив.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо