Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Kyzmich » 2020 » Февраль » 1
Kyzmich Збірна України з середньовічного бою.

Kyzmich


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Збірна України з середньовічного бою.

01.02.2020, 00:54:03 2661 2.3 3

Збірна України з Середньовічного Бою потребує саме твоєї допомоги!
Не для кого не секрет, що в нашій країні дуже важко отримати фінансову підтримку від держави на розвиток спортивного сектору для молодих видів спорту. Навіть якщо у спорту є золоті призери на міжнародних чемпіонатах. Навіть якщо він є офіційно зареєстрованим неолімпійським видом спорту та має майстрів спорту міжнародного класу.
На жаль така ситуація склалась саме з нами.
Цього року збірна України з Середньовічного Бою прямую до Іспанії. Всього планується два автобуси з основним складом збірної, замінами, супортами. медиками та ін. Також ми потребуємо пошиття нової форми, придбання додаткових елементів захисту та зброї, але ці питання є другорядними.
Ми будемо раді будь-якій допомозі як від компаній-спонсорів, так і від усіх бажаючих долучитися до доброї справи.
Відмічайте своїх друзів та знайомих. Одна ваша чашка кави є можливістю наших бійців представити нашу країну серед 35 країн-учасників на чемпіонаті світу 2020.
Також хочу вам представити нашого Житомирянина, Олександра Масловського, члена національної збірної України. Він своєю жагою до перемоги неодноразово виборов право змагатися на чемпіонаті Світу.
#Підтримуй_своїх.
Підтримати збірну - http://surl.li/fss
Дізнатися деталі - http://surl.li/fsu
#Житомир_місто_лицарів #Житомирські_лицарі

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Sams2
1 Семенюк Александр (Sams2)   • 21:23:26, 03.02.2020 [Материал]

Ребята, давайте свои игрушки за свои деньги...
Kyzmich
2 Алексей Кузьмов (Kyzmich)   • 20:08:29, 05.02.2020 [Материал]

Середньовічний бій визнано неолімпійським видом спорту та внесено до Реєстру визнаних видів спорту в Україні Міністерством молоді та спорту України наказом №4711 від 23.12.2016 за клопотанням «Всеукраїнської федерації середньовічного бою»
Kyzmich
3 Алексей Кузьмов (Kyzmich)   • 20:17:19, 05.02.2020 [Материал]

По вашей логике любой вид спорта игрушки? Бокс например, чем лучше? Кёрлинг.... спортивный покер.... бег... список можно продолжать и продолжать. Ребята тренируются, не бухают. Не путай нас с ролевиками, тусерами на разных фестивалях, которые собираются что бы побухать и оттянутся.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо