Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2020 » Июль » 13
TarasS Путін, Зеленський і Лукашенко привітали Марію (ВІДЕО)

TarasS


Оценка: 2.3/5 Голосов: 15

Путін, Зеленський і Лукашенко привітали Марію (ВІДЕО)

13.07.2020, 07:01:58 3240 2.3 13

Технологія формантного синтезу була відома ще 20 років тому, коли ера цифрових технологій лише розпочиналася. 2001 року, наприклад, Сергій Тігіпко продемонстрував у Верховній Раді запис голосу Олександра Мороза, який говорив різні дурниці, причому російською мовою. Тігіпко попередив, що це фальшивка: слова й речення були синтезовані з формант (звукових фрагментів) справжнього голосу О. Мороза. Мета демонстрації – довести, що можна підробити будь-який голос і примусити його говорити будь-що. Виготовлення такого запису, вочевидь, влетіло тоді мільйонеру Тігіпку у копієчку.



Технології не стоять на місці. Візьміть сучасний смартфон – і порівняйте його з мобільним телефоном початку 2000-х, що блимає тьмяним зеленуватим монохромним екраном. Українська журналістка і блогерка Марія Мадзігон довела це наочно.



Марію «привітали» Путін, Лукашенко і Зеленський. Ця технологія проста, доступна і практично безплатна. Сьогодні не потрібно тримати штат дорогих фахівців, які довго і нудно копирсаються у формантах, аби створити голосову фальшивку. Замість них все зробить штучний інтелект. Ось ще один характерний приклад.


  
Випускник російської академії КДБ Андрій Деркач, який опублікував «сенсаційні розмови» нібито Порошенка з нібито Байденом та нібито Путіним – вочевидь, вчився старанно. Але його загальна ерудиція, як бачимо, не встигає за технічним прогресом. Публікація плівок «з Байденом» ще змогла викликати сякий-такий резонанс в інформаційному просторі. А от у випадку плівки «з Путіним» – посміховиськом став сам А. Деркач.



Волохаті рашистські вуха тут стирчать з кожного кутка. Головний мем – «Жму руку! Обнимаю!» – має на меті переконати прихильників Порошенка у тому, що їхній кумир мало не цілувався з президентом держави-агресора. Це після іловайської трагедії та драми у Дебальцевому.



Але цей же мем створює когнітивний дисонанс для любителів путінської Росії в Україні. Виходить, Порошенко насправді – друг Путіна? Чи як?..   

Цікаво, що вічно роззявлена українська Феміда поки що не має до А. Деркача жодних запитань. Ну, наприклад: звідки він взяв ці записи? Ніхто не викликає Деркача на допити. Ніхто не гасає за ним, аби вручити повістку. Байка про якихось «журналістів», які нібито передали плівки Деркачу – це версія для дебілів. Якщо припустити, що плівки справжні – тоді слід розуміти, що такий витік міг статися лише: а) з найближчого оточення Порошенка; б) з найближчого оточення Путіна.

І оточення Путіна в особі його прес-секретаря Пєскова відреагувало на запис дуже швидко: без здивування і підозріло мляво. Тобто, хтось за кордоном публікує запис конфіденційної розмови президента РФ – але речник президента РФ чомусь геть не здивований. Ніби це звичайна практика. Така реакція фактично підтверджує версію про те, що плівки Деркача – фальшивка. І вона є частиною масштабного інформаційної спецоперації, санкціонованої Кремлем.

Але ця операція спрямована проти Порошенка лише номінально. Насправді ж вона заточена на авторитет української влади в цілому – і лупить передусім по рейтингу Президента України Володимира Зеленського. Який в останні місяці «самоізолювався» до того, що перестав адекватно реагувати на очевидні виклики для національної безпеки. Президент України по коліна загруз в епічній «боротьбі з Порошенком» , яка перетворилася вже на відвертий фарс. А Медведчук і Шарій тим часом – б’ють Зеленського мало що не ногами. І успішно «гризуть» його електорат...

Повний матеріал читайте тут 

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 13
Karab
1 Сергей (Karab)   • 10:11:58, 13.07.2020 [Материал]

Будешь рассказывать это бабушкам на лавочке о "Синтезаторе Речи Знаменитостей".
Когда появились первые пленки, то ни Байден, ни Порошенко не опровергли данную информацию, потому что понимают, что это правда и это легко проверяется на аутентичность экспертами на инженерном и лингвистическом уровне.
SlavaNibiru
2 Святослав (SlavaNibiru)   • 10:17:31, 13.07.2020 [Материал]

Яка лінгвістика? Він вже красномовно продемонстрував свої знання з області звукосинтезу та нейромереж...
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 10:24:35, 13.07.2020 [Материал]

Святослав (SlavaNibiru) - що не так у матеріалі? Чи просто аби язиком ляпнути?
TarasS
3 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 10:21:45, 13.07.2020 [Материал]

"Когда появились первые пленки, то ни Байден, ни Порошенко не опровергли данную информацию..."

А чому вони мають спростовувати те, що має спочатку ДОВЕСТИ Деркач?
Вато, ну, чому ти така тупа? (С)
Karab
5 Сергей (Karab)   • 10:38:28, 13.07.2020 [Материал]

Так может уже есть иск против Деркача за клевету со стороны Байдена или Порошенка? Почему они сидят как мыши поджав хвост? Или для них личная репутация не важна,особенно для Байдена перед выборами? Сидят тихонько ровно на попе, как будь-то ничего не случилось, спускают все на тормозах, запускают всякую хрень типа этой с Мадзигон. Ожидаю следующие записи голоса Путина с Яндекс карт.
Тарас, давай еще, показывай полностью свою тупость в полной мере, а то что-то скучновато.
TarasS
7 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 10:58:54, 13.07.2020 [Материал]

"Почему они сидят как мыши поджав хвост?"

Не знаю. Може, їм просто пох? :)

"Или для них личная репутация не важна,особенно для Байдена перед выборами?"

Байдену на це накакати. Його вибори у США ніяк не залежать від смикань ватного хохлуя Деркача в Україні.
TarasS
8 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:29:09, 13.07.2020 [Материал]

"Сидят тихонько ровно на попе, как будь-то ничего не случилось"

А що сталося, до речі? Я зрозумів тільки, що Путін хотів приголубити Порошенка у фіналі.
TarasS
6 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 10:54:03, 13.07.2020 [Материал]

"и это легко проверяется на аутентичность экспертами на инженерном и лингвистическом уровне."

О, чудово! Вже ж мабуть перевірили, так?
Ну, і де результати роботи цих икспердів?
Alex_zxc
9 Aleksandr (Alex_zxc)   • 18:06:02, 13.07.2020 [Материал]

Смотрю у этой журналистки Мадзигон за спиной фото Сивочолого гетьмана Порошенко приклеено. Думаю с какого же она канала, загуглил.. оказалось что с "Прямий"... И тогда всё стало ясно, пазл сложился.
TarasS
10 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 06:33:26, 14.07.2020 [Материал]

Так, Мадзігон не здогадалася почепити портрет сивочолого путінського робота Медведчука або лисого жидоурки Рабіновича. Тоді б ти їй повірив одразу.
Sams2
11 Семенюк Александр (Sams2)   • 11:44:06, 14.07.2020 [Материал]

Аутентичность исходного файла можно проверить, технически это не сложно.
На самом деле, единственное, откуда могли появиться эти записи - это архив АП. Абсолютно все переговоры, особенно на высшем уровне, безусловно пишутся, чтобы потом четко выполнить именно то, о чем было договорено и в случае необходимости напомнить собеседнику о сказанном ранее.
TarasS
12 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 13:59:44, 14.07.2020 [Материал]

"Аутентичность исходного файла можно проверить, технически это не сложно."

Хотілося б знати, що думають з цього приводу відомі міжнародні аудіоексперти Айзек Дубравнік і Бенджамін Шварц.

"На самом деле, единственное, откуда могли появиться эти записи - это архив АП."

Архів АП Путіна?
predi
13 predi (predi)   • 08:33:55, 15.07.2020 [Материал]

Це черговий фейк параші котрий ма своєю метою "поправити" міждержавні стосунки на свою користь.
Цей світовий терорист не тільки підтримує і фінансує прямі збройні дії, а і веде ціленаправлену роботу з дезінформації суспільства різними прийомами і засобами.
Подивіться скільки нездорових на голову путінських пропогандонів відписалось вище і стане зрозумілим яка армія цих дебілів стоїть у нього на службі.
А сфабрикувати подібні голоси можливо не тільки синтезатором, а і спеціалістам (артистам) котрі в даний час розігрують навіть посадових осіб найвищого рівня в реальному часі і котрі іменують себе пранкерами.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо